Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αυτά τα αρχεία PVR που γράφει μπορούμε να τα δούμε στο PC με κάποιο converter ?

για αναπαραγωγη δεν ξερω,αλλα για μετατροπη dvr,υπαρχουν 2 δοκιμασμενα προγραμματα αλλα ειναι επι πληρωμη.
εαν ψαξεις θα βρεις...κι`αλλα...

http://www.videoredo.com/en/index.htm\

το αλλο ειναι το PowerDirector 8 της cyberlink το οποιο εχει και περισσοτερες επιλογες.

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Για αναπαραγωγή ο KMplayer παίζει τα πάντα. Δοκιμασμένος και καλός.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το κουφό που είδα σήμερα, πάω να ανοίξω τον δέκτη και βλέπω το ASH στην οθόνη του Edision.
Αυτό χωρίς να κάνω αναβάθμιση. Αυτό που δεν πρόσεξα ήταν αν ήταν από πριν κολλημένος ή αν έγινε κατά την διάρκεια της εκκίνησης.
Τον έχω με την 1154. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε, οπότε θα τον αφήσω προς το παρόν κολλημένο!
Τον είχα κολλημένο έως και σήμερα. Ξαναπέρασα την ανεπίσημη 1154 μέσω σειριακής. Ήθελε αναγκαστικά να σβήσει τα πάντα... φτου! Και τα είχα βάλει σε κάποια σειρά τα κανάλια! Τέλως πάντων την πήρε με την δεύτερη. Κάνω εύρεση σε 5 δορυφόρους, βάζω αρκετά κανάλια σε μια σειρά, τον κλείνω για να είμαι σίγουρος πως θα τα αποθηκεύσει... φτου! και πάλι ASH!!! Το κ3ρ@τό μου!!! Τελικά έχει πρόβλημά η 1154. Τελικά περνάω την επίσημη 1152. Αμάν πια, δεν έχω καταφέρει να βάλω τα κανάλια σε μια σειρά. Όλο και κάτι θα συμβαίνει και ξανά από την αρχή!!! :FSGSFGS4:

για αναπαραγωγη δεν ξερω,αλλα για μετατροπη dvr,υπαρχουν 2 δοκιμασμενα προγραμματα αλλα ειναι επι πληρωμη.
εαν ψαξεις θα βρεις...κι`αλλα...

http://www.videoredo.com/en/index.htm\

το αλλο ειναι το PowerDirector 8 της cyberlink το οποιο εχει και περισσοτερες επιλογες.

Εγω παντως εχω βρει 2 free προγραμματα (το ενα σπασμενο για να ακριβολογουμε το αλλο εντελως free)
DVR studio pro2 το πρωτο
Και μια εφαρμογουλα των 100ΚΒ η αλλη δεν εχω ευκαιρο τωρα το ονομα της, παντως απο ALI αρχιζει, την εχω σε αλλο pc... (ali converter, καπως ετσι)
Μια χαρα ειναι η δευτερη, παει σφαιρα και συμφερει!

Και τα δυο προγραμματα φτιαχνουν ενα αρχειο .ts που μετα παιζει ευκολα στο pc αλλα και σε ολους τους media players που δοκιμασα.

Για αναπαραγωγή ο KMplayer παίζει τα πάντα. Δοκιμασμένος και καλός.

Ο KMPlayer αγαπημενος, δυο χρονια σχεδον τον εχω (απο τοτε που βγηκε) αλλα δυστυχως ΔΕΝ παιζει τα DVR αρχεια - ουτε ο VLC τα παιζει, δεν παιζουν πουθενα με απλα λογια.

Last edited:

Τον είχα κολλημένο έως και σήμερα. Ξαναπέρασα την ανεπίσημη 1154 μέσω σειριακής. Ήθελε αναγκαστικά να σβήσει τα πάντα... φτου! Και τα είχα βάλει σε κάποια σειρά τα κανάλια! Τέλως πάντων την πήρε με την δεύτερη. Κάνω εύρεση σε 5 δορυφόρους, βάζω αρκετά κανάλια σε μια σειρά, τον κλείνω για να είμαι σίγουρος πως θα τα αποθηκεύσει... φτου! και πάλι ASH!!! Το κ3ρ@τό μου!!! Τελικά έχει πρόβλημά η 1154. Τελικά περνάω την επίσημη 1152. Αμάν πια, δεν έχω καταφέρει να βάλω τα κανάλια σε μια σειρά. Όλο και κάτι θα συμβαίνει και ξανά από την αρχή!!! :FSGSFGS4:

Γιατι δεν κανεις αποθηκευση σε usb; Αν σου τυχει κατι, περνας με την σειριακη τα παντα και μετα απλα φορτωνεις απο το usb σου μονο λιστα καναλιων και εισαι κυριος!

Ο KMPlayer αγαπημενος, δυο χρονια σχεδον τον εχω (απο τοτε που βγηκε) αλλα δυστυχως ΔΕΝ παιζει τα DVR αρχεια - ουτε ο VLC τα παιζει, δεν παιζουν πουθενα με απλα λογια.

ουτε και σ`εμενα..

Γιατι δεν κανεις αποθηκευση σε usb; Αν σου τυχει κατι, περνας με την σειριακη τα παντα και μετα απλα φορτωνεις απο το usb σου μονο λιστα καναλιων και εισαι κυριος!

πολυ σωστο..
ειδικα τωρα που τα firmware θα ακουλουθουν αυτον τον bootloader,
εχεις καβαντζα τα μπουκετα σου(και οχι μονο)και τα επαναφερεις οτι ωρα θες,με οποιο λογισμικο θες.
μεγαλη ευκολια...

Τα είχα κάνει με τον παλιό Bootloader και αυτά τώρα δεν τα παίρνει.
Με την 1154 είχα φτιάξει μια λίστα αλλά κακώς δεν μου 'κοψε και δεν την αποθήκευσα.
Τώρα ήδη αυτό έκανα.

Για να περάσω την αναβάθμιση 1152 από σειριακή, μου έβγαλε την ψυχή.
6-7 φορές την πέρασα για να την πάρει σωστά. Σταματούσε κατά την αναβάθμιση.
Τώρα είμαστε ΟΚ. Ελπίζω να μην ξαναλλάξουν Bootloader σύντομα!

Περιμένουμε σύντομα νέα αναβάθμιση χωρίς τα προβλήματα της 1154...

Αυτά τα αρχεία μπορούν να αναπαραχθούν απο samsung τηλεοράσεις η μόνο απο pc;

παιδια γεια σας.μηπως μπορει καποιος να μου πει τον οκταψηφιο κωδικο στα confing?

Εγω παντως εχω βρει 2 free προγραμματα (το ενα σπασμενο για να ακριβολογουμε το αλλο εντελως free)
DVR studio pro2 το πρωτο
Και μια εφαρμογουλα των 100ΚΒ η αλλη δεν εχω ευκαιρο τωρα το ονομα της, παντως απο ALI αρχιζει, την εχω σε αλλο pc... (ali converter, καπως ετσι)
Μια χαρα ειναι η δευτερη, παει σφαιρα και συμφερει!

Και τα δυο προγραμματα φτιαχνουν ενα αρχειο .ts που μετα παιζει ευκολα στο pc αλλα και σε ολους τους media players που δοκιμασα.

http://www.irkaon.com/tools.html
Απο αυτη τη σελιδα κατεβαστε το Ali DVR Export Tool_isfteam.com για ευκολη μετατροπη των dvr αρχειων σε ts.:award:

Σωστα, αυτη ειναι η μικρη εφαρμογουλα που ειπα νωριτερα.
Καντε κλικ εδω και παρτε την, freeware, δοκιμασμενη και σε μεγαλα αρχεια HD 15-20GB .ts
http://www.irkaon.com/htagi/EditFrimwareTools/Ali_DVR_Export_Tool_isfteam.com.rar

Έχω επιβεβαιώσει και δύο μικρά bugs στον δέκτη που τα έβλεπα και δεν ήξερα από που βγαίνουν.

Το πρώτο έχει ως εξής. Έπαιζα με τις ρυθμίσεις του PVR και μετά έβαλα να γράψω το κανάλι Dance HD στον ASTRA3 23.5. Σταματούσε η εγγραφή μετά από 60~110 λεπτά. Το δοκίμασα πολλές φορές και η διάρκεια που έγραφε ήταν τυχαία. Κλείνωντας τον δέκτη μία φορά και ανοίγωντας τον πάλι, έκανε εγγραφή 3+ ωρών χωρίς να σταματήσει. Ο σκληρός δίσκος που έκανε την εγγραφή είναι ένας LG 500GB σε NTFS.

Δεύτερο bug... μετά από λειτουργία αναζήτησης καναλιών αλλά και ταξινόμησης καναλιών, καταλαβαίνω αργή ανταπόκριση του δέκτη και μια δυσκολία στις λειτουργίες του. Αν τον κλείσουμε και τον ξανανοίξουμε, το πρόβλημα εξαφανίζεται άμεσα. Έχω την επίσημη 1152 αλλά το bug με την αργή ανταπόκριση το έχω δει αρκετές φορές σε διάφορες εκδόσεις.

Σακη αυτο οφειλετε στο λογισμικο και εχει γινει επιτηδες.....
Ειναι για να κραταει 500 καναλια στη μνημη οταν κανεις ζαππινγκ και να αλλαζουν στο μισο χρονο μετα.αυτο επηρεαζει και γινονται ολα αυτα που λες.
Φυσικα ειναι στη ραμ και επανερχονται στο αρχικο καθε φορα που ανοιγοκλεινεις το δεκτη.......

Δεύτερο bug... μετά από λειτουργία αναζήτησης καναλιών αλλά και ταξινόμησης καναλιών, καταλαβαίνω αργή ανταπόκριση του δέκτη και μια δυσκολία στις λειτουργίες του. Αν τον κλείσουμε και τον ξανανοίξουμε, το πρόβλημα εξαφανίζεται άμεσα. Έχω την επίσημη 1152 αλλά το bug με την αργή ανταπόκριση το έχω δει αρκετές φορές σε διάφορες εκδόσεις.

Όσον αφορά την ταξινόμηση καναλιών, το τελευταίο setedit 1.04 δουλεύει πια καλά και σώζει σωστά και τα favorites.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Όσον αφορά την ταξινόμηση καναλιών, το τελευταίο setedit 1.04 δουλεύει πια καλά και σώζει σωστά και τα favorites.
Το Setedit έχω να το δουλέψω από τότε που πήρα τον δέκτη, που τότε ήταν στην 1.01.

Το εξής γίνεται?...
Ανοίγουμε με το Setedit 1.04, backup που είχαμε κάνει με τον παλιό Bootloader > Το σώζουμε > Το δίνουμε στον δέκτη με την 1152. Θα φορτώσει ο δέκτης μόνο τα κανάλια ή δεν μας αφήνει?