Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα .

Ετσι για την ιστορια,βαζοντας στο ιδιο κανάλι το ''ιδιο'' cccam στον mini ip και στον dm7000,το ονειροκούτι παιζει σφαίρα και ο mini ip κολλάει.
Φαντάζομαι οτι πρέπει να περιμένω καποια μελλοντική αναβάθμιση.
Ετοιμάζεται και αυτό... σύντομα θα πάει σφαίρα θέλω να ελπίζω...

Και τί αλλάζεις από εκεί? Μπορείς να βάλεις μια φωτό να δούμε τι έχει μέσα. Και μένα πάντως δεν πιάνουν τα 8 μηδενικά. Ίσως να είναι απομεινάρι από παλιό firmware που είχαμε και δεν το αλλάζει το upgrade.

(δεν σε ξεχασα, αυριο θα ανεβασω φωτο, παντως δεν εχει χρειαστει να αλλαξω κατι σε εκεινο το μενου - οταν εψαχνα τα cccam στον δεκτη μου εβγαλε pass λεω θα του πεταξω μηδενικα, και μπηκε)

Καλημερα. Οι φωτο...
Λοιπον, ξερω πως σας αλλαξε το password...
Μηπως καποια στιγμη φορτωσατε απο usb ενα αρχειο "hsd@[email protected]" ; Ειμαι σιγουρος οτι το κανατε...

Attachments

• P1030744.jpg
    P1030744.jpg
    43 KB · Views: 79
  • P1030746.jpg
    P1030746.jpg
    44.6 KB · Views: 68

Ετοιμάζεται και αυτό... σύντομα θα πάει σφαίρα θέλω να ελπίζω...

Η 1156 beta εχει ηδη βγει και τεσταρεται.....
Συντομα θα ανεβει.......:drummer:

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μιας που μπηκα στην φαση να βγαλω φωτο απο τον δεκτη, εδω μπορει να δει καποιος που ειναι με επισημο FW τι χανει:

Τα HD μενου που αποκτα ο δεκτης με καποιο "HD" FirmWare! (με τον περιορισμο των 900 pixels λογω του attachment, γι αυτο εχω και μια με λεπτομερια)

Attachments

• P1030747 900.jpg
    P1030747 900.jpg
    151.3 KB · Views: 67
  • P1030747 detail 900.jpg
    P1030747 detail 900.jpg
    163.3 KB · Views: 71
  • P1030751 900.jpg
    P1030751 900.jpg
    184.3 KB · Views: 84

Αντε με το καλο!
Μια ερωτηση: Οι ενδιαμεσες εκδοσεις ειναι σαν τις αποτυχημενες κλωνοποιησεις της Ripley στο alien 4; :laugh: (Πως απο την 1.1.54 παμε στην 1.1.56 κλπ; )
6816_512x288_manicured__HweoTcz1ekCt8ZR1+N2-4w.jpg

Last edited:

Το εχω ηδη ξαναπει βεβαια αλλα δε πειραζει.....
Επειδη οι δεκτες δε πωλουνται μονο στην Ελλαδα, οι αλλες αγορες οπως και εμεις εδω στην Ελλαδα, ζητανε να γινουν οι να διορθωθουν καποια πραγματα.Ετσι βγαινουν συνεχεια λογισμικα τα οποια για μας μπορει να ειναι αχρηστα λογω του οτι δεν αλλαζουν κατι ουσιαστικο για μας.Ετσι λειπουν καποια νουμερα απο τις εκαστοτε αναβαθμισεις......

Το εχω ηδη ξαναπει βεβαια αλλα δε πειραζει.....
Επειδη οι δεκτες δε πωλουνται μονο στην Ελλαδα, οι αλλες αγορες οπως και εμεις εδω στην Ελλαδα, ζητανε να γινουν οι να διορθωθουν καποια πραγματα.Ετσι βγαινουν συνεχεια λογισμικα τα οποια για μας μπορει να ειναι αχρηστα λογω του οτι δεν αλλαζουν κατι ουσιαστικο για μας.Ετσι λειπουν καποια νουμερα απο τις εκαστοτε αναβαθμισεις......

Ποιος μιλησε για Ελλαδα; Το διαδικτυο ειναι παγκοσμιο και υπαρχουν παντου τα ιδια κενα σε εκδοσεις. :nounder:

(ΥΓ. Οποιος θελει να αλλαξει το password που λεγαμε πριν μπορω να του στειλω ενα αρχειακι που θα το περασει με το usb. Δεν ειναι FW. Ενα αρχειο 16bytes ειναι το οποιο το φτιαχνω μονος μου. Επειδη στα προσωπικα μηνυματα δεν γινεται attach, στειλτε μου pm με το mail σας και το επιθυμητο νεο password)

Last edited:
Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Τι νοημα εχει η αλλαγη απο RC1/RC2 και η αντιστοιχη μεσα στο μενου του δεκτη αν δεν αλλαζει codeset;
Καποιος απο "μεσα" να μου απαντησει στα bold παρακαλω; Μηπως υπαρχει κατι που δεν το εχουμε βρει; :idea:
(mouse για σενα χτυπαει η καμπανα - και για οποιους αλλους ειναι "μεσα" ;) )
Το RC το αλλάζουμε στην περίτωση που έχουμε δύο δέκτες Edision.
Στον έναν επιλέγουμε από το μενού το RC1 και στον άλλον το RC2.
Έτσι με ένα ή με δύο τηλεκοντρόλ (ότι βολεύει τον καθένα) δουλεύει τον κάθε δέκτη ξεχωριστά χωρίς να λαμβάνει και ο άλλος τις εντολές.
Η ίδια επιλογή RC1/RC2 υπάρχει και στο τηλεκοντρόλ σαν πλήκτρο.

Φιλικά... Σάκης! -bye-

Σακη, μου φαινεται περιεργο δυο μερες τωρα (που ειπα να δω μπας και λυσω το προβλημα με το conflict), που ενω επιλεγοντας RC1 ή RC2 o δεκτης επιλεγει αν θα δει το remote ή οχι, αλλα το egreat παντα επηρεαζεται. Απλα δεν μπορω να καταλαβω (τεχνικα) πως γινεται να μην το βλεπει ο δεκτης οταν βαλουμε πχ στον δεκτη RC1 και στο remote RC2, αφου απο οτι φαινεται δεν αλλαζει codeset. Πιο καλο θα ηταν να αλλαζε σετ εντολων (κατι που σιγουρα μπορει να γινει στον δεκτη με νεο FW, αλλα επισης σιγουρα δεν μπορει να γινει στο remote οποτε το ξεχναμε :bigcry: )

Last edited:
Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Εμένα μου χτυπάει με ένα ηχοσύστημα του eshop και με ένα DVD Recorder Advent 250GB.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά... εγώ τα έχω αποδεχτεί... αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Σακη, μου φαινεται περιεργο δυο μερες τωρα (που ειπα να δω μπας και λυσω το προβλημα με το conflict), που ενω επιλεγοντας RC1 ή RC2 o δεκτης επιλεγει αν θα δει το remote ή οχι, αλλα το egreat παντα επηρεαζεται. Απλα δεν μπορω να καταλαβω (τεχνικα) πως γινεται να μην το βλεπει ο δεκτης οταν βαλουμε πχ στον δεκτη RC1 και στο remote RC2, αφου απο οτι φαινεται δεν αλλαζει codeset.)
Αλλάζει, απλά φαίνεται πως η διαφορά συχνότητας είναι πολύ μικρή
ή το Egreat καταλαβαίνει και τις δύο συχνότητες για διαφορετικές εντολές.

Παιδιά, ο Mini μπορεί να πάρει IN από Scart και να το βγάλει σε HDMI?
Έχω CRT TV και δεν ξέρω αν γίνεται. Με το πλήκτρο TV/SAT μήπως γίνεται τίποτα... :idea:

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος δέκτης που να έχει video in δυνατότητα.
Το 2ο scart συνήθως είναι για σύνδεση VCR/DVD-R κ.α και να κάνει passthrough το σήμα τους.

Last edited:

Ενας ψηφιακος δεκτης που πουθενα δεν επεξεργαζεται αναλογικο σημα, θα επρεπε να εχει ADC (analog to digital converter) και να κανει κατι τετοιο αφου το scart εχει αναλογικο σημα και για να το δωσει στο hdmi θα πρεπει να το κανει πρωτα ψηφιακο. (Εχει μονο DAC για να δωσει το σημα του στα scart, δεν εχει το αναποδο)

Είναι φυσιολογικό, τα αναλογικά της τηλεόρασης να χάσουν τη ποιότητά τους, τώρα που συνδέθηκαν με το δέκτη;:AFADF0:

εχει κανεις την 1149 προχειρη να μου την κανει μια πασα,γιατι η 1154
-εκτος των αλλων-εαν αφησω τον δεκτη μερες ανοιχτο,μου κλειδωνει την kappa της nova..?

09-07-2010, 08:22

Σαν πολυ να αργει... Εχουν βγει απο 9/7/2010 για vip, piccolo κλπ, και μονο για argus mini δεν εχει βγει.
Ας ελπισουμε οτι αργει για να συμπεριλαμβανει και κατι καινουργιο (γιατι χθες μου ηρθε mail απο γνωστο Αγγλικο site: ΟΚ παλι οι γαλοπουλες στα "κουτια αραχνη" και ερχονται λεει και αλλα+).
Και αν ειναι ετσι δεν θα βγει λογικα η 56 αλλα η 57(ή μηπως 58; ).
Μηπως ετσι χανονται οι ενδιαμεσες εκδοσεις που δεν βλεπουμε ποτε;
:drummer: