Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μηπως ειμαστε λιγακι υπερ του δεοντος απαιτητικοι?
Στα αλλα μοντελα βγηκε αλλο λογισμικο επειδη ειχε καιρο να ανανεωθει και οχι κατι πιο νεο απο τον ΜΙΝΙ....και οσον αφορα τις ενδιαμεσες εκδοσεις τα εχουμε πει πααααααααρρα πολλες φορες και ισως κατανταει κουραστικο για τους φιλους που διαβαζουν.....
Επισης δεν νομιζω να λεει πουθενα οτι παιρνοντας το δεκτη θα πρεπει να εχουμε και καθε εβδομαδα αναβαθμιση η οτι οτι παιζουν οι αλλοι δεκτες θα πρεπει να παιζει και ο ΜΙΝΙ....
Μην ειμαστε και πλεονεκτες....που λεει και ο Χατζηχρηστος....:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Μηπως ειμαστε λιγακι υπερ του δεοντος απαιτητικοι? (!!!!)
Στα αλλα μοντελα βγηκε αλλο λογισμικο επειδη ειχε καιρο να ανανεωθει και οχι κατι πιο νεο απο τον ΜΙΝΙ....και οσον αφορα τις ενδιαμεσες εκδοσεις τα εχουμε πει πααααααααρρα πολλες φορες και ισως κατανταει κουραστικο για τους φιλους που διαβαζουν.....
Επισης δεν νομιζω να λεει πουθενα οτι παιρνοντας το δεκτη θα πρεπει να εχουμε και καθε εβδομαδα αναβαθμιση η οτι οτι παιζουν οι αλλοι δεκτες θα πρεπει να παιζει και ο ΜΙΝΙ.... (τι out of topic αμυνα ειναι τωρα αυτη;! )
Μην ειμαστε και πλεονεκτες....που λεει και ο Χατζηχρηστος....:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Δεν ειμαι πλεονεκτης.
Ειπα τι φανταζομαι οτι θα γινει. Αν ενοχλω καποιους sorry.
Επι μια δεκαετια ειχα τον Hummy 5400, ο οποιος ειχε πολυ καλη υποστηριξη, και εβγαιναν τα FW αμεσα. Εχω "καλομαθει" σε εναν καλο δεκτη, γι αυτο. Αν επαιζα παλια με δεκτες "ψοφιους" δεν θα περιμενα τιποτα.

Και αν έστω αλλος ενας πιστευει οτι ειμαι κουραστικος για το thread θα τον παρακαλεσω να μου το πει ωστε να σας απαλλάξω αμεσα απο την παρουσια μου...

Αδερφε μη τρελαινεσαι μια κουβεντα ειπαμε....
Μη το παιρνεις τις μετρητοις.....
Μη συγκρινεις παλιους με νεους, η δεκτες με τεχνολογια ετη φωτος μπροστα....
Και εγω ειμαι ακομα κολλημενος με το dbox αλλα οπως και να το κανουμε ειναι
πολυ πισω σε τεχνολογια και δυνατοτητες πλεον.....
Ααα και out of topic δεν ειναι και ουτε και αμυνα ειναι γιατι δεν εχω και καμια σχεση και ουτε και επαγγελματιας ειμαι.....
Και ειμαι και dreamboxakias πανω απο ολα....
Τον ΜΙΝΙ τον πηρα λογω σχεσης τιμης και αποδοσης για μια συγκεκριμενη "δουλεια" που θελω.....
Αυτο για να μη φανει οτι υποστηριζω και καλα το δεκτη.....απλα ειμαι κατοχος ενος.....

Last edited:
Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Τι να πούμε και για κάποιες άλλες εταιρίες όπως πχ η Kaon, που έχω διάφορους δέκτες από αυτήν την μάρκα, που από επίσημες αναβαθμίσεις ζήτημα να έχει βγάλει μία!!! για ορισμένα μοντέλα... και μιλάμε για αν-υποστήριξη για όλα τα μοντέλα της εταιρίας! Μόνο ανεπίσημες βγαίνουν κάπου-κάπου από κάποιους "κολλημένους" με τους δέκτες της σειράς 570. :operator:

Άλλη εταιρία (η Octagon) μας άφησε στα κρύα του λουτρού για όλους τους δέκτες της... εκτός από τα δύο HD μοντέλα της! :rifle:

Η Edision είναι το τελείως αντίθετο σε σχέση με τα παραπάνω που αναφέρω.
Μακάρι να είναι έτσι και στο μέλλον. Και δεν μιλάω μόνο για ανεπίσημη υποστήριξη αλλά για επίσημη που προς το παρόν έχει πολύ καλή! -bye-

Πραγματικα εχει καλη υποστηριξη η Edision σε λογισμικο για τους δεκτες.
Αλλα πιστευω οτι επειδη η 1.1.54 δημιουργησε αρκετα προβληματα σε πολλους απο εμας ( ASH , προβληματα με το net , κατι αλλα με το EPG που οποτε θελει δουλευει ) θα επρεπε να ειχε βγαλει συντομοτερα καινουριο λογισμικο για να μην αναγκαζομαστε να γυρναμε σε παλιοτερες εκδοσεις.
Ας ελπιζουμε οτι δεν θ αργησει για πολυ ακομα.

με την 1154,εκλεισα ολα τα emu μεσα απο τον μενου του δεκτη,μηπως και..
στην αρχη πηγαινε καλα,μετα απο κανα 2 ωρο παλι "κλειδωμενο".
βαζω την 1149,μετα απο λιγο παλι παγωνει η εικονα και παλι "κλειδωμενο".
τωρα εβαλα την καρτα στο 2ρο reader του δεκτη μηπως φταιει το 1ο.
τσεκαρω....

και η 1.1.54 που έχω με κάρτα της νόβα επάνω (kappa) δουλεύει κανονικά.

Για κάνε τους κανένα τηλέφωνο αν και δεν θα αναγνωρίσουν τίποτα, θα σου πουν για το δέκτη. Εγώ πριν λίγο καιρό είχα πρόβλημα. δεν μου άνοιγε τα κανάλια αμέσως ειδικά όταν γυρνούσα από άλλο δορυφόρο στο hot bird και πως γινόταν μετά από τηλέφωνο στη νόβα γινόταν όλα καλά;

Για κάνε τους κανένα τηλέφωνο αν και δεν θα αναγνωρίσουν τίποτα, θα σου πουν για το δέκτη. Εγώ πριν λίγο καιρό είχα πρόβλημα. δεν μου άνοιγε τα κανάλια αμέσως ειδικά όταν γυρνούσα από άλλο δορυφόρο στο hot bird και πως γινόταν μετά από τηλέφωνο στη νόβα γινόταν όλα καλά;
Τυχαίο???..........
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!..........

Κάνε δοκιμή και σε έναν άλλο mini πρώτα αν μπορείς...

Τυχαίο???..........
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!..........

πριν λιγο του κουμπωσα το μπλε irdeto και εβαλα την καππα.
η αλλαγη των καναλιων εγινε πιο αργη.μικρο το κακο..
θα το αφησω να δω πως θα παει με το μοντουλ και μετα τους περνω.

πριν λιγο του κουμπωσα το μπλε irdeto και εβαλα την καππα.
η αλλαγη των καναλιων εγινε πιο αργη.μικρο το κακο..
θα το αφησω να δω πως θα παει με το μοντουλ και μετα τους περνω.

τα ιδια κι`εδω...
ανοιχτος απο εχθες το βραδυ.
επαιζε μια χαρα μεχρι να παω για υπνο και το πρωι που σηκωθηκα,
ειχε κλειδωσει παλι.
μετα απο restart και λιγο παιδεμα ξανανοιξε...
το απογευμα εχει τηλεφωνικη μαχη....

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π για περνά του την τελευταία αναβάθμιση στον δέκτη......

μου το εκανε με την τελευταια1154,αλλα και με την πιο σταθερη και δοκιμασμενη 1149.
δοκιμη στα 2 ενσωματωμενα reader αλλα και με το ci μωβ irdeto module