Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπερα παιδια.Πριν απο λιγες μερες καταφερα κ ολοκληρωσα την εγκατασταση μου με astra k hotbird παρακεντρο κ τωρα αποφασισα να πειραματιστω λιγο με τον mini.Ειμαι εντελως ασχετος κ θελω μια μικρη βοηθεια να ξεκινησω.Ετσι για αρχη τον συνεδεσα στο μοντεμ να δω περιπου τι παιζει αλλα απο εκει κ περα το χαος.Κανενας φιλος να βοηθησει?Κανενας οδηγος πουθενα που να με εισαγει στα μυστικα του δεκτη?Οποιος θελει να με βοηθησει ας στειλει pm.Δεν εχω ξανασχοληθει με ιντερνετ κ λοιπα οσον αφορα στους δεκτες.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Να ρωτήσω κάτι άλλο ,τί ποιότητα εικόνας δίνει από hdmi ο δέκτης;
Υπάρχουν διαφορές (στην ποιότητα εικόνας) με τις νέες αναβαθμίσεις;

Δεν επηρεαζεται η ποιοτητα εικονας απο τις συγκεκριμενες ανβαθμισεις.........

Να ρωτήσω κάτι άλλο ,τί ποιότητα εικόνας δίνει από hdmi ο δέκτης;
Υπάρχουν διαφορές (στην ποιότητα εικόνας) με τις νέες αναβαθμίσεις;

Δεν επηρεαζεται η ποιοτητα εικονας απο τις συγκεκριμενες ανβαθμισεις.........

Επηρεαζει αφανταστα ομως την ποιοτητα του OSD! To "μαμισιο" σε σχεση με το "HD" FW ειναι μερα με την νυχτα!

Συμφωνώ και επαυξάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί η EDISION δεν έχει κάνει ακόμα κάτι γι' αυτό.

Μα αυτη ειναι η διαφορα στο ενα λογισμικο και στο αλλο βρε παιδια.......
Το εχουμε πει χιλιαδες φορες......
Το SD λογισμικο εχει μονο αυτη τη διαφορα στο μενου....
Οποτε νομιζω αλλο ρωτησε ο φιλος και αλλο απανταμε.....
Δεν αλλαζει η ποιοτητα εικονας του δεκτη οποιο λογισμικο και να φορεσεις......
Το ξαναλεμε για να μη το ξεχναμε......
Ειτε μανισιο ειτε οχι υπαρχουν παντα 2 λογισμικα.....για να διαλεξεις...SD και HD....

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Εγώ έχω δυο hd δέκτες οι οποίοι η ποιότητα εικόνας από hdmi, διαφέρει από αναβάθμιση σε αναβάθμιση.
Δηλαδή στον SAB Ultimate HD άν γυρίσω πίσω σε κάποια αναβάθμιση πριν ένα χρόνο ,η ποιότητα εικόνας από hdmi θα είναι χειρότερη από την τελευταία αναβάθμιση.
Από αναβάθμιση σε αναβάθμιση βελτιώνεται έστω και λίγο η ποιότητα εικόνας από hdmi,ισχύει κάτι αντίστοιχο και στο Edision Argus Mini 2in1;
Αυτό είναι το ερώτημα μου.

Μα αυτη ειναι η διαφορα στο ενα λογισμικο και στο αλλο βρε παιδια....... Ακριβως!
Το εχουμε πει χιλιαδες φορες...... Ακριβως!
Το SD λογισμικο εχει μονο αυτη τη διαφορα στο μενου.... Ακριβως!
Οποτε νομιζω αλλο ρωτησε ο φιλος και αλλο απανταμε..... Απαντησα συγκεκριμενα, δεν απαντησα αλλο. Το OSD (on screen display) ειναι οπως και να το κανουμε κατι που εμφανιζεται στην εικονα . Ειναι κομματι της θελουμε δεν θελουμε και για αυτο μιλησα.
Δεν αλλαζει η ποιοτητα εικονας του δεκτη οποιο λογισμικο και να φορεσεις...... Ουτε εγω ειδα διαφορα στην ποιοτητα εικονας, προφανως δεν εχουν ασχοληθει με αυτο.
Το ξαναλεμε για να μη το ξεχναμε...... Ειτε μανισιο ειτε οχι υπαρχουν παντα 2 λογισμικα.....για να διαλεξεις...SD και HD....
http://www.argus-family.de/produktreceiverargusminiSATip.html
και εγω γιατι τοσο καιρο βλεπω μονο ενα; (το οποιο ειναι χωρις hd osd)
Να και το ονομα του "edisionargusmini_software_160610.abs"

of-topic
Παιζει πουθενα HD ευρωπαικο πρωταθλημα Βarcelona;;

Τοσο απλο ηταν; Οτι και με το μουντιαλ δηλαδη! Δεν ειχα χρονο ουτε να ανοιξω τον δεκτη!

Ευχαριστω Λευτερη!
-end of the off topic-

Καλησπερα σε ολους,
προσφατα απεκτησα κι εγω τον mini 2in1 ip.Το μενου αρκετα ευκολο.Προς το παρον στοχευω hotbird 13o κ τις επομενες ημερες θα κατεβασω astra.Με ενδιαφερει το hd+,θα ηθελα τη βοηθεια καποιου να μου πει τι χρειαζομαι

of-topic
Παιζει πουθενα HD ευρωπαικο πρωταθλημα Βarcelona;;

Αδερφε βλεπεις μονο το συγκεκριμενο λογισμικο γιατι πολυ απλα δε τα κατεβαζεις απο το σωστο μερος.....
Το ξαναλεω λοιπον μανισια λογισμικα ΜΟΝΟ απο το www.edision.gr
Και ανεπισημα απο το www.satgrekco.gr.
Εκει δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις μονο το ενα......
Και αν παλι δε τα βρισκεις σφυρα να στα στελνω οποτε θες οτι φρεσκο εχει....-bye-.

Αδερφε βλεπεις μονο το συγκεκριμενο λογισμικο γιατι πολυ απλα δε τα κατεβαζεις απο το σωστο μερος.....
Το ξαναλεω λοιπον μανισια λογισμικα ΜΟΝΟ απο το www.edision.gr
Και ανεπισημα απο το www.satgrekco.gr.
Εκει δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις μονο το ενα......
Και αν παλι δε τα βρισκεις σφυρα να στα στελνω οποτε θες οτι φρεσκο εχει....-bye-.

1. Δηλαδη μπορει να εχεις εσυ κατι που δεν εχει κυκλοφορησει στα site που ανεφερες;! Κατι πιο φρεσκο; Ενδιαφερον αυτο!

2. Με πια λογικη ομως ειναι πιο επισημο το edision.gr απο το επισημο Γερμανικο site που δινεται πανω στην συσκευασια του δεκτη δεν μπορω να καταλαβω. Και γιατι η επισημη Γερμανικη σελιδα δινει ακομα την 1.1.49 ενω η Ελληνικη την 1.1.52. Σιγουρα ειναι επισημες οι εκδοσεις της Ελληνικης; Μηπως ειναι "επισημοποιημενες" ανεπισημες εκδοσεις; Αυτο λοιπον που βλεπω ειναι μια εκδοση απο την επισημοτατη Γερμανικη σελιδα η οποια δεν εχει διακριση σε SD/HD και τις ανεπισημες SD/HD εκδοσεις.

(Και κατι αλλο που δημιουργει "υποψιες" για την Ελληνικη σελιδα. Στον chrome εδω και καιρο μου βγαζει μηνυμα επιβλαβους λογισμικου και με αποτρεπει να μπω:
"Προειδοποίηση: Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας!
Ο ιστότοπος www.edision.gr περιέχει στοιχεία από τον ιστότοπο blr.gr, ο οποίος φαίνεται να φιλοξενεί κακόβουλα προγράμματα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας ή να εκτελεί λειτουργίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Και μόνο η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο που περιέχει κακόβουλα προγράμματα μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα με αυτά τα στοιχεία, επισκεφθείτε τη Google Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης για τον blr.gr.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα προστατευθείτε από επιβλαβές λογισμικό όταν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.
Κατανοώ ότι η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή μου. "
)
-bye--bye-

Last edited:

Ανάλογα με τη σύνδεση που κάνεις με την τηλεόρασή σου και για ποια χρήση θέλεις τη θύρα του δέκτη κατεβάζεις και το αντίστοιχο αρχείο. Τώρα από ότι κατάλαβα γιατί δεν είμαι του επαγγέλματος οι εταιρείες το συνηθίζουν να δίνουν κάποια ανεπίσημα για δοκιμή και μετά αυτές εμφανίζουν την τελική έκδοση που είναι δοκιμασμένη.

Ανάλογα με τη σύνδεση που κάνεις με την τηλεόρασή σου και για ποια χρήση θέλεις τη θύρα του δέκτη κατεβάζεις και το αντίστοιχο αρχείο. Τώρα από ότι κατάλαβα γιατί δεν είμαι του επαγγέλματος οι εταιρείες το συνηθίζουν να δίνουν κάποια ανεπίσημα για δοκιμή και μετά αυτές εμφανίζουν την τελική έκδοση που είναι δοκιμασμένη.

οχι φιλε, δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω. Δορυφορικος δεκτης ειναι οχι media player. Δεν μιλαμε για beta. Αλλη ειναι η εννοια του επισημου - ανεπισημου στους δορυφορικους δεκτες εδω και πανω απο μια δεκαετια. -bye-

οχι φιλε, δεν ειναι αυτο που συζηταμε εδω. Δορυφορικος δεκτης ειναι οχι media player. Δεν μιλαμε για beta. Αλλη ειναι η εννοια του επισημου - ανεπισημου στους δορυφορικους δεκτες εδω και πανω απο μια δεκαετια. -bye-
Ο φίλος Lamia εννοεί πως κάποιες εκδόσεις που είναι υπό δοκιμή διαρρέουν* στο Satgreko πριν την τελική επίσημη (ανεπίσημη) έκδοση που ανεβαίνει στο ichliebe ή στο edision.de