Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Θα μπορούσε κάποιος που έχει δοκιμάσει την 1.1.70 να μας πει μια πρώτη γενική εντύπωση (εκτός από τη διόρθωση του ASH) και άλλες τυχόν βελτιώσεις - διαφορές;

Δεν είδα διαφορές.

Στην ανεπίσημη παίζει κανονικά το δίκτυο και το c**am (που είχε προβλήματα με την 1.1.54).

Μετά από 5-6 ώρες λειτουργίας δεν έχει βγάλει ASH.

Θα μπορούσε κάποιος που έχει δοκιμάσει την 1.1.70 να μας πει μια πρώτη γενική εντύπωση (εκτός από τη διόρθωση του ASH) και άλλες τυχόν βελτιώσεις - διαφορές;

Μέχρι τώρα έχω την αίσθηση ότι τα πάει καλύτερα με την κάρτα της νόβα. (με την 1149 3 στις 4 φορές δεν διάβαζε τα κλειδια της κάρτας και δεν ανοιγε τα κανάλια). Επίσης υπάρχει και πάλι η υποστήριξη προς γαλλία μεριά που είχε η 1154.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Η 1.1.70 συνεργαζεται καλυτερα με τη καρτα της nova αλλα αντιμετωπιζω προβληματα με ασχετα restart καθως και στην αποθηκευση των ρυθμισεων του diseqc

Δηλαδή από τα παραπάνω λεγόμενα πέραν του Γαλλικού Διαφωτισμού ο οποίος εδιδάσκετο και στην 1.1.54 δεν υπάρχει νεότερο ιστορικό κεφάλαιο από άλλη χώρα, σωστά;

Kαι εγω παντως Γαλικα μαθαινω κανονικα.....
Και εγινε σιγουρα το θεμα με το ASH και ενα θεματακι με τα favorites.
Τωρα για αλλα δεν εψαξα ακομα....

Σε εμένα όλη η αλφαβήτα είναι μαύρη.

Να ρωτήσω κάτι άλλο ? Γιατί στους providers έχω μερικούς 2 και 3 φορές ?

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάρτα για το Al Jazeera Sports και να χρησιμοποιεί τον Argus mini ; Αν ναι, πώς το έχει κάνει ; Με Irdeto cam ; Απευθείας στον δέκτη/UCAS ; Έπιασε και τα HD και το 9/10;

Ευχαριστώ πολύ.

Σίμος

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Θέλω να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάρτα για το Al Jazeera Sports και να χρησιμοποιεί τον Argus mini ; Αν ναι, πώς το έχει κάνει ; Με Irdeto cam ; Απευθείας στον δέκτη/UCAS ; Έπιασε και τα HD και το 9/10;

Ευχαριστώ πολύ.

Σίμος

Παιζει απευθείας στον δέκτη/UCAS και τα HD και το 9/10 :firstprize:

Να ρωτήσω κάτι άλλο ? Γιατί στους providers έχω μερικούς 2 και 3 φορές ?
Μήπως είναι από άλλον δορυφόρο ή το ένα είναι σε Χ σύστημα ενώ το άλλο σε Ψ?

Ευχαριστώ :a0210:

Και ποια κάρτα έχεις πάρει ; Την Viaccess 4 ή την Irdeto ; Αν θες βάλε link. Αλλιώς pm

Σίμος-bye-

Την Irdeto εχω. Για να παιξει στο UCAS πρεπει να περασεις την ανεπισημη αναβαθμηση απο το www.satgrekgo.gr. Με την επισημη χρειαζεται cam.:ernaehrung004:
.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μήπως είναι από άλλον δορυφόρο ή το ένα είναι σε Χ σύστημα ενώ το άλλο σε Ψ?

μόνο hotbird έχω. πχ έχω 3 φορές το ab sat, το ένα έχει 2 κανάλια και τα άλλα 2 έχουν όλα τα κανάλια ακριβώς ίδια με την ίδια σειρά.

Το ίδιο και σε άλλους providers.

hello. μηπως γνωριζει καποιος η 30-8-2010 αναβαθμηση τι εχει? Ευχαριστω