Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Γνωριζει κανεις σχετικα με τα reboots που κανει ο δεκτης οταν δουλευει ως net client; Αλλες φορες συμβαινουν μετα απο αλλαγη καποιας ρυθμισης στο net client config, αλλες φορες μετα απο zapping σε καναλι που χρησιμοποιει αλλον server. Με τις 1.1.70 και 1.1.74 το κανει πλεον και μαλιστα πολυ συχνα και σε ασχετες στιγμες οταν ειμαστε σε καναλι που ανοιγει μεσω server (δεν το κανει οταν το καναλι ειναι fta η ανοιγει με τον emu.) Με την 1.1.52 δεν το εκανε παρα μονο καποιες φορες που αλλαζες κατι στις ρυθμισεις client.

Γνωριζει κανεις σχετικα με τα reboots που κανει ο δεκτης οταν δουλευει ως net client; Αλλες φορες συμβαινουν μετα απο αλλαγη καποιας ρυθμισης στο net client config, αλλες φορες μετα απο zapping σε καναλι που χρησιμοποιει αλλον server. Με τις 1.1.70 και 1.1.74 το κανει πλεον και μαλιστα πολυ συχνα και σε ασχετες στιγμες οταν ειμαστε σε καναλι που ανοιγει μεσω server (δεν το κανει οταν το καναλι ειναι fta η ανοιγει με τον emu.) Με την 1.1.52 δεν το εκανε παρα μονο καποιες φορες που αλλαζες κατι στις ρυθμισεις client.

βαλε την 1149 που ειναι η πιο σταθερη-εαν δεν κανω λαθος

Επειδη δεν βλεπω απαντηση ακομα να διευκρινησω για οσους δεν καταλαβαν οτι ρωτω τους "εσω" για ποιο λογο γινονται αυτα τα συνεχη πολλες φορες reboot. Ειναι επειδη πρεπει να φορτωσει καποια πραγματα εκ νεου ο δεκτης ή ειναι bug;

βαλε την 1149 που ειναι η πιο σταθερη-εαν δεν κανω λαθος

Την 1.1.49 και 1.1.52 δουλευα αλλα επειδη βγηκε νεα εκδοση ειπα να γλυτωσω τα ASH και τα RS232 null m cables.

Μια καλυτερη λυση απο αυτη που προτεινεις θα ηταν να βγει τελειως ο δεκτης απο την πριζα - δεν θα κανει κανενα reboot :violent-smiley-030:
(να κανουμε και λιγο πλακα γιατι αρχιζω να θυμαμαι τις εποχες με τα FW του WDTV :furious3:)

εμένα δεν παίζει κάποια κανάλια από nova, μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό ; έχω την 1.1.70

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Επειδη δεν βλεπω απαντηση ακομα να διευκρινησω για οσους δεν καταλαβαν οτι ρωτω τους "εσω" για ποιο λογο γινονται αυτα τα συνεχη πολλες φορες reboot. Ειναι επειδη πρεπει να φορτωσει καποια πραγματα εκ νεου ο δεκτης ή ειναι bug;
Εγώ που δεν περνάω έξτρα πραγματάκια ούτε τον συνδέω με άλλον δέκτη δικτυακά,
δεν τον έχω πετύχει ποτέ να μου κάνει συνεχή reboot.
Reboot μου έχει κάνει μόνο 2-3 φορές και μόνο κατά την διάρκεια που έφτιαχνα λίστες.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Εγώ που δεν περνάω έξτρα πραγματάκια ούτε τον συνδέω με άλλον δέκτη δικτυακά,
δεν τον έχω πετύχει ποτέ να μου κάνει συνεχή reboot.
Reboot μου έχει κάνει μόνο 2-3 φορές και μόνο κατά την διάρκεια που έφτιαχνα λίστες.

Το κανει οταν δουλευεις τη LAN και οπως ειπα μαλιστα, μονο οταν εχει ο δεκτης "δοσοληψιες" με αυτην. Αν δεν εχεις καν LAN πανω δεν υπαρχει περιπτωση να κανει τετοιο reboot.

Καλησπέρα και από εμένα και καλό χειμώνα σε όλους. Εμένα, δε μου βρήκε το novasports hd στο blind scan (έκδοση 1170), είναι λογικό αυτό;

Και πάλι δεν το βρήκε, υπάρχει κάποιος τρόπος να το βάλω χειροκίνητα;

Γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός ο δέκτης με diseqc 2.0; Γιατί από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που πήγα να πάρω ένα diseqc 1/2 switch μου είπαν ότι πλέον κυκλοφορούν μόνο diseqc 2.0 switches

Γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατός ο δέκτης με diseqc 2.0; Γιατί από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που πήγα να πάρω ένα diseqc 1/2 switch μου είπαν ότι πλέον κυκλοφορούν μόνο diseqc 2.0 switches

Ναι είναι ...

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

καλημερα σε ολα τα παιδια.εχει περασει κανεις την 1.1.74 απο το ich liebe και αν ναι τι καινουργιο εχει;ευχαριστω.

χρησιμοποιω το cccam,ως πιο σταθερη εκδοση εχω την 1.1.49,με την 1.1.54 και 1.1.70 ειχα reboot συνεχομενα.υπαρχει ομως μια δυσλειτουργια με την καρτα nds,κανει παγωματα,ισως φταιει το cccam 2.0.11 που δειχνει οτι χρησιμοποιει ο δεκτης.δεν ξερω αν καποιος φιλος χρησιμοποιει αλλη αναβαθμιση με πιο σταθερο cccam