Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

καλημερα σε ολα τα παιδια.εχει περασει κανεις την 1.1.74 απο το ich liebe και αν ναι τι καινουργιο εχει;ευχαριστω.

Έχει ξανααναφερθεί !!!
Δεν έχει διάφορες με την 1.1.70 που.
Μας αφορά. κάποιες διορθώσεις στο teletext που δεν μασ αφορούν ...

Έχει ξανααναφερθεί !!!
Δεν έχει διάφορες με την 1.1.70 που.
Μας αφορά. κάποιες διορθώσεις στο teletext που δεν μασ αφορούν ...

Τι διορθωσεις στο teletext μπορει να ειναι αυτες ωστε να μην μας αφορουν; :eek:

χρησιμοποιω το cccam,ως πιο σταθερη εκδοση εχω την 1.1.49,με την 1.1.54 και 1.1.70 ειχα reboot συνεχομενα.

Δυστυχως φαινεται πως κανεις απο τους "επισημους"-"ανεπισημους" της edision δεν γνωριζει αν τα reboot με το lan στον "ip" ειναι νεο bug ή κατι αλλο αφου μια βδομαδα τωρα κανεις δεν μας απαντησε... Οποτε δεν ξερουμε καν αν θα φτιαχτει καποια στιγμη.:SFGSFGS5:

Δυστυχως φαινεται πως κανεις απο τους "επισημους"-"ανεπισημους" της edision δεν γνωριζει αν τα reboot με το lan στον "ip" ειναι νεο bug ή κατι αλλο αφου μια βδομαδα τωρα κανεις δεν μας απαντησε... Οποτε δεν ξερουμε καν αν θα φτιαχτει καποια στιγμη.:SFGSFGS5:
Το Teletext δεν αφορά την Ελληνική γλώσσα!!
Το θέμα με το reboot θα απαντηθεί μόλις έχω ενημέρωση!

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Παιδες σας χαιρετω,νεος στο forum,εχω τον edision mini 2in1 combo.ημουν συνδρομητης nova ειχα διακοψει την συνδεση απο 1/1/09 σημερα ξανασυνδεθηκα αλλα ενω εχουν γινει οι ενεργειες απο nova αποστολη κωδικων και σηματων αναβαθμισης ακομα στην οθονη βγαζει κωδικοποιημενο εχω την 1.1.70 μου ειπαν αν δεν γινει τιποτα να παω σε εναν συνεργατη τους να την ξεκλειδωσει δωρεαν και αν δεν ξεκλειδωνει θα πρεπει να μου δωσουν καινουρια με 20 ευρω.η καρτα nova που εχω ειναι η version 5

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Συντονίσου στο novacinema1 και μείνε εκεί. Αν δε σου ανοίξει μέχρι το πρωί, παίρνεις την κάρτα σου και πηγαίνεις σε κοντινό κατάστημα nova. Εκεί θα τη βάλουν σε panasat και θα ανοίξει.

Συντονίσου στο novacinema1 και μείνε εκεί. Αν δε σου ανοίξει μέχρι το πρωί, παίρνεις την κάρτα σου και πηγαίνεις σε κοντινό κατάστημα nova. Εκεί θα τη βάλουν σε panasat και θα ανοίξει.
εκει το εχω απλα δεν ειμαι κοντα σε καταστημα nova λες αν βαλω την καρτα σε εναν pvr της vova ενοσ φιλου να ανοικσει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

λες αν βαλω την καρτα σε εναν pvr της vova ενοσ φιλου να ανοικσει?
Ναι. Αν δεις ότι υπάρχει πρόβλημα, τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να στείλουν σήμα και θα ανοίξει άμεσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ναι. Αν δεις ότι υπάρχει πρόβλημα, τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να στείλουν σήμα και θα ανοίξει άμεσα.
Σεραφιμ αμεσα δεν νομιζω οτι θα ανοικσει γιατι το καναμε πιο νωρις,στειλανε σημα αλλα δεν ανοικσε και μου ειπαν οτι θαπρεπει να μεινει η καρτα για περιπου 2 ωρες αλλα ηταν αργα και δεν μπορουσαμε να περιμενουμε

Αν ο δέκτης έχει ενσωματωμένο irdeto, όπως ο panasat pvr, η κάρτα ανοίγει άμεσα.
μηπως παιζει να εχει πολυ καιρο η καρτα να ενεργοποιηθει γιατι απο την vova μου ειπαν και αυτο

Απο οτι εμαθα δε σε εχει αποντησει καποιος γιατι το ψαχνουνε μιας και δεν τους εχει αναφερει ακομα καποιος κατι τετοιο....προβλημα...μολις γινει κατι θα αναφερθει να εισαι σιγουρος....:a0210:

Μπορεί να απαντήσει κάποιος πως το "επίσημο" firmware από τo Edision.gr μπορεί να έχει ως λογότυπο το kunibert?!!!

ερώτηση προς του ήδη κατόχους. Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που δίνει ο δέκτης στα επίγεια κανάλια (ή και sd) σε 40 άρες Tv ή παρουσιάζονται "χιονάκια"?

Δοκίμασε αυτά που είπαμε και εδώ είμαστε πάλι.
Kαλημερα,αφησα την καρτα ολο το βραδυ στο novacinema 1 αλλα δεν ανοιξε,μιλησα με εναν γνωστο μου και μου ειπε να μην τη βαλω σε δικο τους δεκτη για να την ξεκλειδωσουν γιατι θα την παντρεψουν,σε humax 5400 θα ξεκλειδωσει?

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

ερώτηση προς του ήδη κατόχους. Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που δίνει ο δέκτης στα επίγεια κανάλια (ή και sd) σε 40 άρες Tv ή παρουσιάζονται "χιονάκια"?
Κανένα χιονάκι και στα δύο που αναφέρεις, σε LCD 47" LG LD750.