Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το δίκτυο εννοείται ότι είναι κλειστό, για αυτό με παραξένεψε το κόλλημα με τη nova. Και δεν είχα μέχρι τώρα κανένα, και τους δύο μήνες που έχω τον δέκτη, με τις ίδιες συνθήκες (ίδιο f/w, όχι δίκτυο) προφανώς. Θα δείξει ελπίζω ...

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα μηπως πρεπει να σου αλλαξουν την καρτα με την καινουργια καπα?

παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα μηπως πρεπει να σου αλλαξουν την καρτα με την καινουργια καπα?

Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα, αφού συνεργάζεται πολύ καλά από την αρχή με τον δέκτη. Δοκιμές διαρκείας χρειάζονται για να εντοπιστεί καλύτερα το πρόβλημα (αν είναι πρόβλημα και όχι τυχαίο γεγονός), πριν πάρουμε τηλέφωνο. Όμως, δίνουν ακόμα "ανύπαντρες" κάρτες;

Κάτι άλλο: Μπορεί κανείς να δει τα mail της nova στον mini (από το Μενού/Smart Card/Πληροφορίες Smart Card), όπως γίνεται στους panasat;

Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα, αφού συνεργάζεται πολύ καλά από την αρχή με τον δέκτη. Δοκιμές διαρκείας χρειάζονται για να εντοπιστεί καλύτερα το πρόβλημα (αν είναι πρόβλημα και όχι τυχαίο γεγονός), πριν πάρουμε τηλέφωνο. Όμως, δίνουν ακόμα "ανύπαντρες" κάρτες;

Κάτι άλλο: Μπορεί κανείς να δει τα mail της nova στον mini (από το Μενού/Smart Card/Πληροφορίες Smart Card), όπως γίνεται στους panasat;

ψαξτο καλυτερα και εαν δεις οτι οντως δεν βγαζεις ακρη,τους ρωτας.
μηνυματα και οτιδηποτε αλλο σχετικα με αμφιδρομες υπηρεσιες,μονο οι ιδιοκτησιακοι τα κανουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

για εσενα που δεν εχεις δικτυο,ισχυει μονο η απενερ/ση της επιλογης περι κρυπτ/νου καναλιου,μεσα απο το μενου του pvr.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια θα δοκιμάσω.....

ποσες θες βρε κοτσο..?
μια χαρα δεν ειναι οχτω?

υπαρχουν παραπανο απο 8 εκπομπες που μου αρεσουν και θελω να της γραψω

εχεται να μου προτηνετε καποια λυση, ευχαριστω!!!!
μηπως να αγορασω κατι αλλο

υπαρχουν παραπανο απο 8 εκπομπες που μου αρεσουν και θελω να της γραψω

εχεται να μου προτηνετε καποια λυση, ευχαριστω!!!!
μηπως να αγορασω κατι αλλο

εκτος απο Linuxατους που φανταζομαι εχουν παραπανω προγραματισμους,δεν ξερω αλλον δεκτη με πανω απο 8 εγγραφες.
λυση δεν βλεπω...

Δορυφορική κάρτα στο PC. Όσες εγγραφές θέλεις..... Αλλά μάλλον ο φίλος θέλει σκέτο δέκτη.

Καλημερα
Παιδια θελω την γνωμη σας για το cccam του δεκτη.
Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει με αυτο το κομματι του δεκτη , αν και τον εχω αρκετο καιρο , αλλα τωρα θα το χρειαστω.
Εχω δοκιμασει να περασω αρκετα διαφορετικα firmwares. Τωρα εχω την 1.2.84 περασμενη.
Δεν μου φαινεται παντως πολυ αξιοπιστο το cccam του , γιατι στις δοκιμες που κανω ( απο πολλους και διαφορους ) υπαρχουν πολλα "παγωματα" στην εικονα .
Μπορειτε να προτεινετε κατι η θα χρειαστω καποιον αλλο δεκτη , πιθανοτατα dreambox , για να μπορω να βλεπω χωρις κολληματα.
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλημερα
Παιδια θελω την γνωμη σας για το cccam του δεκτη.
Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει με αυτο το κομματι του δεκτη , αν και τον εχω αρκετο καιρο , αλλα τωρα θα το χρειαστω.
Εχω δοκιμασει να περασω αρκετα διαφορετικα firmwares. Τωρα εχω την 1.2.84 περασμενη.
Δεν μου φαινεται παντως πολυ αξιοπιστο το cccam του , γιατι στις δοκιμες που κανω ( απο πολλους και διαφορους ) υπαρχουν πολλα "παγωματα" στην εικονα .
Μπορειτε να προτεινετε κατι η θα χρειαστω καποιον αλλο δεκτη , πιθανοτατα dreambox , για να μπορω να βλεπω χωρις κολληματα.
Ευχαριστω

Δοκιμασε το CCcam Baff@Edision Mini 1.2.84 By DDC για χρηση cccam.
Προσωπικά με αυτό μόνο έχω μείνει ευχαριστημένος και ο δέκτης δεν βρίσκετε σε κάνα συρτάρι.
Έχουν βγει και άλλα νεότερα απο DDC με καλύτερα γραφικά, όπως η CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 (δεν την έχω δοκιμάσει όμως)

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δοκιμασε το CCcam Baff@Edision Mini 1.2.84 By DDC για χρηση cccam.
Προσωπικά με αυτό μόνο έχω μείνει ευχαριστημένος και ο δέκτης δεν βρίσκετε σε κάνα συρτάρι.
Έχουν βγει και άλλα νεότερα απο DDC με καλύτερα γραφικά, όπως η CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 (δεν την έχω δοκιμάσει όμως)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου , θα κανω και μια δοκιμη με αυτες !!!

Έχει δοκιμάσει κανείς το PVR με Timeshift;

Μπορεί ο δέκτης να γράφει ένα πρόγραμμα και ταυτόχρονα να σου επιτρέπει να δεις την εγγραφή από την αρχή της; Λογικά αυτό είναι το νόημα του Timeshift, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει καλά - διακόπτει την εγγραφή μόλις αρχίσει η αναπαραγωγή της. Είναι ενεργοποιημένο το "Timeshift" και το "Timeshift to record" (μενού στα αγγλικά). Καμιά ιδέα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ευχαριστω πολυ φιλε μου , θα κανω και μια δοκιμη με αυτες !!!
Αν βαλεις την CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 διάλεξε πλήρης και loader.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αν βαλεις την CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 διάλεξε πλήρης και λογισμικό.

Αυτό το f/w αναγνωρίζει κάρτες irdeto π.χ. nova (εννοείται όχι "παντρεμένες");

Αυτην περασα πληρης & loader (την 1.3.10 , δεν βρισκω πουθενα 1.3.11 ) .
Εχω μια απορια , πως αλλαζει το audio ???
Με το κοκκινο κουμπι δεν κανει τιποτα...
Παντως κολληματακια εχει ακομα , ειδικα απο Ιταλια μερια...

EDIT: Ακυρο , το βρηκα το κουμπι για αλλαγη audio , ειναι το PIP αν θυμαμαι καλα....

Last edited:

Αυτην περασα πληρης & loader (την 1.3.10 , δεν βρισκω πουθενα 1.3.11 ) .
Εχω μια απορια , πως αλλαζει το audio ???
Με το κοκκινο κουμπι δεν κανει τιποτα...
Παντως κολληματακια εχει ακομα , ειδικα απο Ιταλια μερια...

EDIT: Ακυρο , το βρηκα το κουμπι για αλλαγη audio , ειναι το PIP αν θυμαμαι καλα....

1.3.11 από εδώ: http://www.digital-death.net/index.php?page=Board&boardID=214&x=8&y=8

Last edited:

Αν θέλεις μας λες εντυπώσεις και αν δουλεύει με irdeto :listen:

Πολυ καλη η συγκεκριμενη εκδοση.
Δεν εχω καρτα Νοβα να δοκιμασω ...

φανταζομαι για να γυρισω σε 1.2.....edision θελει παλι πληρη και loader