Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Θα τον δούμε στο μέλλον.
Το αναφέρει και το νέο Digital TV Info, πως θα υποστηρίζει Enigma2, CCCam, Multimedia δυνατότητες, Multiboot, και θα είναι HD.

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει με Pm συνοπτικες οδηγίες για το τί ειναι το cccam

Πολλοί δέκτες ισχυρίστηκαν ότι θα τρέχουν enigma2, αλλά ως τώρα (πλην φυσικά των Dreambox) μόνο ο VU Duo/Solo το έχει καταφέρει αξιόπιστα. Αν ο νέος δέκτης έχει Broadcom/MIPS chipset, τότε ΟΚ, διαφορετικά μην ελπίζετε πολλά, αφού η μετατροπή του enigma2 σε άλλες πλατφόρμες (βλέπε sh4) έχει αποδειχθεί δύσκολη και προβληματική.

Πολλοί δέκτες ισχυρίστηκαν ότι θα τρέχουν enigma2, αλλά ως τώρα (πλην φυσικά των Dreambox) μόνο ο VU Duo/Solo το έχει καταφέρει αξιόπιστα. Αν ο νέος δέκτης έχει Broadcom/MIPS chipset, τότε ΟΚ, διαφορετικά μην ελπίζετε πολλά, αφού η μετατροπή του enigma2 σε άλλες πλατφόρμες (βλέπε sh4) έχει αποδειχθεί δύσκολη και προβληματική.

The new Edision Linux-Set Top Box is based on a STi7111 Chipset!

Thus, no real CCCam is possible.

Online Translation/Online Μετάφραση
Η νέα Edision Linux-Set Top Box βασίζεται σε μια STi7111 Chipset!

Ως εκ τούτου, δεν πραγματοποιήθηκε κανένα CCcam είναι δυνατή.

Sorry, but I don´t speak greek language.
Συγνώμη, αλλά δεν μιλώ ελληνική γλώσσα.

Αν είναι STi τότε είναι στην ίδια κατηγορία με IPBOX HD, QBOX HD, Kathrein κτλ

Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα,-bye--bye--bye-
απιστευτο το ποσο πολλες πληροφοριες εχει το συγκεκριμενο thread για τον mini,να στε ολοι καλα παιδια.
Προσφατο αποκτημα ο Argus Μini IP,πρωτες εντυπωσεις η πολλη καλη εικονα και ο ηχος στα HD καναλια (μονον FTA δυστυχως :bigcry: )
αλλα και σε SD.
Για την ωρα ψαξιμο για οργανωση καναλιων δοκιμες με διαφορετικες συνδεσεις εικονας (η component εξαιρετικη σε SD) και διαβασμα στο forum ...η εμπειρια σας πολυτιμη βοηθεια...:grandpa::grandpa:
Και παλι να στε ολοι καλα,

Φιλικα,

Γιωργος.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα,-bye--bye--bye-
απιστευτο το ποσο πολλες πληροφοριες εχει το συγκεκριμενο thread για τον mini,να στε ολοι καλα παιδια...
Φίλε Γιώργο, οι περισσότεροι που γράφουμε στο παρόν θέμα, γράφουμε βάσει των "εμπειριών μας" που έχουμε με τον δικό μας Mini...
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. -bye-

Κολλάει σε κανέναν άλλο με Nova η έκδοση 1.2.86 στα κανάλια εκτός των Novacinema1 και Novasports1 με συνεχή παγώματα; Τελικά αναγκάστηκα και έβαλα μία 1.2.70 που παίζει κανονικά , όμως έχασα την "Γαλλική Παιδεία". Ξέρει κανείς άλλη σταθερή έκδοση σαν την 1.2.70 που να ομηλεί και Γαλλικά αλλά να έχει και συμβατότητα με την 1.2.70 ώστε να μην ξανατακτοπειώ χειροκίνητα κανάλια;

Την 1.1.79 από edision.gr την εχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάρτες Nova ή όχι;
Διαθέτει "Γαλλική Παιδεία";

Την 1.1.79 από edision.gr την εχει δοκιμάσει κανείς; Παίζει κάρτες Nova ή όχι;
Διαθέτει "Γαλλική Παιδεία";

Η "γαλλική παιδεία" σε ποιο δορυφορο βρισκεται;

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Φίλε Γιώργο, οι περισσότεροι που γράφουμε στο παρόν θέμα, γράφουμε βάσει των "εμπειριών μας" που έχουμε με τον δικό μας Mini...
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. -bye-

Φιλε Σακη,αυτες ακριβως οι προσωπικες "εμπειριες" σας :grandpa: ειναι που κανουν πολυτιμο το υλικο του συγκεκριμενου thread...

Ειμαι σιγουρος οτι εχουν αποκτηθει υστερα απο πολυ κοπο και ψαξιμο...

Το οτι ειναι διαθεσιμες στους νεωτερους στον χωρο που συχνα σπαζοκεφαλιαζουν:damnyou: ισως και με απλα πραγματα..αποτελει μεγαλη βοηθεια...

Οπως λεει το παλιο ρητο..

Η ισχυς εν τη ενωσει..:BDGBGDB55:

Χαιρομαι που εδω φαινεται να ισχυει στο ακεραιο...

Και παλι να 'στε ολοι καλα

Φιλικα,
Γιωργος.

Η "γαλλική παιδεία" σε ποιο δορυφορο βρισκεται;

Τα περισσότερα γαλλικά μάλλον τα ξέχασε ο δέκτης. Οι 1.1.70, 1.2.86 και 1.3.11 δεν τα καταλαβαίνουν όλα πια. Τα βρίσκει κανείς και στον Hotbird (13E) και στον Astra (19,2E).

H 1.1.70 είναι σταθερή με κάρτα nova zeta αλλά με κλειστά τα (δια-)δικτυακά,
η 1.2.86 αντίστοιχα δεν είναι σταθερή (πάγωμα εικόνας μετά από μερικά λεπτά στο ίδιο κανάλι).
ενώ
η 1.3.11 φαίνεται να είναι σταθερή (μετά από σύντομη δοκιμή).

Η 1.3.12 εχει παλι νεα μενου το πληκτρο pip οταν το πατας γραφει no Novd Program. μπορει καποιος που γνωριζει να μου στειλει pm πως περναμε ke..s στον δεκτη?

Η 1.3.12 εχει παλι νεα μενου το πληκτρο pip οταν το πατας γραφει no Novd Program. μπορει καποιος που γνωριζει να μου στειλει pm πως περναμε ke..s στον δεκτη?

κι εγω θα ηθελα το συγκεκριμενο p.m.

Βγήκε μια έκδοση 1.3.12 εδώ:

http://www.digital-death.net/index.p...13529&9920c14d

Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι δουλεύει το πλήκτρο PIP. Την έχει δοκιμάσει κάποιος

Φιλε Aarx επειδη ειναι στα γερμανικα και δεν τα καταλαβαινω και πρεπει να εισαι μελος στο forum ποθ εβαλες το λινκ μπορεις να την κατεβασεις εσυ και να μου την στειλεις να την δοκιμασω?Αν ναι πμ .

Last edited:

καλησπερα παιδια,
αγορα αυτον τον δεκτη και προσπαθω να τον σεταρω ωστε να παιξει με το νοβα μιαμου...
θα εχω συνδεση μεσω σιτε (το γνωστο σε ολους).ποιο firmware πρεπει να βαλω ρε παιδια ωστε να τον 'ξεκλειδωσω" και να μπορει να παιξει....

συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος και προσπαθω να βγαλω μια ακρη

Μάλλον ήθελε να πει "με το νόβα μου" (το αγορασμένο εννοείται), αλλά ο δαίμονας του τυπογραφείου πήγε και έβαλε ένα "μια" πριν το "μου" και βγήκε το "μιαμου".
:smile: