Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Να επαναδιατυπωσω:

Αγοράζω μια συνδρομή και εξοπλισμό από την νοβα.
Μέσα στην οικία μου μοιράζω με cccam σε άλλα 2 δωμάτια.
Στο ενα υπαρχει ο Edision Argus Mini 2in1 Combo
και στο άλλο καποιος DreamboxHD.

O Edision Argus Mini 2in1 Combo ΔΕΝ θα παίζει εικόνα από τα νοβα HD(μόνο ήχο) ,
αλλα ο καποιος DreamboxHD η o οποιοσδήποτε άλλος HD με cccam θα παίζει κανονικά.

Σωστά?

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Να επαναδιατυπωσω:

Αγοράζω μια συνδρομή και εξοπλισμό από την νοβα.
Μέσα στην οικία μου μοιράζω με cccam σε άλλα 2 δωμάτια.
Στο ενα υπαρχει ο Edision Argus Mini 2in1 Combo
και στο άλλο καποιος DreamboxHD.

O Edision Argus Mini 2in1 Combo ΔΕΝ θα παίζει εικόνα από τα νοβα HD(μόνο ήχο) ,
αλλα ο καποιος DreamboxHD η o οποιοσδήποτε άλλος HD με cccam θα παίζει κανονικά.

Σωστά?

Η υπηρεσία nova HD απαιτεί τη χρήση αποκωδικοποιητή novabox που δίνει η nova, αφού η κάρτα πρόσβασης κλειδώνει ή "παντρεύεται" με αυτόν. Δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί άλλος δέκτης, είτε edision, είτε Dreambox είτε άλλου κατασκευαστή. Τα κανάλια εννοείται ότι τα λαμβάνουν όλοι οι δορυφορικοί δέκτες μέσω Hotbird, αλλά απλά δεν μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν εφόσον δεν μπορούν να συνεργαστούν με τη νέα κάρτα που δίνει η nova για τα HD κανάλια της. Μάλιστα είναι περίεργο πώς μπορείς να έχεις ήχο στον edision ενώ κανονικά δεν ανοίγουν καθόλου.

Για multiview στο nova HD (θέαση σε άλλη τηλεόραση στο ίδιο σπίτι) αναμένεται νέα υπηρεσία της nova αλλά και πάλι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάποιος από τους novabox που δίνει η nova.

Σε κάποια άλλα νήματα και forums έχει αναφερθεί ότι το κλείδωμα (πάντρεμα) της νέας κάρτας nova μπορεί να γίνει σε κάποιους δέκτες της αγοράς (εκτός novabox) αλλά κάτι τέτοιο α. παραβιάζει τη νέα σύμβαση και β. δεν είναι εγγυημένα σταθερή λύση καθώς υπάρχει περίπτωση να ξανακλειδώσουν τα κανάλια μετά από μερικές μέρες). Άλλες λύσεις προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ή τουλάχιστον δεν έχω δει ακόμα.

Με συγχωρείται για να καταλάβω. Τα διάφορα forum υπάρχουν για να μπορούν να επικοινωνούν οι χρήστες μεταξύ τους ώστε να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που τους παρουσιάζονται ή για να λέμε αερολογίες γενικά? Εάν είχαμε όλοι τον παντρεμένο δέκτη δεν θα μπαίναμε καν στο κόπο να ανοίξουμε το ιντερνετ ποσώς να ποστάρουμε κιόλας. Το αν κάποιος εμπίπτει ή ξεπερνά τα όρια του νομίμου, ας τον αφήσουν αναπάντητο και χωρίς να του δώσει σημασία κανένας. Όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε "πότε κάνουμε ζημιά". Τα λέω για αυτούς που φοβούνται και τις λέξεις. Ευχαριστώ!

Με συγχωρείται για να καταλάβω. Τα διάφορα forum υπάρχουν για να μπορούν να επικοινωνούν οι χρήστες μεταξύ τους ώστε να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που τους παρουσιάζονται ή για να λέμε αερολογίες γενικά? Εάν είχαμε όλοι τον παντρεμένο δέκτη δεν θα μπαίναμε καν στο κόπο να ανοίξουμε το ιντερνετ ποσώς να ποστάρουμε κιόλας. Το αν κάποιος εμπίπτει ή ξεπερνά τα όρια του νομίμου, ας τον αφήσουν αναπάντητο και χωρίς να του δώσει σημασία κανένας. Όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε "πότε κάνουμε ζημιά". Τα λέω για αυτούς που φοβούνται και τις λέξεις. Ευχαριστώ!

καντε το με pm..

Φίλε μου, εσύ είσαι αυτός που εκτίθεται, γιατί από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι βλέπεις με μη νόμιμους τρόπους. Κι όσο κι αν νομίζεις πως είσαι ανώνυμος πίσω από το nickname σου στο φόρουμ, αυτό δεν ισχύει. Συνεπώς μη φέρνεις σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες του φόρουμ.

Και λέω "μη νόμιμους" παρ' όλο που θεωρώ ότι δεν είναι παράνομο να ξεπαντρέψεις την συνδρομή σου και να βλέπεις σε κάποιο άλλο δέκτη. Αλλά από τα γραφόμενά σου δε φαίνεται να είναι αυτή η κατηγορία που εμπίπτεις. Αν ήξερες να ξεπαντρέψεις, θα ήξερες και σε ποιους δέκτες δουλεύει αυτό και πως. Άρα το μόνο που έχεις είναι μια γραμμούλα ...

Συνεπώς άσε τα σχόλια περί "αερολογιών" και άλλη φορά να προσέχεις τι γράφεις σε δημόσια φόρα, για την δική σου κυρίως προστασία.

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μια ερώτηση έχω παιδιά όταν κάνω backup σε usb stick και βάζω to stick στο pc για να κάνω μερικές αλλαγές στα κανάλια με το SetEditArgusMini μου γράφει συνέχεια Load error ενώ το αρχείο είναι κανονικα .abs δεν το ανοίγει με τπτ.Έχω το SetEditArgusMini 1.06 τελευταία έκδοση τι φταίει?

Για να μην επανερχόμαστε κάθε φορά στα ίδια και στα ίδια, το πόστ του φίλου speedman έφυγε (όπως και ο ίδιος - για ένα 3ήμερο) ...

Οχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν στο ίδιο νήμα οι ίδιες συστάσεις στο ίδιο μέλος, πριν λίγο μόλις καιρό. Αυτό μόνο με έναν τρόπο μπορεί να ερμηνευτεί ...

Για να μην παρεξηγούμαστε, καλό θα είναι να σκέφτεστε και λιγάκι τί γράφετε και πώς το γράφετε ...

Φιλικά,

Φίλιππος

Νομίζω οτι το βλέπεις λάθος. Αν θέλεις forum "χαλαρών ηθών" υπάρχει και το maldivian digital ! Εδώ κρατάμε ένα επίπεδο που μας έχει ΟΛΟΥΣ μας καλυμμένους.

Αλλωστε και τα pm γι αυτό το λόγο υπάρχουν. Προβλήματα που αφορούν σε λειτουργικότητα ακόμα κι αν αυτή αναφέρεται σε ανεπίσημο λογισμικό δεν "κόπηκε" ποτέ !
Μόνο οτι ξεφεύγει και μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες κόβεται. Και όπως λες κι εσύ (και σωστά !) είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε πότε μπορεί να μπλεχτούμε σε μπελάδες ;)

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά επειδή όλα παρεξηγούνται (όποιος θέλει του δίνω με PM τον αριθμό της κάρτας μου που έχω συνδρομή) και δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα θέτω τον εαυτό μου banned και δεν ξαναποστάρω. Και πάλι ευχαριστώ!

Last edited:

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά επειδή όλα παρεξηγούνται (όποιος θέλει του δίνω με PM τον αριθμό της κάρτας μου που έχω συνδρομή) και δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα θέτω τον εαυτό μου banned και δεν ξαναποστάρω. Και πάλι ευχαριστώ!

Αφού έχεις νόμιμη συνδρομή, τότε έχεις και νόμιμο δέκτη !
Απο εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο κάνεις με την νόμιμη κάρτα ΕΚΤΟΣ του δέκτη για τον οποίο προορίζεται αποτελεί αιτία λύσης της σύμβασης σου με τη Nova.
Το forum έχει πάγια θέση να μην βάζει σε "κίνδυνο" τις συνδρομές των μελών του. Απο την άλλη, τα pm υπάρχουν για να μην βγαίνουν τέτοιες λεπτομέρειες στον αέρα !

Για ποιό λοιπόν λόγο, αυτή σου η "παρέμβαση";

Καλημέρα στο Forum,

Εχω τον δέκτη εδώ και 6 μήνες με το firmware 1.1.49 και με ενδιαφέρει να βάλω το CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 βασικά γιατι ελπίζω σε "βελτίωση" του CCcam. Υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει αυτό το firmware και μπορεί να δώσει πληροφορίες πρώτα απο όλα αν είναι σταθερό και δουλεύει χωρίς προβλήματα? Επίσης τα προγράμματα/ρυθμίσεις που έχω αποθηκεύμενα θα μπορώ να τα μεταφέρω όταν βάλω το καινούριο firmware?

Δεν ξερω για το CCcam γιατι εχω τον μινι τον απλο αλλα για τα προγραμματα/ρυθμισεις δοκιμασε την 1.3.14 απο ΑΜSTAR. Επειδη ομως μπορει και να σου μπλοκαρει (μηχανηματα ειναι αυτα.. εδω πεφτουν διαστημοπλοια), αν δεν εχεις τα καταλληλα προγραμματα για ASH-00:00, καλυτερα να περιμενεις την νεα αναβαθμηση απο www.satgrekco.gr
Τωρα θα μου πεις.. "ως ποτε να περιμενω?"
Μακαρι να ξερα..

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ γιατί μάλλον έχω χαμηλή νοημοσύνη , επιτρέπεται στο φόρουμ να μιλάμε για cccam και τα τοιαύτα που ξέρουμε όλοι που και γιατί χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται να πούμε ότι υπάρχουν δέκτες που ξεπαντρεύουν την κάρτα της nova?????
Δηλαδή το ότι η nova υποχρεώνει να παίρνεις τον δέκτη της ο οποίος δεν υποστηρίζει ούτε καν diseqc και πρέπει να έχεις άλλο δέκτη για να δεις άλλο δορυφόρο , είναι νόμιμο????????
Αυτό νομίζω ότι θα κριθεί στο μέλλον αφού η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια για την νομιμότητα όλων των provider που παντρεύουν τις κάρτες τους.
Αν λοιπόν θέλετε οπωσδήποτε να κρατήσετε την νομιμότητα πρέπει να μην αφήνεται να γράφονται τίποτα , ούτε για πάντρεμα , ξεπάντρεμα αλλά ούτε για cccam , newcamd και τα τοιαύτα.

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ γιατί μάλλον έχω χαμηλή νοημοσύνη , επιτρέπεται στο φόρουμ να μιλάμε για cccam και τα τοιαύτα που ξέρουμε όλοι που και γιατί χρησιμοποιούνται και δεν επιτρέπεται να πούμε ότι υπάρχουν δέκτες που ξεπαντρεύουν την κάρτα της nova?????
Δηλαδή το ότι η nova υποχρεώνει να παίρνεις τον δέκτη της ο οποίος δεν υποστηρίζει ούτε καν diseqc και πρέπει να έχεις άλλο δέκτη για να δεις άλλο δορυφόρο , είναι νόμιμο????????
Αυτό νομίζω ότι θα κριθεί στο μέλλον αφού η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια για την νομιμότητα όλων των provider που παντρεύουν τις κάρτες τους.
Αν λοιπόν θέλετε οπωσδήποτε να κρατήσετε την νομιμότητα πρέπει να μην αφήνεται να γράφονται τίποτα , ούτε για πάντρεμα , ξεπάντρεμα αλλά ούτε για cccam , newcamd και τα τοιαύτα.

Για το CCcam ως plugin μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Για configurations του CCcam δεν λέμε τίποτε, ούτε και για "εξυπηρετητές" και "γραμμές".

Οσο για το "διαζύγιο" που λές, το γεγονός οτι το αναφέρουμε σαν είδηση, δεν σημαίνει οτι γράφουμε και το πώς γίνεται !

Η Νova συνάπτει ένα συμφωνητικό με τον κάθε υποψήφιο πελάτη της. Αν θέλεις το υπογράφεις και γίνεσαι πελάτης της, αν δεν θέλεις ΔΕΝ το υπογράφεις και τελειώνει το ζήτημα εκεί. Απο τη στιγμή που το υπογράφεις λοιπόν ιδία τη βουλήσει (δυστυχώς δεν έχει υπογεγραμμένη το πληκτρολόγιό μου) σημαίνει οτι αυτόματα αποδέχεσαι και τους όρους του. Απο εκείνο το σημείο και πέρα, το forum προστατεύει τα μέλη του (*και έμμεσα τον εαυτό του) απο ενέργειες που θα μπορούσαν να καταστήσουν το συμφωνητικό άκυρο, μέ ό,τι συνεπάγεται αυτό !

Επέτρεψέ μας λοιπόν να διαχειριζόμαστε την κατάσταση όπως κρίνουμε οτι ωφελεί όλους μας...

Και για μια ακόμα φορά το ξαναγράφω και με κεφαλαία πλέον : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ PM !!!!!!!

(* Υπάρχουν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν ανεπίσημες κρούσεις και απειλές (δύο φορές !) για να δωθούν ονόματα και άλλα προσωπικά στοιχεία πίσω απο nicknames που φέρονται να σχετίζονται με "περίεργες" δραστηριότητες και γράφουν εδώ. Προς το παρόν, ΔΕΝ έχει υπάρξει επίσημη εισαγγελική εντολή πάντως, γι αυτό και οι απειλές μπήκαν απο το ένα μας αυτί και βγήκαν απο το άλλο. Αν υπάρξει, και όσο δεν υπάρχουν ενοχοποιητικές αναρτήσεις κειμένων, θα αποκρουστεί, αλλά με αυτά που γράφετε ορισμένοι είναι σαν να το κάνετε επίτηδες να έχουμε ΟΛΟΙ μας τρεχάματα !!!)

Last edited:

Για το CCcam ως plugin μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε. Για configurations του CCcam δεν λέμε τίποτε, ούτε και για "εξυπηρετητές" και "γραμμές".

Οσο για το "διαζύγιο" που λές, το γεγονός οτι το αναφέρουμε σαν είδηση, δεν σημαίνει οτι γράφουμε και το πώς γίνεται !

Η Νova συνάπτει ένα συμφωνητικό με τον κάθε υποψήφιο πελάτη της. Αν θέλεις το υπογράφεις και γίνεσαι πελάτης της, αν δεν θέλεις ΔΕΝ το υπογράφεις και τελειώνει το ζήτημα εκεί. Απο τη στιγμή που το υπογράφεις λοιπόν ιδία τη βουλήσει (δυστυχώς δεν έχει υπογεγραμμένη το πληκτρολόγιό μου) σημαίνει οτι αυτόματα αποδέχεσαι και τους όρους του. Απο εκείνο το σημείο και πέρα, το forum προστατεύει τα μέλη του (*και έμμεσα τον εαυτό του) απο ενέργειες που θα μπορούσαν να καταστήσουν το συμφωνητικό άκυρο, μέ ό,τι συνεπάγεται αυτό !

Επέτρεψέ μας λοιπόν να διαχειριζόμαστε την κατάσταση όπως κρίνουμε οτι ωφελεί όλους μας...

Και για μια ακόμα φορά το ξαναγράφω και με κεφαλαία πλέον : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ PM !!!!!!!

(* Υπάρχουν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν ανεπίσημες κρούσεις και απειλές (δύο φορές !) για να δωθούν ονόματα και άλλα προσωπικά στοιχεία πίσω απο nicknames που φέρονται να σχετίζονται με "περίεργες" δραστηριότητες και γράφουν εδώ. Προς το παρόν, ΔΕΝ έχει υπάρξει επίσημη εισαγγελική εντολή πάντως, γι αυτό και οι απειλές μπήκαν απο το ένα μας αυτί και βγήκαν απο το άλλο. Αν υπάρξει, και όσο δεν υπάρχουν ενοχοποιητικές αναρτήσεις κειμένων, θα αποκρουστεί, αλλά με αυτά που γράφετε ορισμένοι είναι σαν να το κάνετε επίτηδες να έχουμε ΟΛΟΙ μας τρεχάματα !!!)

Για να μην παρεξηγηθώ , δεν υποστηρίζω την παρανομία και ούτε προτρέπω κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο. Απλά δεν καταλαβαίνω πως και με ποιο κριτήριο κάτι παράνομο δεν επιτρέπεται και κάποιο άλλο εξίσου παράνομο επιτρέπεται.
Όσο για το ότι αν θέλω να είμαι πελάτης εγώ προσωπικά όταν πήρα τηλέφωνο για να πάρω και τα HD κανάλια και μου είπαν πως πρέπει να υπογράψω νέο συμβόλαιο να παραδώσω την παλιά μου κάρτα και να μου δώσουν με νέο συμβόλαιο την καινούρια απάντησα αρνητικά γιατί είμαι συνδρομητής μια δεκαετία και δεν ήθελα να πάρω έναν δέκτη που δεν θα μου επιτρέπει να βλέπω άλλους δορυφόρους (έχω 7 δορυφόρους στον δέκτη μου).
Μένω λοιπόν με την παλιά μου συνδρομή και βλέπω μια χαρά τα SD κανάλια και αν κάποτε η nova αλλάξει πολιτική τότε θα πάρω και τα HD κανάλια.
Όσο για εσάς καλά κάνετε και προσπαθείτε να προστατεύσετε του χρήστες του φόρουμ , αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι και η αναφορά σε cccam πρέπει να εμπίπτει σε περιπτώσεις παρανομίας γιατί θα χρησιμοποιηθεί είτε για οικιακό μοίρασμα και ακόμα χειρότερα για μοίρασμα μέσω νετ.
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την παρατήρηση.

Για να μην παρεξηγηθώ , δεν υποστηρίζω την παρανομία και ούτε προτρέπω κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο. Απλά δεν καταλαβαίνω πως και με ποιο κριτήριο κάτι παράνομο δεν επιτρέπεται και κάποιο άλλο εξίσου παράνομο επιτρέπεται.
Όσο για το ότι αν θέλω να είμαι πελάτης εγώ προσωπικά όταν πήρα τηλέφωνο για να πάρω και τα HD κανάλια και μου είπαν πως πρέπει να υπογράψω νέο συμβόλαιο να παραδώσω την παλιά μου κάρτα και να μου δώσουν με νέο συμβόλαιο την καινούρια απάντησα αρνητικά γιατί είμαι συνδρομητής μια δεκαετία και δεν ήθελα να πάρω έναν δέκτη που δεν θα μου επιτρέπει να βλέπω άλλους δορυφόρους (έχω 7 δορυφόρους στον δέκτη μου).
Μένω λοιπόν με την παλιά μου συνδρομή και βλέπω μια χαρά τα SD κανάλια και αν κάποτε η nova αλλάξει πολιτική τότε θα πάρω και τα HD κανάλια.
Όσο για εσάς καλά κάνετε και προσπαθείτε να προστατεύσετε του χρήστες του φόρουμ , αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι και η αναφορά σε cccam πρέπει να εμπίπτει σε περιπτώσεις παρανομίας γιατί θα χρησιμοποιηθεί είτε για οικιακό μοίρασμα και ακόμα χειρότερα για μοίρασμα μέσω νετ.
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την παρατήρηση.

Για να εξηγήσω κάποια πράγματα περί CCcam και άλλων emulators, αν έχεις έναν Dreambox DM500S (αλλά και οποιοδήποτε άλλο δέκτη ΔΕΝ έχει CI module) και θέλεις να χρησιμοποιήσεις νόμιμα μια επίσημη κάρτα, οποιουδήποτε παρόχου, θα χρειαστείς α) ανεπίσημο image και β) ένα cam.

Αν λοιπόν μας θέσεις το θέμα "παιδιά πώς μπορώ να κάνω την κάρτα Χ να παίξει στο δέκτη μου Ψ" τότε θα σου απαντήσουμε "πέρασε το firmware A και χρησιμοποίησε το cam emulator Β".

Απο εκεί και πέρα, ακριβώς επειδή είναι διττή η χρήση, δεν δίνουμε configuration του emulator παρά μόνο κατευθυντήριες γραμμές ...

Αυτό είναι σύννομο απο όλες τις απόψεις και κατα συνέπεια επιτρεπτό.
Ασφαλώς, μέσω pm μπορεί κανείς να μάθει κι άλλα πράγματα ;) Αλλά τότε δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ορατό στοιχείο για να μας κυνηγήσουν (αν το θελήσουν) :smile:

Τέλος, να υπενθυμίσω σε όλους οτι λόγω του ανοιχτού χαρακτήρα του forum θεωρούμε ως δεδομένο οτι παρακολουθούμεθα συστηματικά...

Φίλε Φίλιππε επειδή άθελά μου ήμουν η αιτία μιας αντιπαράθεσης θέλω να εξηγήσω ότι δεν θέλω να μάθω περί παράνομων δραστηριοτήτων (άλλωστε είμαι ενεργός συνδρομητής από το 2000 που πρωτοξεκίνησαν τα αναλογικά με τον comcrypt δέκτη με εξαίρεση λίγων διαστημάτων ελέω μετακομίσεων) αλλά λόγω περιέργειας και δεύρυνσης της μάθησης ρώτησα μερικά πράγματα. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

Φίλε Φίλιππε επειδή άθελά μου ήμουν η αιτία μιας αντιπαράθεσης θέλω να εξηγήσω ότι δεν θέλω να μάθω περί παράνομων δραστηριοτήτων (άλλωστε είμαι ενεργός συνδρομητής από το 2000 που πρωτοξεκίνησαν τα αναλογικά με τον comcrypt δέκτη με εξαίρεση λίγων διαστημάτων ελέω μετακομίσεων) αλλά λόγω περιέργειας και δεύρυνσης της μάθησης ρώτησα μερικά πράγματα. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!

Μα δεν ήταν αντιπαράθεση !

Τουναντίον ήταν μια καλή ευκαιρία να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους καθώς και να "εκμυστηρευτούμε" και πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τα μάθαιναν ποτέ τα μέλη μας !

Δεν έκανες κάτι κακό, και εννοείται οτι δεν ψέγεσαι για τίποτε. Απλά χρησιμοποίησε την κοινή λογική σε κάποια πράγματα, ρώτησε ό,τι θέλεις με τρόπο που να μην μας βάλει σε μπελάδες και θα δείς οτι και απαντήσεις θα πάρεις και θα ενημερώνεσαι για όλα ;)

ΟΚ, παρεξήγησα. Άρα έχεις συνδρομή την οποία κατάφερες να ξεπαντρέψεις και παρ' ολ' αυτά δε γνωρίζεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το να έχεις μόνο ήχο στον Mini. Συγνώμη αλλά αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα. Αν ξέρεις να ξεπαντρέψεις, ξέρεις και την απάντηση για τον ήχο.