Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Μπα... μια χαρά το είπε...
θα εχω συνδεση μεσω σιτε (το γνωστο σε ολους).ποιο firmware πρεπει να βαλω ρε παιδια ωστε να τον 'ξεκλειδωσω" και να μπορει να παιξει....

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

:huh2:Το πρόβλημά μου. Δίπλα από τον HotBird 13E έβαλα ένα LNB ακόμα μέσω Diseq και είπα να ψάξω στη τύχη τι θα βγάλω, δεν έχω όργανα. Βρίσκω στον ASTRA 28.2 σήμα πολύ καλό. Τα κανάλια που κατεβάζει όμως είναι του ASTRA 4A στις 4,8 E. Τη συχνότητα αυτή όμως δε τη βρίσκω στην επιλογή των δορυφόρων. Η έκδοσή μου είναι η 1.1.79. Τι γίνεται εδώ; Το πιάτο μου είναι 65άρι.

65άρι και δίπλα στις 13 να κατεβάζεις 28,2 ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας !!!!!:D

Μάλλον 19,2 έχεις στοχεύσει !!!!

:huh2:Το πρόβλημά μου. Δίπλα από τον HotBird 13E έβαλα ένα LNB ακόμα μέσω Diseq και είπα να ψάξω στη τύχη τι θα βγάλω, δεν έχω όργανα. Βρίσκω στον ASTRA 28.2 σήμα πολύ καλό. Τα κανάλια που κατεβάζει όμως είναι του ASTRA 4A στις 4,8 E. Τη συχνότητα αυτή όμως δε τη βρίσκω στην επιλογή των δορυφόρων. Η έκδοσή μου είναι η 1.1.79. Τι γίνεται εδώ; Το πιάτο μου είναι 65άρι.

Προφανώς έχεις πιάσει τις 4,8Ε και τυχαίνει να έχουν κάποια ίδια συχνότητα.

Δεν ξέρω ακριβώς από που τι κατεβαίνει. Απο τα κανάλια που κατεβαίνουν βγάζω το συμπέρασμα ότι κάτι δε πάει καλά. Στοχεύω σταθερά Hotbird 13E και το δεύτερο LNB είναι δεξιά, βλέποντας από τη πλευρά των LNB.

Δεν ξέρω ακριβώς από που τι κατεβαίνει. Απο τα κανάλια που κατεβαίνουν βγάζω το συμπέρασμα ότι κάτι δε πάει καλά. Στοχεύω σταθερά Hotbird 13E και το δεύτερο LNB είναι δεξιά, βλέποντας από τη πλευρά των LNB.

Γράψε ποια συχνότητα έπιασες και ποια κανάλια βρήκε για να σου πούμε πιο δορυφόρο κοιτάς. Ή δες μόνος σου στις online βάσεις καναλιών (kingofsat.net , lyngsat.com κτλ)

Εδώ είναι το πρόβλημα, ότι τα TRT κανάλια δεν τα έχει ο Αstra 4.8e (http://gr.kingofsat.net/sat-astra4.php), που τα περισσότερα που έχει είναι Ουκρανικά. Τα TRT τα έχει ο Eutelsat 7 (http://gr.kingofsat.net/sat-w3a.php), και κατεβαίνουν και οι δύο, γίνεται από 1 LNB;

Και τους δυο δορυφορους επιασε ο φιλος!!!
Το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου 80αρι πιατο.
Εχω στοχευση τις 4.8 και μαζι μου βγαινει σχεδον ολος ο eutelsat στις 7 μοιρες.

Ναι, έχεις πιάσει 5+7 με το ίδιο LNB και έχεις στοχεύσει στις 6Ε.
Στα μικρά πιάτα είναι εύκολο να γίνει αυτό, από την στιγμή που οι συγκεκριμένοι δορυφόροι είναι δυνατοί.

Προς πληροφόρηση, από ASTRA 4,8e κατεβαίνουν οι:
11766, 12073, 12111, 12149, 12245, 12365, 12284, 12379, 12672, 12674 και πέντε έξι όχι .
και από Eutelsat W3 7e μόνο οι: 10721, 10928 και 11554.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι μέσα από το setup στην εγκατάσταση, τον
Eutelsat W3 7e, που τον έχει καταχωρημένο δεν δείχνει ότι 'εχει σήμα. τον ASTRA 4,8 δεν τον έχει στις καταχωρήσεις και μου βγάζει σήμα στον ASTRA 28,2 αλλά τα κανάλια που κατεβαίνουν είναι από αλλού. Αλλαζοντας έκδοση software μήπως έρθει στα ίσα του;

Καλημερα-bye--bye-

Ψαχνοντας τα FTA HD στον Αstra 19.2 την τριτη 30/11 κατεβασε και το RTL II HD :a0210:. Εικονα και ηχος εκπληκτικα..Μετεδιδε clips και μηνυμα οτι αρχιζει κανονικη εκπομπη προγραμματος απο 1/12..
Χθες που το ξανακοιταξα δεν ειχε καθολου εικονα -ηχο,ενω τα nfo και edivision εδιναν πολυ καλο σημα και περιεχομενα προγραμματος.
Το ιδιο προβλημα εχω και με τα Anixe HD και Astra HD απο την αρχη που πηρα τον δεκτη.Τα υπολοιπα FTA στον Αstra παιζουν κανονικα:guitarist::guitarist:
Φοραει (νομιζω..)την 1.1.79.

Τι κανουμε??:HTEHETH63:Καποια ιδεα-προταση απο τους πιο εμπειρους στο χωρο??

Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια,
Φιλικα,
Γιωργος.

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αν έχω καταλάβει καλά, απλά κλείδωσε από χτες...
http://en.kingofsat.net/channelhistory.php?ch=8647

Ευχαριστω φιλε MATTHIAS -bye-,
τωρα ειδα τη λιστα...:bigcry:
Το SKY 3D στον Αstra 19.2 ξερουμε αν ειναι ακομα FTA??

Φιλικα ,
Γιωργος.

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Τα HD της νοβα τα πιάνει ο mini 2in1 ip και με ποιά έκδοση? Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει τον ευχαριστώ θερμά. Ας είναι και σε PM.

Τελικά δοκίμασα πάνω από 18 εκδόσεις (ότι κυκλοφορεί στο ιντερνετ αλλά τίποτα). Μόνο ήχο. Αρα όποιος θέλει τα HD της νορας ας στραφεί σε άλλο δέκτη ή ας αναμένει άλλη έκδοση software (φεξε μου και γλύστρησα). Αναπόλησα τον χαλασμένο μου DM500.

Όποιος θέλει τα hd, αγοράζει συνδρομή. Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν το forum.

Δηλαδή με την νόμιμη κάρτα νοβα που θα παρω, μπορώ να δω τα HD κανάλια της με τον Edision Argus Mini 2in1 Combo?

Τα HD τα έχουν παντρεμένα με το δέκτη και δεν δίνουν διαζύγιο ούτε κι αν πληρώσεις διατροφή:BDGBGDB55:

Last edited: