Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Εγώ είχα έως τώρα την επίσημη 1152............ καλά, μην βαράτε! :flipout:
Τώρα που έχω νέα 47" LCD HDTV (από 29 CRT 4:3), πιστεύω ήρθε ώρα να την αλλάξω... δεν νομίζετε? :BDBDG54:

:flipout::flipout::flipout:
Και 47αρα Σάκη,βλέπω σε αρέσουν οι "μεγάλες" :proud:

Τι μάρκα πήρες;

Καλορίζικη!

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Παιδιακαλημερα επειδη πλεον λυπαμαι να το βλεπω να καθεται το δεκτη κ δεν υπαρχει διαθεση για βοηθεια σε προηγουμενη ερωτηση μου,τον πουλαω.Τον εχω βαλει στις αγγελιες απλως θεωρησα καλο να κανω κ εδω μια αναφορα.

μια βοηθεια για το πως λειτουργει ο δεκτης στο internet.....αν μπορει καποιος pm.....προσπαθω αλλα.......

Μήπως είναι το ίδιο με του http://ichliebe.tv με ημερομηνία 18/12/2010;
γινεται μια πολυ φιλοτιμη δουλεια απο τα παιδια στην ελλαδα,μην την ακυρωνουμε ετσι απλα....,σιγουρα κυκλοφορουν λογισμικα και σ'αλλα ξενα φορουμ,αλλα εχετε δει πολλα λογισμικα δεκτων να βγαινουν στην ελλαδα;

γινεται μια πολυ φιλοτιμη δουλεια απο τα παιδια στην ελλαδα,μην την ακυρωνουμε ετσι απλα....,σιγουρα κυκλοφορουν λογισμικα και σ'αλλα ξενα φορουμ,αλλα εχετε δει πολλα λογισμικα δεκτων να βγαινουν στην ελλαδα;

Δεν ακυρώνουμε τίποτα. Με τόσες εκδόσεις που κυκλοφορούν καλό είναι να ξέρει κανείς αν κάποιες είναι ίδιες με άλλες ή όχι, ανεξάρτητα από πού προέρχονται. Τελικά η 1.3.21 του satgrekco.gr είναι ίδια με την 21 του ichliebe.tv;

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Και 47αρα Σάκη,βλέπω σε αρέσουν οι "μεγάλες" :proud:

Τι μάρκα πήρες;

Καλορίζικη!

Ευχαριστώ!

LG 47LD650 :a0210:

lg_47ld650.jpg

Δεν ακυρώνουμε τίποτα. Με τόσες εκδόσεις που κυκλοφορούν καλό είναι να ξέρει κανείς αν κάποιες είναι ίδιες με άλλες ή όχι, ανεξάρτητα από πού προέρχονται. Τελικά η 1.3.21 του satgrekco.gr είναι ίδια με την 21 του ichliebe.tv;

Παντως εγω που εχω δοκιμασει ολες οσες κυκλοφορουν, απο satgrekco, ichliebe, ILTV, Amstar, Truman κ.τλ, εχω την εντυπωση οτι ολες (εκτος απο τα γραφικα και καποιες λεπτομερειες) ειναι ιδιες. Αυτο το λεω γιατι μετα την 1.1.07 ειχα προβλημα στα TRT1-2-3, στο idman και τα καναλια που ειναι στην ιδια συχνοτητα. Οταν, για παραδειγμα, δοκιμασα ολες τις 1.2.86, σε ολες διορθωθηκαν τα TRT αλλα το idman οχι. Δεν εδειχναν ομως τα ΑΝΤ1 και ΜΕΖΖΟ. Το ιδιο με τις 1.3.16. Το ιδιο και τωρα με ολες! τις 1.3.21. Και ακομα, το ιδιο ειχε γινει με την 1.1.54.. και απο satgrekco και απο ichliebe εβγαζαν ASH!.. Λες και τις παιρνουν ολοι απο εναν, και μετα κανουν καποιες τροποποιησεις, αναλογα σε ποια χωρα απευθυνονται.

Φιλε σε ευχαριστω για την διευθυνση, αλλα εχω χασει τη μπαλα! Δεν μπορω να το βρω..:nounder:
Αν εχεις την καλοσυνη, και μπορεις, στειλτο μου με e-mail.:worshippy:
[email protected]
Το κατεβασα τελικα! Μπραβο μου!!!:SFGSFGSF::firstprize::a0210::award:

Last edited:
Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Φίλε kropilack, επειδή τα site που ανακάλυψα το πρόγραμμα, έχουν και διάφορα άλλα "περίεργα"... γι' αυτό και προτίμησα να μην βάλω κάποιο λινκ. :grandpa:
Ευχαριστώ για το καλορίζικο! :firstprize:

αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει μεσω pm θα το εκτιμουσα αφανταστα.

παιδια η τελευταια εκδοση δινει φως σε sky de?
απλ ενημερωτικα ρωταω

Παντως εγω που εχω δοκιμασει ολες οσες κυκλοφορουν, απο satgrekco, ichliebe, ILTV, Amstar, Truman κ.τλ, εχω την εντυπωση οτι ολες (εκτος απο τα γραφικα και καποιες λεπτομερειες) ειναι ιδιες. Αυτο το λεω γιατι μετα την 1.1.07 ειχα προβλημα στα TRT1-2-3, στο idman και τα καναλια που ειναι στην ιδια συχνοτητα. Οταν, για παραδειγμα, δοκιμασα ολες τις 1.2.86, σε ολες διορθωθηκαν τα TRT αλλα το idman οχι. Δεν εδειχναν ομως τα ΑΝΤ1 και ΜΕΖΖΟ. Το ιδιο με τις 1.3.16. Το ιδιο και τωρα με ολες! τις 1.3.21. Και ακομα, το ιδιο ειχε γινει με την 1.1.54.. και απο satgrekco και απο ichliebe εβγαζαν ASH!.. Λες και τις παιρνουν ολοι απο εναν, και μετα κανουν καποιες τροποποιησεις, αναλογα σε ποια χωρα απευθυνονται.

Φίλοι μου έχουν και άλλοι προβλήματα με τα δύο αυτά κανάλι ???

Μπορει καποιος με Pm να μου εξηγησει τι κανει παραπανω η 1,3,21?
τα hd νοβα μπορω να τα δω? βοηθηστε ρε παιδες να καταλαβω ..........................................