Οφκόρς μάι φρεντ.Η χαζή ερώτηση της ημέρας:
Κλείνετε τον δέκτη το βράδυ ή όταν δεν τον χρησιμοποιείτε (εννοώ από το remote control);
:idea:
Ρίξε μια ματιά από το μήνυμα αυτό και έπειτα .εχω την εκδοση 1.4.23 τωρα τελευταια εχω καθημερινος ενα με δυο κοληματα της καρτας νοβα που ξεκολαει απο μονο του μετα απο 10 με 20 δευτερολεπτα !!! παλια δεν το ειχα αυτο ,και εαν ναι πολυ σπανια τωρα γινεται σχεδον καθημερινα ... Αυτο λετε να γινεται απο το λογισμικο που φοραει 1.1.2 bootloader με λογισμικο 1.4.23 ?????? Η μηπως οι εκει της Νοβα αλαζουν κλειδια η τιποτα ααλο και επιρεαζεται η δικια μου οριγιναλ καρτα νοβα???????
Η καρτα ειναι περασμενη στο ενσοματομενο μοδουλ του εντισιον !!!!!!!
ΥΣ. πχ χτες που εβλεπα τον αγωνα στο σουπερσπορτ 1 του ΠΑΟ με τον Π{ΑΟΚ ειχα σε ολη την διαρκεια του αγωνα συνολικα 3 κοληματα που οπως ειπα ξεκολαει μονο του σε δευτερα !!!!! η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ
παρομοια προβληματακια σε αλλον υησερ μηπως παρουσιαστηκαν????????
Βαλε μια πιο νεα εκδοση λογισμικου και δοκιμασε γιατι η 1423 ειναι πολυ παλια και η σειρα 1420 και μετα ειχε γενικως θεματακια.....
Όχι. Μόνο αν αγοράσεις κάποια συσκευή που το σήμα θα στο διαμορφώνει κατάλληλα για να γίνει stream.Να ρωτήσω κάτι: μπορώ να "μοιράσω" το σήμα του δέκτη σε άλλες συσκευές (πχ στο Laptop μου) μέσω WiFi?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.