Φυσικά και δεν μιλάμε για το πιάτο. Αν είσαι Αθήνα, δοκίμασε 22, 48, 52, 54, 63, 65Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να τα πιάνω με το πιάτο αλλά με το σήμα της επίγειας. Αυτό δεν βρίσκω πως γίνεται.
Bάλε το καλώδιο της κεραίας στο AERIAL IN και κάνε αναζήτηση.Γειά σας παίδες, να ρωτήσω κάτι, μόλις πήρα τον Edision Argus Miniplus HighSpeed και όλα ΟΚ εκτός από ένα πολύ σημαντικό : Δεν μου δείχνει κανένα επίγειο παρα μόνο δορυφορικά!! Γιατί δεν τα δείχνει? Μήπως ξέρει κανείς? Εχω συνδέσει καλώδιο κεραίας, ήχο s/pdif, και HDMI κανονικά. Τα ελεύθερα δορυφορικά τα δείχνει ολα αν και σε καποια στιγμή όταν έκανα το πρώτο scan σταμάτησε στο 2347 κι έλεγε no memory. sos!!
Οδηγίες χρήσης παρέχονται στην ιστοσελίδα www.sakis.kom ...
Πλάκα σου κάνει. Εννοείς να ρωτήσεις... εμένα!Το link ειναι λαθος πάντως
ΟΚ θα τα δοκιμάσω όπως είπες.
Το link ειναι λαθος πάντως
Οντως το επίγειο σήμα μπαίνει στο aerial in η κανει πλάκα?
Η κάρτα ΟΤΕ TV παίζει μόνο στον ιδιοκτησιακό δέκτη του πακέτου (kaon). Αν έχεις κάρτα nova που δεν παίζει σε δέκτη panasat 1110 ή pace, είναι δηλαδή "ελεύθερη" κάρτα, τότε μπορεί να παίξει στον edision.Παρατήρησα λοιπόν πως ο δέκτης μου έχει μια καλή ταχύτητα σε σχέση με δέκτη ΝΟVA που είχα παλαιότερα , αλλά , δεν παίζει κάρτα Nova δεν ξέρω εαν παίζει κάρτα Connex (OTE TV )
Τι εννοείς ακριβώς;όπως επίσης εαν μπορώ με κάποιο τρόπο να δώ (πάντα με συνδρομή κανονικά ) τα επίγεια ψηφιακά των 2 εταιρειών χρησιμοποιώντας τον δέκτη που αγόρασα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.