Edision Argus Miniplus HighSpeed 2 in 1

Re: Edision Argus Miniplus HighSpeed 2in1

Edit by Serafeim Karakostas: Προσέχετε τι γράφετε! Δεν ενδιαφέρει το forum η παράνομη θέαση καναλιών.

Last edited by a moderator:

Πρώτο σου ποστ και βγαίνεις και μιλάς φόρα παρτίδα για παράνομη θέαση ?????

Μπράβο παλικαρά μου !!!!

Τους κανονισμούς που αποδέχθηκες για να γίνεις μέλος δεν τους διάβασες ???

Απάντηση: Edision Argus Miniplus HighSpeed 2in1

Exεις δικιο. Απο τη στιγμη που αποδεχομαστε τους ορους του φορουμ δεν μιλαμε για παρανομη θεαση.

Δηλαδη στο 100 ποστ, θα εχω το δικαιωμα να μιλαω για παρανομη θεαση?
Τι ειμαστε εδω? Στρατος? Νεοι και παλιοι?

Μπράβο παλικαρά μου !!!!
Τωρα το "μπραβο παλικαρα μου!!!" δεν ηταν και πολυ ευγενικο..

Δε χρειαζόταν η παράθεση στο μήνυμα του Afam. Σωστά απάντησε στο φίλο. Συνεχίζουμε στο θέμα μας, ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Edision Argus Miniplus HighSpeed 2in1

Exεις δικιο. Απο τη στιγμη που αποδεχομαστε τους ορους του φορουμ δεν μιλαμε για παρανομη θεαση.

Δηλαδη στο 100 ποστ, θα εχω το δικαιωμα να μιλαω για παρανομη θεαση?
Τι ειμαστε εδω? Στρατος? Νεοι και παλιοι?

Εννοείται ότι σε κανένα αριθμό ποστ δεν επιτρέπεται !!!! Αν κατάλαβες αυτό που μου έγραψες τότε λάθος κατάλαβες...

Τωρα το "μπραβο παλικαρα μου!!!" δεν ηταν και πολυ ευγενικο..
Το μπράβο παλικαρά μου ήταν ευγενέστατο και καθόλου ειρωνικό..... Δε λες πάλι καλά που δεν έγραψα τίποτα χειρότερο ???

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου απαντήσω σε κάτι άλλο......

Και ο λόγος που το έγραψα....

Το avclub διαβάζεται από πολύ κόσμο, από μέλη και μη..... για να μπει ένα νέο μέλος σε ένα νήμα ενός δέκτη για να κάνει κάποιες ερωτήσεις σημαίνει ότι έχει διαβάσει αρκετά πριν (ή θα έπρεπε να είχε διαβάσει) κάποια πράγματα από το νήμα. Μέσα σε αυτά που γράφονται τις περισσότερες φορές μέσα στα νήματα των δεκτών είναι και το κλασικό πλέον "παιδιά δεν μιλάμε για παράνομη θέαση".

Και γιατί το λέμε ? Γιατί δεν έχουμε καμία όρεξη να πέσει κυνήγι από την οποιαδήποτε "αρχή". Το AVCLUB έχει υπόσταση, δεν είναι ένα φόρουμ σε ένα σέρβερ που το έχουν άγνωστοι.

Με είχε καλύψει ο Serafeim με την απάντηση που έδωσε αλλά έπρεπε να ειπωθούν και κάποια άλλα πράγματα.
Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι μπαίνοντας σε ένα φόρουμ με nick name νομίζουν ότι είναι κρυμμένοι και καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία.

Δεν είναι κακό να γνωρίζουν ότι έτσι κάνουν κακό στον χώρο που τους φιλοξενεί...

Κατ αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε η ερώτησή μου! Όσο για την απορεία κάποιων για το αν διάβασα τους κανονισμούς ή όχι, η απάντηση ειναι ναι. Όπως επίσης διάβασα ένα κάρο πράγματα στην αρχή του thread πάνω στο θέμα που με ενδιέφερε (αλλά κατα τα άλλα δεν έπρεπε να θίξω), απλά ήταν άλλα βήματα εδώ άλλα εκεί και δεν έβγαζα άκρη. Γι αυτό και ζήτησα μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση. Τώρα για το ποιος κρύβεται πίσω απ το nick name του, νομίζω φαίνεται απο τους θρασύδειλους χαρακτηρισμούς και σχόλια. Αν δεν είχα άσχετη απο τα παραπάνω απορεία δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω και να κουράσω τους υπόλοιπους που μπαίνουν για να μάθουν 5 πράγματα κ δεν τους ενδιαφέρουν οι κατινιές.

Επι του θέματος.Έχω έναν argus miniplus highspeed και σήμερα το πρωί έφαγε ένα κόλλημα έκανε μόνος του reboot και απο εκείνη την ώρα δείχνει μόνο το ρολόι και την ένδειξη boot on. Του είχα περάσει την τελευταια έκδοση kunibert επαιζε κανονικα, αλλά μετά από κάποιο σημείο κ ενώ είχα φτιάξει τα κανάλια που ήθελα τα έχασε, στην προσπάθεια να τα ξαναβρώ έκανε reboot μονος του χωρίς άλλο πρόβλημα.Συνέχισα να προσπαθώ να τα βρώ κ κάνει ένα reboot κ κολλάει.Τώρα δείχνει μόνο την ώρα κ μια ένδειξη boot on. Είναι στην εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το λειτουργικό. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει αν μπορω να κάνω κάτι για να τον επαναφέρω? Η πρέπει να τον στείλω πίσω?

Ευχαριστώ

Κατ αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε η ερώτησή μου! Όσο για την απορεία κάποιων για το αν διάβασα τους κανονισμούς ή όχι, η απάντηση ειναι ναι. Όπως επίσης διάβασα ένα κάρο πράγματα στην αρχή του thread πάνω στο θέμα που με ενδιέφερε (αλλά κατα τα άλλα δεν έπρεπε να θίξω), απλά ήταν άλλα βήματα εδώ άλλα εκεί και δεν έβγαζα άκρη. Γι αυτό και ζήτησα μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση.
Ε τότε βρε αδερφέ αφού τα διάβασες γιατί το έγραψες όπως το έγραψες ???

Τώρα για το ποιος κρύβεται πίσω απ το nick name του, νομίζω φαίνεται απο τους θρασύδειλους χαρακτηρισμούς και σχόλια.
Αν απευθύνεσαι σε μένα δεν έχεις παρά να το πάρεις πίσω... μετά από 6 χρόνια εδώ μέσα με ξέρουν (ακόμα και το επώνυμο) όλοι εκτός τους πολύ νέους στο χώρο....

Αν δεν είχα άσχετη απο τα παραπάνω απορεία δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω και να κουράσω τους υπόλοιπους που μπαίνουν για να μάθουν 5 πράγματα κ δεν τους ενδιαφέρουν οι κατινιές.
Κατινιές ????:FSGSFGS4:

Επι του θέματος.Έχω έναν argus miniplus highspeed και σήμερα το πρωί έφαγε ένα κόλλημα έκανε μόνος του reboot και απο εκείνη την ώρα δείχνει μόνο το ρολόι και την ένδειξη boot on. Του είχα περάσει την τελευταια έκδοση kunibert επαιζε κανονικα, αλλά μετά από κάποιο σημείο κ ενώ είχα φτιάξει τα κανάλια που ήθελα τα έχασε, στην προσπάθεια να τα ξαναβρώ έκανε reboot μονος του χωρίς άλλο πρόβλημα.Συνέχισα να προσπαθώ να τα βρώ κ κάνει ένα reboot κ κολλάει.Τώρα δείχνει μόνο την ώρα κ μια ένδειξη boot on. Είναι στην εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το λειτουργικό. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει αν μπορω να κάνω κάτι για να τον επαναφέρω? Η πρέπει να τον στείλω πίσω?

Ευχαριστώ

Κανονικά η εγγύηση ισχύει για δέκτες με το original λογισμικό. Μίλα με το μαγαζί που τον αγόρασες....

Είσαι και άτυχος, έπεσες πάνω στο 16,666 ποστ μου !!!!!-bye-

Ευχαριστώ

Πηγαινε στο επισημο site της εταιριας....www.edision.gr και κατεβασε το tool που εχει καθως και το επισημο λογισμικο και προσπαθησε να τον αναβαθμισεις σειριακα με null modem καλωδιο. Σε εμενα πιανει το κολπο.....

Πήρα ένα καλώδιο rs 232 θυλικό θυλικό.Πατάω mode setting-Upgrade και διαλέγω all sw+bootloader. Μου βγάζει ένα ' test serial port status' μετα το next και μετα απο λιγο 'transfer data failed'. Κατέβασα και την προηγούμενη έκδοση fw μπας και αλλά τπτ. Αν το πάω για service περνάνε το fw ή βλέπουνε τι έχω περασμένα εγώ γενικα?

Το βλεπουνε αλλα απο...προσωπικη πειρα δε λενε τιποτα μη φοβασαι....Δε προκειτε να χασει την εγγυηση η να σε χρεωσουν κατι...
Εγω το πηγα στο καταστημα που το πηρα και ουτε μεταφορικα δε με κρατησε.....

Παιδιά όταν παίζει avi με srt υπότιτλους μπορούμε να αλλάξουμε την θέση και γενικά το πως θα φαίνονται οι υπότιτλοι??

Γι' αυτό έχει κάνει καμιά απάντηση??

Καλημέρα σας
Ειναι φυσιλογικό να κολλάει ο δέκτης για μερικά δεύτερα (γύρω στα 10-15 secs) και να μη δέχεται εντολές απο το Τ/Χ? Μετά συνήθως εκτελεί τις 2-3 τελευταίες μαζικά και ξεκολλάει. Σα να κάνει κάποιο είδος resume. To κάνει που και που.

Είναι γενικά το Τ/X του αργό, δεν "πάνει" καλά και πρέπει να σκοπεύει στο ματάκι? Καταντάει κουραστικό.

Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό έχει κάνει καμιά απάντηση??

"Παιδιά όταν παίζει avi με srt υπότιτλους μπορούμε να αλλάξουμε την θέση και γενικά το πως θα φαίνονται οι υπότιτλοι??"

Το μονο που ξερω ειναι πως η HD αναβαθμιση δειχνει τους υποτιτλους πιο μεγαλους απο την SD.

παιδια βλεπω στα χαρακτηριστικα του οτι ο δεκτης εχει RF out. Λειτουργει κανονικα σαν rf modulator και μπορεις να βλεπεις μεσω ομοαξωνικου καλωδιου και σε αλλες τηλεορασεις στο σπιτι?
Ισχυει και για το δορυφορικο tuner του η μονο για το επιγειο?

To rf out δουλευει κανονικα και βγαζει εξοδο σηματος οπως το scart οποτε δε παιζει ρολο επιγειο η δορυφορικο.....

εγω το δουλεψα σε ενα πελατη και η εξοδος rf μου εκοβε παρα πολυ την συχνοτητα 61 στο ψηφιακο και εχω θεμα.οποτε στην αλλη τβ που ειχα βαλει ενα edision δεκτη δεν μου κατεβαζε τα κρατικα.και απο το δεκτη loop ξανα για να βλεπει αναλογικα το οτι παιζει ο argus.εκει δεν ειχα θεμα.

θελει ξεχωριστο rf modulator...η δοκιμη εγινε στην συχνοτητα 38.

Μια βοήθεια θέλω μιας και είμαι αρχάριος:

ΑΝ περάσω νέο firmware, χάνονται τα κανάλια και οι λίστες μου; Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω (πχ backup);

Βάζεις stick μνήμη USB ή HDD στον δέκτη και μέσα από το μενού πας USB BACKUP.
Όταν κάνεις αναβάθμιση δεν θα βάζεις ALL + BOOT αλλά Firmware ONLY (κάπως έτσι το γράφει).