Το μπράβο παλικαρά μου ήταν ευγενέστατο και καθόλου ειρωνικό..... Δε λες πάλι καλά που δεν έγραψα τίποτα χειρότερο ???Τους κανονισμούς που αποδέχθηκες για να γίνεις μέλος δεν τους διάβασες ???
Exεις δικιο. Απο τη στιγμη που αποδεχομαστε τους ορους του φορουμ δεν μιλαμε για παρανομη θεαση.
Πρώτο σου ποστ και βγαίνεις και μιλάς φόρα παρτίδα για παράνομη θέαση ?????
Δηλαδη στο 100 ποστ, θα εχω το δικαιωμα να μιλαω για παρανομη θεαση?
Τι ειμαστε εδω? Στρατος? Νεοι και παλιοι?
Εννοείται ότι σε κανένα αριθμό ποστ δεν επιτρέπεται !!!! Αν κατάλαβες αυτό που μου έγραψες τότε λάθος κατάλαβες...
Τωρα το "μπραβο παλικαρα μου!!!" δεν ηταν και πολυ ευγενικο..
Κατ αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε η ερώτησή μου! Όσο για την απορεία κάποιων για το αν διάβασα τους κανονισμούς ή όχι, η απάντηση ειναι ναι. Όπως επίσης διάβασα ένα κάρο πράγματα στην αρχή του thread πάνω στο θέμα που με ενδιέφερε (αλλά κατα τα άλλα δεν έπρεπε να θίξω), απλά ήταν άλλα βήματα εδώ άλλα εκεί και δεν έβγαζα άκρη. Γι αυτό και ζήτησα μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση.
Ε τότε βρε αδερφέ αφού τα διάβασες γιατί το έγραψες όπως το έγραψες ???
Τώρα για το ποιος κρύβεται πίσω απ το nick name του, νομίζω φαίνεται απο τους θρασύδειλους χαρακτηρισμούς και σχόλια.
Αν απευθύνεσαι σε μένα δεν έχεις παρά να το πάρεις πίσω... μετά από 6 χρόνια εδώ μέσα με ξέρουν (ακόμα και το επώνυμο) όλοι εκτός τους πολύ νέους στο χώρο....
Αν δεν είχα άσχετη απο τα παραπάνω απορεία δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω και να κουράσω τους υπόλοιπους που μπαίνουν για να μάθουν 5 πράγματα κ δεν τους ενδιαφέρουν οι κατινιές.
Κατινιές ????:FSGSFGS4:
Επι του θέματος.Έχω έναν argus miniplus highspeed και σήμερα το πρωί έφαγε ένα κόλλημα έκανε μόνος του reboot και απο εκείνη την ώρα δείχνει μόνο το ρολόι και την ένδειξη boot on. Του είχα περάσει την τελευταια έκδοση kunibert επαιζε κανονικα, αλλά μετά από κάποιο σημείο κ ενώ είχα φτιάξει τα κανάλια που ήθελα τα έχασε, στην προσπάθεια να τα ξαναβρώ έκανε reboot μονος του χωρίς άλλο πρόβλημα.Συνέχισα να προσπαθώ να τα βρώ κ κάνει ένα reboot κ κολλάει.Τώρα δείχνει μόνο την ώρα κ μια ένδειξη boot on. Είναι στην εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το λειτουργικό. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει αν μπορω να κάνω κάτι για να τον επαναφέρω? Η πρέπει να τον στείλω πίσω?
Ευχαριστώ
Επι του θέματος.Έχω έναν argus miniplus highspeed και σήμερα το πρωί έφαγε ένα κόλλημα έκανε μόνος του reboot και απο εκείνη την ώρα δείχνει μόνο το ρολόι και την ένδειξη boot on. Του είχα περάσει την τελευταια έκδοση kunibert επαιζε κανονικα, αλλά μετά από κάποιο σημείο κ ενώ είχα φτιάξει τα κανάλια που ήθελα τα έχασε, στην προσπάθεια να τα ξαναβρώ έκανε reboot μονος του χωρίς άλλο πρόβλημα.Συνέχισα να προσπαθώ να τα βρώ κ κάνει ένα reboot κ κολλάει.Τώρα δείχνει μόνο την ώρα κ μια ένδειξη boot on. Είναι στην εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με το λειτουργικό. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει αν μπορω να κάνω κάτι για να τον επαναφέρω? Η πρέπει να τον στείλω πίσω?
Ευχαριστώ
Παιδιά όταν παίζει avi με srt υπότιτλους μπορούμε να αλλάξουμε την θέση και γενικά το πως θα φαίνονται οι υπότιτλοι??
Γι' αυτό έχει κάνει καμιά απάντηση??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.