bourdoulas
New member
- 3 June 2011
- 13
Υπάρχουν άλλα image εκτός από αυτό που βρίσκεται στο ichliebe.tv;
Αν δεν κάνω λάθος, δεν θα έχεις πρόβλημα. Ότι και να είναι όμως, κάνεις ένα backup και αν δεν σου πετύχει ξαναγυρνάς σε Edision.καλημερα.
εχω την βερσιον ILTV 1.5.28 εαν αλαξω και βαλω την παρακατω βερσιον χανω την λιστα καναλιων μου που εχω____?????
η μπορω κανονικα οπως καθε αναβαθμηση να διαλεξω μονο το software και να μου μεινει η λιστα καναλιων η δικια μου????
το ρωταω γιατι η μια ωερσιον ειναι ILTV και η αλλη Synaps-amiko !!!!!
Synaps-amiko-Mini Highspeed-1.5.26 byFFTeam + VeRD
Γιάννη, θα πας......το ερωτημά μου έιναι το εξείς:Πως μπορω να μπω και να αλλάξω,
Video-PID
Audio-PID
PCR-PID
Νέο site με όλα τα λογισμικά και τα tools για Edision.Υπάρχουν άλλα image εκτός από αυτό που βρίσκεται στο ichliebe.tv;
Αναμένουμε tool το οποίο θα του φορτώνουμε την εγγραφή και θα αφαιρεί αυτήν την ασυμβατότητα που έχουν οι εγγραφές των τελευταίων μοντέλων δεκτών, με τους υπολογιστές.με τις εγγραφές κωδικοποιημένων καναλιών έχει γίνει κάτι;; πολλές φορές ούτε ο ίδιος ο δέκτης δεν παίζει αυτά που γράφει.
Τέτοιο πρόβλημα δεν έπρεπε καν να έχεις. Ο δέκτης γράφει και φυσικά πρέπει να παίζει αυτά που γράφει.Το ότι ούτε ο δέκτης δεν παίζει αυτά που γραφει θα φτιάξει;;
Όπως και είπαμε, όσο μπορείς δες τον Μiniplus στην τηλεόραση σου... και τον δικό σου Mini στην δική του... και πες μας αποτελέσματα.Πηρε ενας φιλος τον Edision Miniplus Highspeed 2in1 και εχει το εξης προβλημα.
Τον εχει συνδεσει με HDMΙ και εχει ρυθμισει την αναλυση στα 1080p_50
Ενω γενικα ο δεκτης εχει καλη εικονα και καλη κινηση, το ποδοσφαιρο σε SD καναλια δεν βλεπεται. Η μπαλα "κυλαει" διακοπτομενα και αφηνει ειδωλο.
Εχθες ετυχε να βαλουμε NET και πραγματικα τα χασαμε απο την τοσο κακη κινηση. Στην ΕΡΤ HD δεν υπηρχε κανενα προβλημα, ολα κυλαγαν νερο.
Ειδαμε ΝΕΤ και απευθειας απο τον δεκτη της TV και εκει δεν υπηρχε κανενα προβλημα, οποτε προφανως κατι φταιει στον δεκτη.
Προσπαθωντας να δουμε τι γινεται, δοκιμασαμε διαφορες ρυθμισεις στα A/V options του δεκτη...
Θύμισε μου, δοκίμασες μόνο με ένα αποθηκευτικό μέσο?Έλα όμως που δεν παίζει αυτά που γράφει;;;
Τίποτα. Είχανε κάνει δοκιμές FTP και απλά παρέμειναν οι επιλογές τα μενού. O Pingulux μπορεί να χειριστεί αντίστοιχες δυνατότητες FTP, όχι οι Mini/Miniplus.Όταν βάζεις ένα σκληρό δίσκο στο δέκτη ενεργοποιητε στο μενού ίντερνετ το ftp και έχει μέσα υπότιτλοι spider τι μπορείς να κανεις γενικά με αυτο;;
Όπως και είπαμε, όσο μπορείς δες τον Μiniplus στην τηλεόραση σου... και τον δικό σου Mini στην δική του... και πες μας αποτελέσματα.
Έχεις κινητό πιάτο??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.