Edision Argus Pingulux

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σε spark, δεν δουλεύουν όπως πρέπει τα PLugins, π.χ to oscam είναι παντελώς δύσχρηστο και στο webinterface του πρεπει να είσαι πεπειραμένος για να το δουλέψεις σωστά...π.χ δεν έχει δυνατότητα να διαλέγει απο που θα διαβάσει αναλόγως με το πόσο γρήγορα έρχονται τα EMC...και διάφορα άλλα...τελικά το dreamBox είναι καλύτερο...
Η υποστήριξη του spark υστερεί!

Το ότι δε ξέρεις να σετάρεις το oscam δε σημαίνει πως υστερεί. Για αυτό που αναφέρεις, lb_mode=1

καλημερα στο φορουμ..θελω να ρωτησω γιατι στο online update η edision εχει μονο settings απο astra-hotbird; ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν ολους τους δορυφορους; ευχαριστω...

Άλλοι δέκτες δεν έχουν κανένα κανάλι μέσα... και παλιότερα υπήρξε θέμα από κάποια παιδιά με άλλον Edision που επειδή έβλεπαν κανάλια μέσα, έλεγαν πως πήραν μεταχειρισμένο δέκτη.
Αυτοί οι δύο δορυφόροι είναι οι πιο γνωστοί. Απ' ότι καταλαβαίνουμε, εννοούν πως όποιος θέλει άλλον δορυφόρο θα κάτσει να τον σκανάρει μόνος του.

Καλημέρα, έχω πάρει από φίλο το pingulux και προσπαθώ να περάσω κάποια enigma χωρίς αποτέλεσμα. Κατεβασα 2 διαφορετικά images, τα φόρτωσα σε ενα kingston 8gb stick μεσα σε φάκελο enigma2. Στην οθόνη μετα το fact μου βγαζει 7 70 με το 70 να αναβοσβήνει και μένει εκεί για πολύ ώρα. Δοκίμασα και μικρότερο stick αλλα τότε δεν μου εβγαζε καθόλου τα νούμερα, μόνο fact. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ

Καλημέρα, έχω πάρει από φίλο το pingulux και προσπαθώ να περάσω κάποια enigma χωρίς αποτέλεσμα. Κατεβασα 2 διαφορετικά images, τα φόρτωσα σε ενα kingston 8gb stick μεσα σε φάκελο enigma2. Στην οθόνη μετα το fact μου βγαζει 7 70 με το 70 να αναβοσβήνει και μένει εκεί για πολύ ώρα. Δοκίμασα και μικρότερο stick αλλα τότε δεν μου εβγαζε καθόλου τα νούμερα, μόνο fact. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ

Είναι φορμαρισμένο σε fat32 το στικάκι; Έχεις γυρίσει το δέκτη σε λειτουργία enigma2;

Ναι και στις 2 ερωτήσεις. Το 7 70 που βγάζει είναι νορμάλ;

Last edited by a moderator:
770 σημαινει οτι δε βλεπει αρχειο με ενσωματομενο bootloader μεσα στο στικ η δε βλεπει σωστα το στικ....

Καλησπερα σε ολη την παρεα..Λοιπον διαθετω το συγκεκριμενο δεκτη..μολις βαζω το καλωδιο δικτυου μου βγαζει παντα ''λαθως συνδεση δικτυου''..στη συνεχεια αν το βαλω το βγαλω πολλες φορες αναγνωριζει την ip και μπαινει κανονικα στο δικτυο..Το Youtube ενω μπαινει μεσα μολις παταω ενα video να παιξει μου λεει ''αποτυχια εναρξης αναπαραγωγης''..Προσπαθησα να το κανω αναβαθμιση και πηγαινει μεχρι καποιο σημειο π.χ. 5/8 και κολλαει εκει και δεν κανει τιποτα..πολλεσ φορεσ το προσπαθησα..help παιδια τι να κανω??

Με τη τελευταια αναβαθμιση που εχει στο argus online το you tube εχει διορθωθει.Δοκιμασε ξανα σημερα μηπως ειχε καποιο προβλημα ο σερβερ του argus on line.....

εχω ενα προβλημα με τον pingulux, ο δεκτης εχει κολλησει στο boot και δεν ξεκιναει....καμια ιδεα παιδια;

Δοκίμασε να τον κλείσεις από το κουμπί που είναι πίσω και νατον ξεκινήσεις με τα κουμπιά του δέκτη για να επιλέξεις το λογισμικό που θέλεις.

καλησπερα,
κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλλάξει κάποια παράμετρος μπορεί να αυξηθεί η ευαισθησία του τηλεκοντρόλ στο enigma2.
Γνωρίζει κανείς τίποτα???
Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δέχεται εντολές μόνο από κοντά.