Είχε αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό το θέμα για το HRnigmaII. Επειδή το έχω εγκαταστήσει σε Pngulux Plus και μου κολλάει στο boot, το έχει δοκιμάσει κάποιος στον plus και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει ;
Αποκτησα και εγω τον pingulux plus αφου η τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του δεκτη είναι πολυ καλή. το δουλέυω μονο με το spark και μπορώ να πώ πως είμαι σε γενικές γραμμες ευχαριστημένος.
Εχω μια απορία ωστοσο, εχω δυο δέκτες 1) pingulux plus και 2) dreambox 500s.
θα ήθελα να κάνω να παίζει και ο δευτερος ο δεκτης σε άλλο δωμάτιο με την χρήση του loop που διαθέτει ο pingulux κατι σαν home sharing.
emu χρησιμοποιω το mgcamd
Θα μπορώ να παίζω ανεξάρτητα κανάλια αναμεσα στους δέκτες ή οχι?
Θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει να το καταφέρω?
Καλησπέρα. Πριν 3 μέρες πήρα και εγώ τον Pingulux και μπορώ να πώ πως είμαι ικανοποιημένος.
Έχει δοκιμάσει κανένας να δουλέψει και τις 2 εξόδους (RCA-HDMI) ταυτόχρονα? Θέλω να ενώσω και μια 2η TV και δεν βλέπω να γίνεται.
Ευχαριστώ
Καλήσπερα στην παρέα! Ενδιαφερομαι να αγοράσω τον δεκτή μετάβαση απο d500 και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορει να κάνει stream σε pc απο vlc η σε iPhone μέσω dream
Live! Λογικά μόνο απο e2 αλλα θα ήθελα να ξέρω σίγουρα πριν τον αγοράσω αλλιώς θα ήθελα καμία πρόταση για άλλο δεκτή π.χ d800 που ξέρω ότι το κάνει συγουρα αλλα πολυ πιο ακριβώς
Ένα λόγος που άλλαξα από Spark σε Enigma2 είναι η έλλειψη αναπαραγωγής κάποιων mkv αρχείων ειδικά με DTS ήχο καθώς και η χάλια εικόνα των εξωτερικών υποτίτλων... Επειδή γι' αυτο αγοράζουμε δέκτη με linux, για να τα κάνουμε σχεδόν όλα, πιο κοντά στο "όλα" έρχεται το enigma2 ειδικά το image Open AR-T
Καλησπέρα
,για πες καμία λεπτομέρεια γιατι με ενδιαφέρει το θέμα , έχω και εγω το μηχανάκι και στο spark δεν μ αρέσει καθόλου , πολυ δυσχρηστο το βρίσκω.
για σας!!! παιδιά τη βοηθια σας θέλω πήρα και εγώ το pingulux και πέρασα το PKT NEBULA image αλά δεν έχει περασμένα cccam μέσα στα plugins έχιε μόνο mgcamd,oscam,ktlp πως μπορώ εγώ να περάσω cccam?
σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!
Δεν δουλεύει cccam, θα το κανεις μεσα απο το oscam.
Καλά ρε παιδιά... δεν είναι χάλια ο δέκτης. Τα παραλέτε μου φαίνεται.
Φιλικά πάντα... :2thumb22sup:
αποοτι εχω δει στο enigma2 (HDMU) κανενα δεν δουλευει καλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.