Edision Argus Pingulux

Re: EDISION ARGUS PINGULUX

Έχεις ρυθμισμένη την έξοδο σε 1080p; Αν ναι, ρύθμισέ το σε 1080i και δοκίμασε πάλι.

Όταν είχα δοκιμάσει το δέκτη στο SPARK για το περιοδικό, είχα παρατηρήσει πολύ αργή συμπεριφορά του OSD σε 1080p. Δεν έχει και νόημα το 1080p, κανένα κανάλι δεν είναι 1080p.

φιλε την εχω σε 1080i. παντως μου δινεις ιδεα να το δοκιμασω και στις χαμηλοτερες αναλυσεις.
Και μια που το αναφερεις, να ρωτησω κατι σχετικο. (αν και οπως λες και συ δεν εχουν νοημα τα 1080p)
Οταν βαζω στο μενου τη ρυθμιση 1080p, χανεται εντελως η εικονα, δε βλεπω το μενου και παταω το βελακι στα τυφλα για να γυρισει σε 1080i και να επανελθει η εικονα. Αυτο τι μπορει να ειναι; σε e2 image που δοκιμασα, σηκωνε 1080p αλλα και εκει αλλαζοντας τα hz στο μεγαλυτερο νουμερο (επιλογη που δεν εχει στο σπαρκ) το παρουσιαζε.

Συντομα θα σας πω και τις εντυπωσεις μου για αυτες τις πρωτες μερες που τον εχω στα χερια μου.

Έχεις ρυθμισμένη την έξοδο σε 1080p; Αν ναι, ρύθμισέ το σε 1080i και δοκίμασε πάλι.

Όταν είχα δοκιμάσει το δέκτη στο SPARK για το περιοδικό, είχα παρατηρήσει πολύ αργή συμπεριφορά του OSD σε 1080p. Δεν έχει και νόημα το 1080p, κανένα κανάλι δεν είναι 1080p.

παιδια για σας.με ποιο pluging γινεται το conax cam multicam για να διαβασει μια καρτα viaccses σε spark

εδω και κανα δυο μερες εχω προβλημα με το shoutcast (ειναι στο spark και παιζει ιντερνετικα ραδιοφωνα)
μου βγαζει μηνυμα connection failed. σε ολα τα αλλα μπαινω κανονικα.
μπορειτε σας παρακαλω να το τσεκαρετε στο δικο σας δεκτη και να μου πειτε αν δουλευει;

καποιος φιλος που μπορει να το τσεκαρει παρακαλω; :bigcry:

εδω και κανα δυο μερες εχω προβλημα με το shoutcast (ειναι στο spark και παιζει ιντερνετικα ραδιοφωνα)
μου βγαζει μηνυμα connection failed. σε ολα τα αλλα μπαινω κανονικα.
μπορειτε σας παρακαλω να το τσεκαρετε στο δικο σας δεκτη και να μου πειτε αν δουλευει;

Και εμένα το ίδιο πρόβλημα με το shoutcast (connection failed). Απλώς δεν ξέρω αν το έκανε και παλιότερα, καθώς πρώτη φορά προχθές πήγα να το χρησιμοποιήσω.

Απάντηση: Re: EDISION ARGUS PINGULUX

Και εμένα το ίδιο πρόβλημα με το shoutcast (connection failed). Απλώς δεν ξέρω αν το έκανε και παλιότερα, καθώς πρώτη φορά προχθές πήγα να το χρησιμοποιήσω.

σε εμενα επαιζε απο τις 5 γεναρη που τον πηρα μεχρι και 15 μερες μετα.
κριμα γιατι ειναι και το πιο χρησιμο απο τα ιντερνετικα εργαλεια του για μενα

Όσοι έχετε δοκιμάσει e2 στο δέκτη αυτό ποιο θα προτείνατε ως πιο αξιόπιστο που να δουλεύει καλά με τα λιγότερα προβλήματα; Διαβάζω στο νετ καλά λόγια για αυτό της PKTeam's. Κανένα link με τα images της συγκεκριμένης ομάδας ή όποιας άλλης έχετε δοκιμάσει και θα προτείνατε;

Απάντηση: EDISION ARGUS PINGULUX

Για μενα που επαιζα χρονια με dreambox δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια ο pingulux.
Aσταθης, αργος και δυσχρηστος και τον εχω τελικα μονο για να βλεπω ποδοσφαιρο σε hd.
Αν πεις να κανεις ζαπινγκ με εναλλαγες μπουκετων κτλ. ειναι σκετη ταλαιπωρια.
Ειναι ακαταλληλος για χρηση πχ απο μια οικογενεια. Μακαρι να ειναι θεμα software και να βελτιωθει με μελλοντικη αναβαθμιση (αν υπαρξει βεβαια)
Ασε που εχεις μια απορια για κατι και δε βρισκεις απο πουθενα βοηθεια στα διαφορα φορουμ. Να συμπερανω πως δεν πουλησε ιδιαιτερα;
Παντως βλεπω δορυφορικο hd με 129 , κατι ειναι κι αυτο.....

Last edited:

Ίσως φταίει ο (μοναδικός) αναγνώστης καρτών που δεν μπορεί να διαβάσει ταυτόχρονα πάνω από μια συνδρομητικές κάρτες...

Ίσως φταίει ο (μοναδικός) αναγνώστης καρτών που δεν μπορεί να διαβάσει ταυτόχρονα πάνω από μια συνδρομητικές κάρτες...

πες το ντε νωριτερα να μην το παιδευω τσαμπα! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: EDISION ARGUS PINGULUX

:laugh:

Υ.Γ. Παρακαλώ λίγη περισσότερη προσοχή στο τι γράφετε και πως το γράφετε......

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κι εγω κάτοχος του Pingulux εδω και δεκαπέντε μέρες.

Παλιός δέκτης ήταν ο dreambox 500s και στην αρχη δυσκολεύτηκα να συνηθίσω το spark. Μπορω όμως να πω σίγουρα ότι έχει εξαιρετική εικόνα, ιδίως στα HD, τουλάχιστον εφάμιλλη με του DM800 που
έχει ο αδελφός μου.
Είναι πολύ γρήγορος και έχει και dual boot. Εγω θα ήθελα κάτι περισσότερο απο το Spark για να το "σκαλίζω", αλλα υποθέτω γι αυτο σου δίνει τη δυνατότητα του δικου του enigma2.
Tο Neuprolux-enigma2 το φόρτωσα, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, θέλει πολυ δουλειά ακόμα για να ωριμάσει.

Σε γενικές γραμμές όμως στα 130 ευρω δεν νομίζω οτι έχει αντίπαλο. Μεγάλο του προσόν η ποιότητα εικόνας, το καλό web interface και η συνολική ποιότητα λειτουργίας του.

Θόδωρος

παιδια ξερει κανεις με τι ρυθμισεις μπορει να διαβασει το στο καμ viaccess karta σε ενιγμα 2

Καλησπερα και απο εμενα. Τον αγορασα κ εγω τον δεκτη. Μπορει κανεισ να μου πει πως θα σβησω καναλια που δεν θελω η και με ποιον τροπο θα κανω μια διαχειρηση των καναλιων? ειμαι ασχετος κ δεν πολυξερω απο τετοιο δεκτη.

περασα ενα απ τον αλιεν αλλα δεν δουλευει σωστα. Που θα βρω το δικο του? Ας με βοηθησει καποιος!!!