Edision mini-triton + HD

Re: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

ένα περίεργο θέμα που έχω είναι ότι δεν βλέπει κάποιους φακέλους.
π.χ. την ταινία the hunger games σε mkv με dts ήχο και το 7ο επεισόδιο
του the falling skies πάλι .mkv με ac-3 ήχο ενώ τα υπόλοιπα 7 κανονικά.
καμιά ιδέα κανείς:chinscratch:;

Άλλαξε όνομα φακέλου, και συνολικά το μήκος της διαδρομής του αρχείου να είναι μικρότερο από 100 χαρακτήρες. Επίσης, απέφευγε σύμβολα στην ονοματολογία των αρχείων και των φακέλων. Π.χ. ονόμασε τον φάκελο hunger και την ταινία hungergames.

Άλλαξε όνομα φακέλου, και συνολικά το μήκος της διαδρομής του αρχείου να είναι μικρότερο από 100 χαρακτήρες. Επίσης, απέφευγε σύμβολα στην ονοματολογία των αρχείων και των φακέλων. Π.χ. ονόμασε τον φάκελο hunger και την ταινία hungergames.

ευχαριστώ το δοκίμασα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει, αφού τα υπόλοιπα επεισόδια ίδιο μήκος έχουν,
όπως και η ταινία έχει παρόμοιο ή και μικρότερο από άλλες που τις βλέπει.

Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες για το μέγεθος της ταινίας και την διαμόρφωση του USB(FAT/NTFS)? Μήπως το μέγεθός του αρχείου είναι πάνω από 4GB και η διαμόρφωση του USB FAT32?

Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες για το μέγεθος της ταινίας και την διαμόρφωση του USB(FAT/NTFS)? Μήπως το μέγεθός του αρχείου είναι πάνω από 4GB και η διαμόρφωση του USB FAT32?
Το 7ο επεισόδιο του falling skies είναι γύρω στο 1GB και η ταινία γύρω στα 6. Δεν είναι στικακι. Είναι δίσκος 74GB εξωτερικός usb σε ntfs. Κάτι άλλο συμβαίνει:confused:.

Έκανα εγγραφή σε FAT32 φλασάκι και μου δημιούργησε 6 αρχεία mts μεγέθους 511ΜΒ και ένα (το τελευταίο) 220ΜΒ.

Αλλά αφού μπορεί ο BOXHD να πάρει του T55, θα μπορεί και ο +HD να πάρει του BOXHD και το δωράκι του, το οποίο κάνει τον δέκτη να δημιουργεί εγγραφές με ένα μόνο αρχείο.

Μόλις δοκίμασα σε NTFS, και κάνει ενιαία αρχεία και ο Τ55.

Καλησπέρα.
Παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread από την αρχή.
Συγχαρητήρια σε όλους πραγματικά πολύτιμες η πληροφορίες που μοιράζεστε με όλους.
Έκανα τον κόπο να κάνω register για να αναφέρω κάτι.
Ήθελα να πω ότι δοκίμασα το firmware του Αriva Τ55 στο Μini Τriton + HD μου.
(φορούσα την τελευταία firmware για Τriton+HD 21.04.2012 και έβαλα την τελευταία του Ariva T55 1.049)
Δυστυχώς το χειριστήριο του Triton δεν είναι συμβατό με το firmware του Ariva T55.
Ευτυχώς έχω ένα TELE USB-300 και σώθηκε η κατάσταση.

Θα ήθελα να δοκιμάσω το λογισμικό της Edision κάποια στιγμή και έχω το USB-300.

Ποιό τηλεχειριστήριο έχεις και έχει τον κωδικό του Ferguson;
το κλασσικό που έχει στη συσκευασία. αυτό που φαίνεται στο λινκ.

http://www.sat-alarm.gr/-edision/491--edision-mini-triton-mpeg4-hd.html

Καλησπέρα.
Παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread από την αρχή.
Συγχαρητήρια σε όλους πραγματικά πολύτιμες η πληροφορίες που μοιράζεστε με όλους.
Έκανα τον κόπο να κάνω register για να αναφέρω κάτι.
Ήθελα να πω ότι δοκίμασα το firmware του Αriva Τ55 στο Μini Τriton + HD μου.
(φορούσα την τελευταία firmware για Τriton+HD 21.04.2012 και έβαλα την τελευταία του Ariva T55 1.049)
Δυστυχώς το χειριστήριο του Triton δεν είναι συμβατό με το firmware του Ariva T55.
Ευτυχώς έχω ένα TELE USB-300 και σώθηκε η κατάσταση.

Greek Frappes, θα μπορούσες να κάνεις ένα IR του τηλεχ/ρίου του +HD;
Αν μπορείς γράψε στα κουμπιά τα ονόματα των πλήκτρων όπως είναι στου Edision.

Καλημέρα.

Ναι μπορώ να το κάνω αυτό, σε λίγο θα το έχεις.
πες μου μονό πως μπορώ να σας το στείλω.

Ευχαριστώ.

καλημέρα και πάλι.

1) Γίνεται να κάνω edit το τελευταίο post μου για συμπληρώνω "last minite changes" χωρίς να χρειάζεται να ποστάρο ξανά και ξανά και να γίνομαι κουραστικός; Αν ναι πώς;

2) Είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιο TOOL ή SDK για το 7818 ώστε να πάρουμε το θέμα στα χέρια μας;
Το λέω αυτό γιατί παλαιότερα είχα βρει μερικά τέτοια εργαλεία για DVD και DVB-S συσκευές (ALI Chipsed κυρίως) οπότε δεν βλέπω λόγο γιατί να μην έχουν και αυτά την ιδία νοοτροπία.

καλημέρα και πάλι.

1) Γίνεται να κάνω edit το τελευταίο post μου για συμπληρώνω "last minite changes" χωρίς να χρειάζεται να ποστάρο ξανά και ξανά και να γίνομαι κουραστικός; Αν ναι πώς;

2) Είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιο TOOL ή SDK για το 7818 ώστε να πάρουμε το θέμα στα χέρια μας;
Το λέω αυτό γιατί παλαιότερα είχα βρει μερικά τέτοια εργαλεία για DVD και DVB-S συσκευές (ALI Chipsed κυρίως) οπότε δεν βλέπω λόγο γιατί να μην έχουν και αυτά την ιδία νοοτροπία.

1) Για περιορισμένο χρονικό διάστημα (νομίζω 10') μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι επεξεργασίας μηνύματος.
Δεν πειράζει αν χρειαστεί να κάνεις κάποιο Post παραπάνω. Αν θέλεις το νέο σου Post να συνδέεται με το προηγούμενο, χρησιμοποίησε το Reply With Quote.

2) Δεν έχει βρεθεί κάτι τέτοιο.

Κοιτώντας το IR του +HD που μου έστειλε ο Greek Frappes, βλέπω ότι έχει διαφορετικούς κωδικούς το τηλεχειριστήριό του από του Ferguson.
Οπότε είναι απαραίτητη η χρήση προγραμματιζόμενου.

Με την ευκαιρία, να αναφέρω ότι το USB-300 έχει το τηλεχ/ριο του απλού mini-triton που είναι ίδιο με του mini-triton+HD, ενώ ο υπάρχει στην λίστα των συσκευών της Edision και μια ως DVB-T η οποία είναι επίσης ίδια.

Απάντηση: Re: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Κοιτώντας το IR του +HD που μου έστειλε ο Greek Frappes, βλέπω ότι έχει διαφορετικούς κωδικούς το τηλεχειριστήριό του από του Ferguson.
Οπότε είναι απαραίτητη η χρήση προγραμματιζόμενου.
Δηλαδή η απάντηση στο ερώτημα
Δηλαδή βάζεις στο mini triton +hd αναβάθμιση από ferguson και το τηλεχειριστήριο δουλεύει κανονικά;
είναι αρνητική;

Όπως γράφω πιο πίσω, στον δικό μου δεν άλλαξε το μενου ή κάτι άλλο, ούτε η έκδοση firmware στις πληροφορίες ούτε η λειτουργικότητα του χειριστηρίου. Όλα είναι όπως πρίν με τη διαφορά ότι πλέον παίζει σωστά υπότιτλους και ήχο ac-3 από ταινίες mkv και avi.
Είναι πραγματικά λίγο κουφό.
Υπάρχει περίπτωση με το firmware του ferguson t65 να περάστκαν μόνο κάποιοι εξτρα codecs;

Όπως γράφω πιο πίσω, στον δικό μου δεν άλλαξε το μενου ή κάτι άλλο, ούτε η έκδοση firmware στις πληροφορίες ούτε η λειτουργικότητα του χειριστηρίου. Όλα είναι όπως πρίν με τη διαφορά ότι πλέον παίζει σωστά υπότιτλους και ήχο ac-3 από ταινίες mkv και avi.
Είναι πραγματικά λίγο κουφό.
Υπάρχει περίπτωση με το firmware του ferguson t65 να περάστκαν μόνο κάποιοι εξτρα codecs;

Μήπως τότε δεν πέρασε το firmware; Τα μενου και το OSD των Ferguson είναι εντελώς διαφορετικά απο των υπόλοιπων 7818.

Αν μάλιστα έβαλες fw μετά την έκδοση 1.0.26, τότε δεν θα έπρεπε να βλέπεις καθόλου υπότιτλους, είχε bug :p

Ναι αυτό λέω. Μάλλον δεν παίρνει το firmware του ferguson, αλλά πες μου πως διόρθωσε το πρόβλημα στους υπότιτλους και παίζει και ac-3 ήχο.

Αυτό που λες το έχω δει και σε αναβάθμιση firmware Edision ενός γνωστού, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της αλλαγής της σειράς των καναλιών. Για να δεις να αλλάζουν τα menu και η έκδοση firmware θα πρέπει να φορτώσεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πολύ φοβάμαι τότε ότι θα χάσεις και την λειτουργικότητα του τηλεχειριστηρίου.

Αυτό που λες το έχω δει και σε αναβάθμιση firmware Edision ενός γνωστού, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της αλλαγής της σειράς των καναλιών. Για να δεις να αλλάζουν τα menu και η έκδοση firmware θα πρέπει να φορτώσεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πολύ φοβάμαι τότε ότι θα χάσεις και την λειτουργικότητα του τηλεχειριστηρίου.

thanks!!! δηλαδή συμβαίνει να αλλάξουν μεμονωμένες λειτουργίες.
είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το είχα δει σε όνειρο πως δεν έπαιζε υπότιτλους και ac-3 ήχο.

εχει τυχει σε κανεναν να σταματανε να δουλευουν οι υποτιτλοι μετα απο κανα 10λεπτο-20λεπτο? εκει που βλεπεις δλδ και ειναι ολα οκ. ξαφνικα σταματανε. αμα ξεκινησω το βιντεο απο την αρχη, παιζουν κανονικα αλλα σταματανε παλι στο συγεκριμενο σημειο της σειρας.

εχει τυχει σε κανεναν να σταματανε να δουλευουν οι υποτιτλοι μετα απο κανα 10λεπτο-20λεπτο? εκει που βλεπεις δλδ και ειναι ολα οκ. ξαφνικα σταματανε. αμα ξεκινησω το βιντεο απο την αρχη, παιζουν κανονικα αλλα σταματανε παλι στο συγεκριμενο σημειο της σειρας.

Δες μήπως σε εκείνο το σημείο συμπίπτουν οι χρόνοι εμφάνισης των υποτίτλων.

Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μέλλον είναι το γνωστό bug των Mstar7818 με υπότιτλους σε κωδικοποίηση UTF-8. Δοκίμασε να τους κάνεις Unicode με το Notepad.