Edision mini-triton

Re: EDISION MINI-TRITON MPEG4

πως γινεται να παίρνω backup τις ρυθμίσεις στον δεκτη edision-triton mpeg4?

Απάντηση: EDISION MINI-TRITON MPEG4

Εχω 2 δέκτες MINI-TRITON MPEG4 SD ο ενας οταν πατάω imfo μου δείχνει την ποιότητα σήματος, ο αλλος οταν πατάω imfo μου δείχνει κάποιες πληροφορίες για το πρόγραμμα του καναλιού πχ αν λέει ειδήσεις η κάποια αλλη εκπομπή και μετα αν πατήσεις δεύτερη φορά info τότε θα δείξει την ποιότητα σήματος και οταν πάμε πληροφορίες δέκτη δείχνει αναβάθμηση με ημερομηνία 17-2-2011, και δείχνει διαφορετικό σήμα στα κανάλια πιο καλό απο τον αλλον που εχει την αναβάθμηση 3-1-2011 τι συμβαίνει υπάρχει αλλη αναβάθμηση ?

Στη σελίδα του, υπάρχει μόνο του Ιανουαρίου. Όσα αναφέρεις, δείχνουν ότι υπάρχει και νεότερο λογισμικό. Δεν είναι ασυνήθιστο, στην Ελλάδα κυρίως, να υπάρχει νεότερη έκδοση αλλά να μην «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα. Το εργοστάσιο το βάζει στους νεότερους δέκτες, αλλά ο εισαγωγέας αδιαφορεί για τους ήδη πωληθέντες.
Πρέπει ο δέκτης σου αυτός να έχει νεότερο σειραϊκό αριθμό από τον άλλο.

Δοκίμασε να τους αναφέρεις ότι ο «παλιός» έχει πιξελιάσματα που δεν έχει ο «νέος» και ζήτα να σου στείλουν το νεότερο λογισμικό. Κι αν δεν είναι κόπος, να το δώσεις και σ' εμάς :)

Θυμάμαι ότι αναφέρθηκε παλαιότερα ότι κάποιος δέκτης με επεξεργαστή ALI έχει στο μενού της αναβάθμισης μια επιλογή αντιγραφής/σωσίματος του firmware που είναι μέσα στον δέκτη. Ρίξε μια ματιά μήπως την έχει και ο δικός σου.

μήπως εχω τη δυνατότητα να αντιγραψω απο τον δέκτη σε usb stick την αναβάθμηση που εχει ο δέκτης και να την μεταφέρω στον αλλο δέκτη ?

πέρασα λάθος λογισμικό αντι για το αρχειο του EDISION MINI-TRITON MPEG4 πέρασα το αρχείο για το δέκτη EDISION TRITON MPEG4 δεν πρόσεξα τη λέξη μινι και δεν δουλεύει ... μάλλον πρέπει να το εκαψα επισκευάζετε η πάπαλα !!!

πέρασα λάθος λογισμικό αντι για το αρχειο του EDISION MINI-TRITON MPEG4 πέρασα το αρχείο για το δέκτη EDISION TRITON MPEG4 δεν πρόσεξα τη λέξη μινι και δεν δουλεύει ... μάλλον πρέπει να το εκαψα επισκευάζετε η πάπαλα !!!

Επανερχεται ευκολα αλλα εχει διαδικασια για να φτιαξεις το αναγκαιο καλωδιο ωστε να το συνδεσεις με τον υπολογιστη . Καλυτερα να στειλεις ενα mail στην edision οτι κατα λαθος εβαλες αλλο firrmware . Δεν νομιζω να σε χρεωσουν κατι περα απο τα ταχυδρομικα εξοδα .

Δεν με εξυπηρετούν ... εξυπηρετουν μόνο τα καταστήματα ... δεν μπορεί ενας ιδιώτης να στείλει δέκτη για επισκευή μου εστειλαν e-mail...τόν αγόρασα απο αθήνα και μένω τρίκαλα ... θα πρέπει να πάω αθήνα στο κατάστημα που αγόρασα το δέκτη και αυτοί να τον στείλουν στην edision ... τρέχα γύρευε !!! Μάλλον θα προτιμήσω τον μπλέ κάδο της ανακύκλωσης του δήμου.....και θα πάρω εναν αλλο δέκτη οχι edision φυσικά... γιατί δεν εχει υποστήριξη !!!

Τα μεταφορικά ως συστημένο έχουν 4-5 ευρώ. Ως απλό θα είναι περίπου μισή τιμή. Για να μην τον πετάξεις το λέω :-)

Πάνο, γιατί να τον πετάξεις? Είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να τον στείλει στην Edision.
Εσύ θα τον στείλεις στο κατάστημα και εκείνο θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Το ίδιο πράγμα είναι.
Καλώς ή κακώς, η Edision δέχεται κανονικότατα συσκευές με πρόβλημα, αλλά μόνο μέσω καταστημάτων.
Άλλο το αν θες εσύ να τον πετάξεις.

Υπάρχει δυνατότητα να γράψω το λογισμικο του δέκτη σε usb stik?

Ε, ναι. Σειριακή δεν έχει, αλλά ακόμα και να είχε μπορεί να μην μπορούσες να το πάρεις.

Re: Απάντηση: EDISION MINI-TRITON MPEG4

Στην ιστοσελίδα της edision.gr υπάρχει νέο firmware. Το εγκατέστησε κάποιος; Προσωπικά προσπάθησα αλλά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος και αρνείται την εγκατάσταση.

Αυτός είναι ο MINI-TRITON MPEG4 + HD, ο καινούριος HD τους με επεξεργαστή Mstar. Προσέξτε ότι η ημερομηνία της ενημέρωσης είναι παλιότερη αυτής του δέκτη (πάλι)!

θελω να αγορασω τον EDISION MINI-TRITON MPEG4 SD γιατι θελω να τον συνδεσω στο RFin της τηλεορασης, απο το RFout του δεκτη. Στην θεση του Scart ειναι αλλη συσκευη και δεν μπορω.
Αν δεν κανω λαθος ειναι ο μοναδικος δεκτης με RFout (εκτός απο το loop throught που εχουν αλλοι δεκτες);;; ετσι;;;
Ειναι καλη η αγορα;;;