Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση των mods, κάποιοι δε, με γνωρίζουν και προσωπικά.
Γιατί προσβάλεσαι VIDEOMIX? H "Δημοκρατία" που έχουμε σου επιτρέπει να δηλώνεις οπαδός της Μεταξικής Χούντας που έστειλε μερικές χιλιάδες ανθρώπους στα ξερονήσια και οργάνωσε όλη την κρατική λειτουργία στα φασιστικά πρότυπα ενώ υιοθέτησε ακόμα και τον γνωστό φασιστικό χαιρετισμό.
Για να μαθαίνεις, ο φασισμός είναι ένα πολιτικό σύστημα, και οι οπαδοί του λέγονται φασίστες. Αυτοκατατάχθηκες λοιπόν λέγοντας...Κοίτα, για τον Ιωάννη Μεταξά λέει και μπράβο του κατ'εμέ. Και εγώ είμαι θαυμαστής ενός ηγέτη που δεν έλεγε... <<ευχαριστούμε τους αμερικανους και.... ναι σε όλα>>
Είσαι τυχερός που ζεις στην Ελλάδα και το χειρότερο (δυστυχώς) που μπορείς να πάθεις είναι να σε στριμώξει λεκτικά κάποιος "ψευτονταής" σαν κι εμένα και μετά να ζητήσεις δικαίωση και την παραδειγματική τιμωρία μου. Στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες όπου τα ναζιστικά-φασιστικά κόμματα είναι εκτός νόμου, αντί της δικιάς μου "απολογίας" στους mods, θα παρακολουθούσαμε τη δικιά σου στο δικαστήριο.
@Χατζηγεωργίου
Είναι η απόφαση του δικαστηρίου όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στον Τύπο.
Απόφαση 6207/2004 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Αθ. Γεροστάθης, Σ. Λιγνού, Κ. Βενιού) που συνεδρίασε στις 18/12/03 και εκδόθηκε στις 4/11/04