Εδώ Ελλάς!

Status
Not open for further replies.
Ωραία. Πες μας τώρα και τις θετικές χροιές του όρου "εθνικοσοσιαλιστής".

δεν είπα ότι διαθέτει τέτοιες. Απλώς αποτελεί τον πλέον ουδέτερο όρο αναφοράς σε μία κατάπτυστη ιδεολογία. Το "φασίστας" συχνά εξαπολύεται και κατά μη ασπαζομένων την ανωτέρω ιδεολογία, και στο πρώτο δειγμα επίδειξης "αντιδημοκρατικού" φρονήματος.

Απάντηση: Re: Εδώ Ελλάς!

Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση των mods, κάποιοι δε, με γνωρίζουν και προσωπικά.
Γιατί προσβάλεσαι VIDEOMIX? H "Δημοκρατία" που έχουμε σου επιτρέπει να δηλώνεις οπαδός της Μεταξικής Χούντας που έστειλε μερικές χιλιάδες ανθρώπους στα ξερονήσια και οργάνωσε όλη την κρατική λειτουργία στα φασιστικά πρότυπα ενώ υιοθέτησε ακόμα και τον γνωστό φασιστικό χαιρετισμό.
Για να μαθαίνεις, ο φασισμός είναι ένα πολιτικό σύστημα, και οι οπαδοί του λέγονται φασίστες. Αυτοκατατάχθηκες λοιπόν λέγοντας...Κοίτα, για τον Ιωάννη Μεταξά λέει και μπράβο του κατ'εμέ. Και εγώ είμαι θαυμαστής ενός ηγέτη που δεν έλεγε... <<ευχαριστούμε τους αμερικανους και.... ναι σε όλα>>
Είσαι τυχερός που ζεις στην Ελλάδα και το χειρότερο (δυστυχώς) που μπορείς να πάθεις είναι να σε στριμώξει λεκτικά κάποιος "ψευτονταής" σαν κι εμένα και μετά να ζητήσεις δικαίωση και την παραδειγματική τιμωρία μου. Στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες όπου τα ναζιστικά-φασιστικά κόμματα είναι εκτός νόμου, αντί της δικιάς μου "απολογίας" στους mods, θα παρακολουθούσαμε τη δικιά σου στο δικαστήριο.

@Χατζηγεωργίου
Είναι η απόφαση του δικαστηρίου όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στον Τύπο.
Απόφαση 6207/2004 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Αθ. Γεροστάθης, Σ. Λιγνού, Κ. Βενιού) που συνεδρίασε στις 18/12/03 και εκδόθηκε στις 4/11/04
Tώρα είναι σωστό να ακολουθήσω στο παραλήρημά σου;
Δεν ξέρω.
Θα δώσω όμως μια λιτή απάντηση σε πνεύμα δημοκρατικό και οχι φασιστικό όπως αυτό που χρησιμοποιείς εσύ.
Ο Μεταξάς είναι ο πρωθυπουργός του Οχι. Εαν ήθελε έλεγε ΝΑΙ. Ποιος θα τον εμπόδιζε; Χώρες όπως η Δανία όπου παραδόθηκε με ενα απλό τηλεγράφημα, χώρες όπως Σοβιετική ένωση που επισύναψαν σχέσεις με τον Χίτλερ (μετά το γύρισε) χώρες όπως οι γείτονές μας τούρκοι, Ρουμάνοι ποιο πάνω, Βούλγαροι ποιο εδώ κλπ, δεν είχαν άντρες σαν τον Μεταξά και συμμαχούσαν με τους φασίστες.
Εγώ γι'αυτό τον παραδέχομαι. Τα υπόλοιπα που τα φουσκώνεις κιόλας (κλασσική πρακτική προπαγάνδας) δεν με ενδιαφέρουν διοτι έπονται της εθνικής μας ακεραιότητας.
Με λές και νεοναζί. Αυτός που θα βρεθεί μπροστά μου να με πεί νεοναζί, μετά απο 5 δευτερόλεπτα θα το λέει... νεοναθί διοτι το ζ δίχως τα μπροστινά του δόντια δεν θα μπορεί να το εκφέρει σωστά.
Πίσω φυσικά απο το πληκτρολόγιο συνεχίζεις να υβρίζεις κάποιον άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις και που μάλιστα κάνεις και το ανήθικο, να του βάζεις λόγια στο στόμα η τα λόγια του να τα ερμηνεύεις αυθαίρετα, σχιζοφρενικά.
Δεν ζήτησα παραδειγματική τιμωρία διοτι η τιμωρία των αρνησιπάτριδων είναι συνήθως η αυτόγελοιοποίηση και αυτό αρκεί νομίζω. Απλά είπα πως θα πρέπει να μην επιτρέπουν ανθρώπους δίχως ηθική στις κουβέντες τους, να χρησιμοποιούν την δημοκρατία για να ασυδοτούν.

Απάντηση: Re: Εδώ Ελλάς!

Tώρα είναι σωστό να ακολουθήσω στο παραλήρημά σου;
Δεν ξέρω.
Θα δώσω όμως μια λιτή απάντηση σε πνεύμα δημοκρατικό και οχι φασιστικό όπως αυτό που χρησιμοποιείς εσύ.
Ο Μεταξάς είναι ο πρωθυπουργός του Οχι. Εαν ήθελε έλεγε ΝΑΙ. Ποιος θα τον εμπόδιζε; Χώρες όπως η Δανία όπου παραδόθηκε με ενα απλό τηλεγράφημα, χώρες όπως Σοβιετική ένωση που επισύναψαν σχέσεις με τον Χίτλερ (μετά το γύρισε) χώρες όπως οι γείτονές μας τούρκοι, Ρουμάνοι ποιο πάνω, Βούλγαροι ποιο εδώ κλπ, δεν είχαν άντρες σαν τον Μεταξά και συμμαχούσαν με τους φασίστες.
Εγώ γι'αυτό τον παραδέχομαι. Τα υπόλοιπα που τα φουσκώνεις κιόλας (κλασσική πρακτική προπαγάνδας) δεν με ενδιαφέρουν διοτι έπονται της εθνικής μας ακεραιότητας.
Με λές και νεοναζί. Αυτός που θα βρεθεί μπροστά μου να με πεί νεοναζί, μετά απο 5 δευτερόλεπτα θα το λέει... νεοναθί διοτι το ζ δίχως τα μπροστινά του δόντια δεν θα μπορεί να το εκφέρει σωστά.
Πίσω φυσικά απο το πληκτρολόγιο συνεχίζεις να υβρίζεις κάποιον άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις και που μάλιστα κάνεις και το ανήθικο, να του βάζεις λόγια στο στόμα η τα λόγια του να τα ερμηνεύεις αυθαίρετα, σχιζοφρενικά.
Δεν ζήτησα παραδειγματική τιμωρία διοτι η τιμωρία των αρνησιπάτριδων είναι συνήθως η αυτόγελοιοποίηση και αυτό αρκεί νομίζω. Απλά είπα πως θα πρέπει να μην επιτρέπουν ανθρώπους δίχως ηθική στις κουβέντες τους, να χρησιμοποιούν την δημοκρατία για να ασυδοτούν.

Δεν είναι αυτός βρε παιδιά!!! (ατάκα Κωνσταντάρα).
Θάνο,δεν σε αναγνωρίζω-bye-

Ένα είναι το συμπέρασμά μου απο την απάντησή σου. Πως μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Διοτι αυτός που αναφέρω εγώ δεν μιλάει ποτέ εναντίον της Δημοκρατίας, εξυμνεί συνεχώς το Βυζάντιο, μιλά συνεχώς για την νεοτέρα Ελλάδα, μιλάει εναντίον του Ναζισμού συνεχώς, είναι υπέρ του Χριστιανισμού και λέει τα πράγματα με το όνομά τους για πολλούς πολιτικάντιδες της εποχής μας. Δεν έχω βρεί το παραμικρό λάθος σε αυτά που έχω ακούσει να αναφέρει.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Οι επικριτές του Πλεύρη συνήθως δεν έχουν ακούσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ από όσα λέει ο ίδιος, ούτε βέβαια γνωρίζουν την τεράστια μόρφωσή του! Πραγματική κινητή εγκυκλοπέδια ο άνθρωπος. Σού διηγείται ιστορικά γεγονότα σαν να συνέβησαν χθες και σαν να τα είχε ζήσει και ο ίδιος.
Οι επικριτές του απλώς αρκούνται στα ταμπελάκια που κολλάνε διάφοροι τρεμόπουλοι, κουναλάκηδες, αλαβάνοι και άλλα τέτοια ανθρωπάρια για να κατακρίνουν έναν άνθρωπο χωρίς επαναλαμβάνω να έχουν κάτσει να ακούσουν ούτε μία λέξη από τον ίδιο και χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ποιές είναι οι ιδέες του και τι πρεσβεύει. Δεν έχουν δική τους κρίιση και αρκούνται να πιστεύουν αυτά που τούς λένε να παραπάνω ανθρωπάκια να πιστέψουν.

Re: Απάντηση: Re: Εδώ Ελλάς!

Οποία λιτότης.

Ένα μόνο. Έχετε, εσύ και οι όμοιοί σου, διαλέξει λάθος τόπο και λάθος ανθρώπους για να προβάλετε τις απόψεις σας.

Last edited:
ειχα εναν συμμαθητη Πλευρη και σεντερ φορ στον Φωστηρα καλο παιδι και με πολυ καλα αισθηματα Αεκτζης και φιλοτιμος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εδώ Ελλάς!

Ένα μόνο. Έχετε, εσύ και οι όμοιοί σου, διαλέξει λάθος τόπο και λάθος ανθρώπους για να προβάλετε τις απόψεις σας.
Ένα μόνο. Ζεις σε εναν τόπο που εαν αντί του Μεταξά εσύ και οι όμοιοί σου είχαν επικρατήσει, θα τρώγαμε σκυλοτροφές όπως στην ΕΣΣΔ.

Κι άλλο ενα. Και επειδή είσαι ανιστόρητος και άσχετος σε αυτά τα ζητήματα, μάθε λοιπόν πως επαναστάσεις τότε είχαν κάνει και οι Βενιζέλος, Πάγκαλος κλπ. Ήταν άλλα τα κριτήρια και οι τότε πρακτικές. Τα έχεις μπερδέψει κατα πολύ στο μυαλό σου.

Κι άλλο ενα. Επίσης, ο χαιρετισμός που λές ανήκει στους αρχαίους Ρωμαίους και οχι στους Ναζί.

Κι άλλο ενα. Και μια ερώτηση. Πιστεύεις στην μεγάλη ιδέα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εδώ Ελλάς!

Ένα μόνο. Ζεις σε εναν τόπο που εαν αντί του Μεταξά εσύ και οι όμοιοί σου είχαν επικρατήσει, θα τρώγαμε σκυλοτροφές όπως στην ΕΣΣΔ.

Κι άλλο ενα. Και επειδή είσαι ανιστόρητος και άσχετος σε αυτά τα ζητήματα, μάθε λοιπόν πως επαναστάσεις τότε είχαν κάνει και οι Βενιζέλος, Πάγκαλος κλπ. Ήταν άλλα τα κριτήρια και οι τότε πρακτικές. Τα έχεις μπερδέψει κατα πολύ στο μυαλό σου.

Κι άλλο ενα. Επίσης, ο χαιρετισμός που λές ανήκει στους αρχαίους Ρωμαίους και οχι στους Ναζί.

Κι άλλο ενα. Και μια ερώτηση. Πιστεύεις στην μεγάλη ιδέα;

Έχετε φοβερή πλάκα....:flipout: :flipout: :flipout:
Το να θεωρείς όποιον είναι αντίθετος στις απόψεις σου κομμουνιστή και μάλιστα οπαδό του σοβιετικού ολοκληρωτισμού απλά δείχνει πόσο περιορισμένης αντίληψης είσαι. Άσε με να συμπληρώσω τις τεράστιες πολιτικές σου γνώσεις με μια πληροφορία: Υπάρχουν και άλλες ιδεολογίες.
Συνέχισε, έχουν αρχίσει να πέφτουν στοιχήματα για την επόμενη ατάκα σου.

Last edited:
Toν αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς.
Το κέρδισες το στοίχημα;
Θέλω ποσοστά γιατι σου έγραψα εύκολο. Το είχες προβλέψει φαντάζομαι.
Μιλησα για αράπη, είμαι ρατσιστής, φασίστας, ναζί και άλλα τέτοια ωραία που σου έχουν μάθει να λές οι πατρόνοι σου.:firstprize:

μια απλή ερώτηση από ένα απλό μέλος: είστε βέβαιοι ότι αν η κουβέντα γινόταν σε κάποια συγκέντρωση μελών - όπως αυτή με το κόψιμο της βασιλόπιτας την προηγούμενη Κυριακή - θα χρησιμοποιούσατε το ίδιο ύφος και λεξιλόγιο;:nounder:

Re: Απάντηση: Εδώ Ελλάς!

Μπρέ Mczab εισαι καθοδηγούμενος βρέ.Απο το φάντασμα τού Μπρεζνιεφ.:flipout: :flipout:

:flipout: :flipout: :flipout:
Να σου πω, από τον σύντροφo Μπρέζνιεφ δεν νομίζω...Πιο πολύ από τον Guy Fawkes ίσως...:flipout:
Ρε κάτι πλάκες σήμερα...

ΥΓ. Α, ρε Λάρρυ, για χάρη σου βρε.

Re: Απάντηση: Εδώ Ελλάς!

μια απλή ερώτηση από ένα απλό μέλος: είστε βέβαιοι ότι αν η κουβέντα γινόταν σε κάποια συγκέντρωση μελών - όπως αυτή με το κόψιμο της βασιλόπιτας την προηγούμενη Κυριακή - θα χρησιμοποιούσατε το ίδιο ύφος και λεξιλόγιο;:nounder:

Καλή ερώτηση.
Εγώ σίγουρα όχι γιατί δεν θα είχα μπροστινά δόντια...:flipout: :flipout:

Επειδή όμως θεωρώ σοβαρή την ερώτησή σου θα σου απαντήσω σοβαρά.
Η ανοχή σε επικίνδυνες και προκλητικές απόψεις δεν υπόκειται σε κανόνες savoir vivre.
Εγώ θα αποχωρούσα στη φάση που αποχωρώ και τώρα για να μην παρασυρθεί και η υπόλοιπη παρέα στην προστριβή.
Σε άλλη φάση και χώρο, και με άλλη αφορμή μπορεί να είχαμε άσχημη κατάληξη όμως.

Λάρυ, άστον να εκφραστεί βρέ. Μην του στέλνεις καταπραϊντικά μηνύματα. (pm) Δεν το αντέχει.:flipout: :flipout:

Ωραία....
Τώρα που τα λύσαμε τα θέματα για πείτε μου τι λάμπες να βάλω στο Advance MCD203 τώρα που θέλω να αλλάξω τις κινέζικες no name της μάνας του;

Status
Not open for further replies.