ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΩ!!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Το Link δίδεται για όσους ψάχνουν μαγιώ για την καλή τους και δεν βρίσκουν αυτό που της ταιριάζει πραγματικά.
Σίγουρα πολλοί θα το γνωρίζουν,αλλά μιας και ξεκινάμε πάλι από την αρχή και είμαστε μέσα στο καλοκαίρι,καλό είναι να πάρουμε...ιδέες.
http://galleries.wickedweasel.com/contributors/

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το Link δίδεται για όσους ψάχνουν μαγιώ για την καλή τους και δεν βρίσκουν αυτό που της ταιριάζει πραγματικά.
Σίγουρα πολλοί θα το γνωρίζουν,αλλά μιας και ξεκινάμε πάλι από την αρχή και είμαστε μέσα στο καλοκαίρι,καλό είναι να πάρουμε...ιδέες.
http://galleries.wickedweasel.com/contributors/

Σωκράτη από την δουλειά έχουμε φίλτρο ελπίζω ότι πάω σπίτι να είναι κάτι καλό!!!!:cool:

Eλα πρεταπορτε απο μαγιο και δεν τα εχει ποστάρει αλλα δινει το σαιτ ....
Τελος παντων στις παραλίες τα ιδια βλέπουμε!

Σωκράτη, Iryna και ξερό ψωμί. Εντάξει γενικά δεν έιναι και κάτι καινούριο αλλά έχει κάτι κλωστές απίστευτες. Μου αρέσει που λένε ότι φοράνε και μαγιό. Σαν τσόντα είναι ρε, όλα έξω.

Κακαλιός Στέργιος said:
Σε ποια παραλία κάνεις μπάνιο φιλαράκ?

:D
Λοιπον παρε το καινουργιο σου εργαλειο (φωτογραφική μηχανή) και ελα Ιουλιο Λεπτοκαρυα να το ευχαριστηθεις ..........:D

pontios said:
Σωκράτη, Iryna και ξερό ψωμί. Εντάξει γενικά δεν έιναι και κάτι καινούριο αλλά έχει κάτι κλωστές απίστευτες. Μου αρέσει που λένε ότι φοράνε και μαγιό. Σαν τσόντα είναι ρε, όλα έξω.
Ρε σεις παρατηρειστε καλύτερα το σαιτ:p
Αν πατε εκει που λει bikinis θα δειτε ολα τα διαθεσιμα μοντέλα μαγιω και ποια μανεκεν τα προβαρουν.Αν κανετε κλικ πανω στο μοντελο εκτος απο φωτο θα δειτε και ποσο κανει να το αγορασετε το μαγιω υποθετω:rolleyes:

χαχαχα

Dimosthenis said:
Το καλυτερο ειναι το 457:eek:

το 457 σε άρεσε εεε? Ου να μου χαθείς ρε, στα γεράματα μου θέλεις και...457! :D
Θα τα πω όλα στην κυρά!

Πάντως σχετικά με τη Λεπτοκαρυά, με βλέπω φέτος να γίνομαι μόνιμος κάτοικος. Δε λέω, δεν έχει τις ίδιες παραλίες με τη Χαλκιδική (αλλά ούτως ή άλλως που έχει τέτοιες παραλίες?), αλλά αυτό το μαρτύριο στο μποτιλιάρισμα δεν αντέχεται φιλαράκ.
Και δεν έχω κι ελικόπτερο!

Πιερία φέτος, δε το συζητώ!

Και το 451 ειναι πολύ μ..... κορμι ήθελα να πω!
Στεργιε ελα και θα σου μαθω πως να αποφευγεις το μποτιλιάρισμα απο τον παραδρομο!!!

Καλή η Πιερία βρε Στέργιο,αλλά πολύ βροχή βρε παιδί μου.
Το link,παραπέμπει στο site εταιρείας που πουλάει μαγιώ.
Απλά αυτά είναι "λιγότερο" μαγιώ από αυτά που συνήθως βλέπουμε.
Γιατί να φάμε ξύλο;

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Καλή η Πιερία βρε Στέργιο,αλλά πολύ βροχή βρε παιδί μου.
Το link,παραπέμπει στο site εταιρείας που πουλάει μαγιώ.
Απλά αυτά είναι "λιγότερο" μαγιώ από αυτά που συνήθως βλέπουμε.
Γιατί να φάμε ξύλο;

Γιατί κάνει που κάνει ζέστη... :eek:

Ακόμη δεν αρχίσαμε, δεν ντρέπεστε λιγάκι.....:p
Τουλάχιστον ανεβάστε και τίποτα αντίστοιχο με αντρικά!:D

Πάντως όπως βλέπετε τα μανεκέν όλα είναι σεμνά κορίτσια. Ειδικά η προαναφερθήσα Iryna μέχρι και κρίκο στο πιπί της έχει η κοπέλα μην τυχόν και ανοίξει καταλάθος και μπει τίποτα μέσα. Ε ρε τι έχουν να δουν τα μάτια μας φέτος.

Νικόλ said:
Ακόμη δεν αρχίσαμε, δεν ντρέπεστε λιγάκι.....:p
Τουλάχιστον ανεβάστε και τίποτα αντίστοιχο με αντρικά!:D
Νικόλ ποιο θα έπαιρνες, έτσι για να δω ποιο αρέσει στις γυναίκες, να το πάρω δώρο στη δικιά μου! :D

Σταμάτης Μπ said:
Νικόλ ποιο θα έπαιρνες, έτσι για να δω ποιο αρέσει στις γυναίκες, να το πάρω δώρο στη δικιά μου! :D
Βασικά δε μου αρέσει κανένα από αυτά αλλά, αν θα έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά θα έλεγα της Jodi.

Νικόλ said:
Βασικά δε μου αρέσει κανένα από αυτά αλλά, αν θα έπρεπε να διαλέξω υποχρεωτικά θα έλεγα της Jodi.
Πιο από τα δύο Νικόλ? Αυτό με τον κώλο έξω ή αυτό με τον ποπό έξω?:D :eek: