Έφαγα κλήση ενώ το αυτοκίνητο φτιαχνόταν στη Γερμανία!!!!

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Καλημέρα σας.Παιδιά αυτό δεν έχει γίνει ξανά.Προχθές παρέλαβα μία επιστολή από το Δήμο Μύρινας Λήμνου που λέει ότι μου έχουν βεβαιώσει παράβαση στις 12/7/2008 80 ευρώ παρακαλώ!!!!Το αυτοκίνητο τότε που έφαγε την κλήση,ήταν στη γραμμή παραγωγής στη Γερμανία,και η έκδοση πρώτης αδείας στην Ελλάδα,σύμφωνα με το υπουργείο μεταφορών είναι στις 3/9/2008.Δεν έχω ακόμα επικοινωνήσει μαζί τους,να δω από περιέργεια,που με βρήκανε,τι παράβαση-φάντασμα έχω κάνει...χαχαχα.Δηλαδή σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς..Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω πάει στη Λήμνο ποτέ..ούτε στο χάρτη δεν ξέρω που είναι.Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι μόνο από το σύστημα κράτησης εισιτηρίων,και εφόσον είχα το αυτοκίνητο στην κατοχή μου πριν την παράβαση,θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν είχα πάει εκεί!!!!Αλλιώς τι θα έκανα παιδιά?Τα σχόλια δικά σας.

ΥΓ.Και για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες,θα σκανάρωτο απόγευμα την επιστολή και την άδεια κυκλοφορίας,να δείτε την ημερομηνία παράβασης και έκδοσης πρώτης αδείας κυκλοφορίας στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

Καλημέρα σας.Παιδιά αυτό δεν έχει γίνει ξανά.Προχθές παρέλαβα μία επιστολή από το Δήμο Μύρινας Λήμνου που λέει ότι μου έχουν βεβαιώσει παράβαση στις 12/7/2008 80 ευρώ παρακαλώ!!!!Το αυτοκίνητο τότε που έφαγε την κλήση,ήταν στη γραμμή παραγωγής στη Γερμανία,και η έκδοση πρώτης αδείας στην Ελλάδα,σύμφωνα με το υπουργείο μεταφορών είναι στις 3/9/2008.Δεν έχω ακόμα επικοινωνήσει μαζί τους,να δω από περιέργεια,που με βρήκανε,τι παράβαση-φάντασμα έχω κάνει...χαχαχα.Δηλαδή σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς..Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω πάει στη Λήμνο ποτέ..ούτε στο χάρτη δεν ξέρω που είναι.Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι μόνο από το σύστημα κράτησης εισιτηρίων,και εφόσον είχα το αυτοκίνητο στην κατοχή μου πριν την παράβαση,θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν είχα πάει εκεί!!!!Αλλιώς τι θα έκανα παιδιά?Τα σχόλια δικά σας.

ΥΓ.Και για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες,θα σκανάρωτο απόγευμα την επιστολή και την άδεια κυκλοφορίας,να δείτε την ημερομηνία παράβασης και έκδοσης πρώτης αδείας κυκλοφορίας στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

Πολύ απλά θα πάρεις τηλέφωνο στο Δήμο Μύρινας (δες πρώτα πού είναι στο χάρτη) και ζήτα τον υπεύθυνο. Πές του ακριβώς αυτό, κι ότι προτίθεσαι να στείλεις με κούριερ επικυρωμένο αντίγραφο (από την Αστυνομία) της άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Να δούμε τί θα σου απαντήσει.

Όχι εμέιλ, όχι φαξ.

Καταρχήν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου (χρώμα, μοντέλο κτλ) ταιριάζουν με αυτά που λέει στην επιστολή;

Ρε το κάνανε τεστ στη Γερμανία πριν στο δώσουνε και επειδή είναι τουρμπάτο και απόλαυση να το οδηγάς, ξεφύγανε λίγο και φτάσανε στην Λήμνο!!!!

Παίδες κάτι παίζει εδώ!
Μου συνέβη το ίδιο με κλήση απο Μυτιλήνη (δηλαδή στον ίδιο Νομό)
Συγκεκριμένα πούλησα το 2001 στον κουνιάδο μου το προηγούμενο αυτοκίνητό μου (ασχέτως που αυτός 3 χρόνια μετα το στούκαρε!)
Το 2006 (και ενω δεν το είχε πλέον ούτε αυτός) του ήρθε πρόστιμο-κλήση για παράβαση (παράνομο παρκάρισμα) στην Μυτιλήνη το 1993 (!), δηλαδή την χρονιά που το είχα αγοράσει και ενω δεν έχω πατήσει ποτέ μου το πόδι στην Μυτιλήνη μέχρι σήμερα! Παρόλο που του σύστησα επανειλλημένως να το αγνοήσει, φοβήθηκε και πήγε τελικά και το πλήρωσε!
Συμπέρασμα: Καποιοι σ αυτόν τον Νομό, όταν δεν βρίσκουν διεύθυνση για να στειλουν την κλήση στον παρανομήσαντα (αν όντως παρανόμησε) την στελνουν στο κοντινότερο νούμερο αυτοκινήτου για το οποίο βρίσκουν στοιχεία και...ο,τι αρπάξουν!

Απάντηση: Re: Έφαγα κλήση ενώ το αυτοκίνητο φτιαχνόταν στη Γερμανία!!!!

Παίδες κάτι παίζει εδώ!
Μου συνέβη το ίδιο με κλήση απο Μυτιλήνη (δηλαδή στον ίδιο Νομό)
Συγκεκριμένα πούλησα το 2001 στον κουνιάδο μου το προηγούμενο αυτοκίνητό μου (ασχέτως που αυτός 3 χρόνια μετα το στούκαρε!)
Το 2006 (και ενω δεν το είχε πλέον ούτε αυτός) του ήρθε πρόστιμο-κλήση για παράβαση (παράνομο παρκάρισμα) στην Μυτιλήνη το 1993 (!), δηλαδή την χρονιά που το είχα αγοράσει και ενω δεν έχω πατήσει ποτέ μου το πόδι στην Μυτιλήνη μέχρι σήμερα! Παρόλο που του σύστησα επανειλλημένως να το αγνοήσει, φοβήθηκε και πήγε τελικά και το πλήρωσε!
Συμπέρασμα: Καποιοι σ αυτόν τον Νομό, όταν δεν βρίσκουν διεύθυνση για να στειλουν την κλήση στον παρανομήσαντα (αν όντως παρανόμησε) την στελνουν στο κοντινότερο νούμερο αυτοκινήτου για το οποίο βρίσκουν στοιχεία και...ο,τι αρπάξουν!

Δεν είναι τίποτα..
Μου συνέβη τέσσερις φορές στον Δημο Αθηναίων για την ιδια κλήση που ειχε δοθεί για παράβαση του προηγουμενου ιδιοκτήτη τού δικού μου αυτοκινήτου..
Αφού επικοινώνησα μέ κάποιον ´υπεύθυνο´του Δήμου και τού έστειλα ολα τά δικαιολογητικά αγοράς ,πού απεδείκνυαν οτι το ειχα αγοράσει πέντε μήνες αργότερα απο την συγκεκριμένη παράβαση συνέχισαν να έρχονται ειδοποιητήρια..
Ευτυχώς είχα πολλά επικυρωμένα φωτοαντίγραφα και την τέταρτη φορά πού τάστειλα στον Δήμο αποδέχτηκαν οτι δεν ήμουν εγώ ο ένοχος.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Έφαγα κλήση ενώ το αυτοκίνητο φτιαχνόταν στη Γερμανία!!!!

Δεν είναι τίποτα..
Μου συνέβη τέσσερις φορές στον Δημο Αθηναίων για την ιδια κλήση που ειχε δοθεί για παράβαση του προηγουμενου ιδιοκτήτη τού δικού μου αυτοκινήτου..
Αφού επικοινώνησα μέ κάποιον ´υπεύθυνο´του Δήμου και τού έστειλα ολα τά δικαιολογητικά αγοράς ,πού απεδείκνυαν οτι το ειχα αγοράσει πέντε μήνες αργότερα απο την συγκεκριμένη παράβαση συνέχισαν να έρχονται ειδοποιητήρια..
Ευτυχώς είχα πολλά επικυρωμένα φωτοαντίγραφα και την τέταρτη φορά πού τάστειλα στον Δήμο αποδέχτηκαν οτι δεν ήμουν εγώ ο ένοχος.:BDGBGDB55:

Αυτό που λες αποδεικνύεται και μεταθέτει την ευθύνη στον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Πως όμως θα αποδείκνυα εγω ότι δεν πήγα ποτε στην Μυτιλήνη, αν ο κουνιάδος μου δεν πλήρωνε την κληση για υποτιθέμενη παραβαση όταν είχα εγω το αυτοκίνητο; (Εννοείται πως δεν σκόπευα να την πληρώσω ποτε, νησί είναι, ας αποδείκνυαν αυτοί ότι πήγα εκεί! Το πιο απλό που μπορεσα να σκεφτω ήταν να έγινε λαθος στην αντιγραφή και ο μεν τροχονόμος να έγραψε ΧΧΧ1 και ο γραφιάς να το μετέτρεψε σε ΧΧΧ7 και έτσι να ήρθε σε μένα...)

πφφφφφφφφφφφφφφφφφ

πταίσματα ....

τις προάλλες με πήρε συμβολαιογράφος του δήμου και μου ανακοίνωσε οτι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό γιατί ένας ελεγκτικός υπαλληλάκος διαπίστωσε παράβαση χρήσης κοινοχρήστου χώρου απο 45 εκατοστά πάγκου πέρα απο την βιτρίνα του καταστήματος ........ το 2004 !!!!! και υποτίθεται αμέλησα να το διευθετήσω ( ενώ είχε διευθετηθεί !! )

το δε πρόστιμο 400 κάτι ευρό συν τα λαδοξυδα άλλα 300

Mου ειχε ερθει και μενα μια ειδοποιηση απο Πατρα για μια απληρωτη κληση (απο δημοτικη αστυνομια και οχι απο τροχαια). Το αμαξι βεβαια δεν ειχε παει ποτε εκει. Οταν πηρα τηλεφωνο τους ειπα οτι δεν εχει παει εκει ποτε το αυτοκινητο και τους ζητησα αντιγραφο της κλησης ή να μου αναφερουν χαρακτηριστικα του αυτοκινήτου (μαρκα - χρωμα κτλ) που ανεφερε η κληση. Τελικα διαπιστωθηκε οτι τα λοιπα στοιχεια ηταν λαθος και μου ακυρωσαν την κληση (αφου βεβαια εγινε ενας σχετικος καβγας γιατι ηθελαν να την πληρωσω και εγω τους απειλουσα οτι θα τους παω στα δικαστηρια).