- 12 August 2009
- 593
Καλημέρα σας.Παιδιά αυτό δεν έχει γίνει ξανά.Προχθές παρέλαβα μία επιστολή από το Δήμο Μύρινας Λήμνου που λέει ότι μου έχουν βεβαιώσει παράβαση στις 12/7/2008 80 ευρώ παρακαλώ!!!!Το αυτοκίνητο τότε που έφαγε την κλήση,ήταν στη γραμμή παραγωγής στη Γερμανία,και η έκδοση πρώτης αδείας στην Ελλάδα,σύμφωνα με το υπουργείο μεταφορών είναι στις 3/9/2008.Δεν έχω ακόμα επικοινωνήσει μαζί τους,να δω από περιέργεια,που με βρήκανε,τι παράβαση-φάντασμα έχω κάνει...χαχαχα.Δηλαδή σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς..Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω πάει στη Λήμνο ποτέ..ούτε στο χάρτη δεν ξέρω που είναι.Δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι μόνο από το σύστημα κράτησης εισιτηρίων,και εφόσον είχα το αυτοκίνητο στην κατοχή μου πριν την παράβαση,θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν είχα πάει εκεί!!!!Αλλιώς τι θα έκανα παιδιά?Τα σχόλια δικά σας.
ΥΓ.Και για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες,θα σκανάρωτο απόγευμα την επιστολή και την άδεια κυκλοφορίας,να δείτε την ημερομηνία παράβασης και έκδοσης πρώτης αδείας κυκλοφορίας στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΥΓ.Και για να μην νομίζετε ότι λέω μπαρούφες,θα σκανάρωτο απόγευμα την επιστολή και την άδεια κυκλοφορίας,να δείτε την ημερομηνία παράβασης και έκδοσης πρώτης αδείας κυκλοφορίας στην ΕΛΛΑΔΑ!!!