Efi Thodi goes to disco ("You are just too good to be true")

Αριστούργημα.!!!Το playback ειναι γυρο στα 10sec πίσω.Στο 0.42 sec του video η Εφη λέει´Παρτον the way that you....':flipout: :flipout:
Πάντως έχει κάτι απο βυζανική κλίμακα η ερμηνεία της.:damnyou:
Μια χαρά η Εφη.Σου λεει εδώ βγαινουν άλλες και άλλες ,όχι εγώ με 40 χρονια σταθερής παρουσίας στο ποιοτικό τραγούδι.:blink:

Αψογο.!!!:firstprize:

Οφειλω να πω πως μετα απο κατι αποκεφαλισμους στρατιωτων που ειχα δει σε βιντεο στο ιντερνετ αυτο ειναι το αμεσως επομενο πιο ανατριχιαστικο πραγμα που εχω δει...

ρε αιντε που φαγωθηκατε με την Εφη ......

αντι να χαιροσαστε που θα κανει και διεθνη καριερα αμεσως να ριξετε το φαρμακι.......

παντως εχω ΟΛΑ της τα Σι ντι ...
οποιος θελει του στελνω .......

Μπελλος Ευαγγελος said:
ρε αιντε που φαγωθηκατε με την Εφη ......

αντι να χαιροσαστε που θα κανει και διεθνη καριερα αμεσως να ριξετε το φαρμακι.......

παντως εχω ΟΛΑ της τα Σι ντι ...
οποιος θελει του στελνω .......

Original όπως πάντα !:grinning-smiley-043

Τελικά πλάκα πλάκα η Εφη έχει τρελλή πέραση στους Ηπειρώτες..

Εκτός απ τον Βαγγέλη, ένας κολλητός μου που είναι απ την Αρτα (έξω,από ένα χωριό),26 χρονών,μπατσάκος που υπηρετει & σπουδάζει στα Γιάννενα ,έχει όλη τη συλλογή της.Μάλιστα μια φορά που τον πέιραξα για την Θώδη παρ ολίγον τα πιαστούμε στα χέρια !!!

Εχει καμμιά ρίζα Γιαννιώτικη η Εφη ?

Πώπω...την έχω δει live σε πανηγύρι στην Αιτωλοακαρνανία (δεν κάθισα σε όλο της το show μην παρεξηγηθούμε κιόλας). Να την ξαναδώ σε πανηγύρι να τραγουδάει και αυτό και άλλο τίποτα...

Απάντηση: Re: Efi Thodi goes to disco ("You are just too good to be true")

konnos said:
Οφειλω να πω πως μετα απο κατι αποκεφαλισμους στρατιωτων που ειχα δει σε βιντεο στο ιντερνετ αυτο ειναι το αμεσως επομενο πιο ανατριχιαστικο πραγμα που εχω δει...
Τους είδες κι εσύ τους σφαγείς ε; Έχει και χειρότερα πάντως και θέλει γερό στομάχι για να τα δεις. Ειδικά επειδή είναι αληθινά ντοκουμέντα.
Αλλά προτιμώ να βλέπω αυτά, παρά την Έφη.

Εγω την παω πολυ την Θωδη...ειναι αυτο που λεμε οriginal καραλαικα....και ΣΑΦΩΣ την προτιμω απο κατι αλλες που ειναι στην ιδια κλαση και το παιζουν "του ποιοτικου".Καλα για το βιντεο κλιπ δεν το συζητω, καθαρο hardcore....:grinning-smiley-043
Επισης μην χασετε live να δειτε τις επισης αγαπημενες μου Σοφια Κολητηρη, την Ανουλα Βασιλειου και το Χριστινακη μας...
Γιατι καλος ο Νick Cave αλλα θελουμε μια φορα στο τοσο να ξεφαντωνουμε κει εμεις βρε αδερφε...

Άκουσα προσφατα στην tv τη Θωδη να λεει πως για το συγκεκριμένο τραγούδι ο κόσμος της λέει πως το λέει τόσο καλά που η φωνή της μοιάζει σαν φωνή νέγρας τραγουδίστριας!!!:bang:

παιδια εγω την Εφη θωδη την εμαθα απο μια κασετα που μου εδωσε ενας κολητος απο την Χαλκιδα !!!!!!

Στην Χαλικιδα τοτε το 85.... μου ελεγε γινοταν χαμος ...

δεν ειναι μονο στην Ηπειρο γνωστη ......

αλλα.....ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Efi Thodi goes to disco ("You are just too good to be true")

Μαρία Σ. said:
Άκουσα προσφατα στην tv τη Θωδη να λεει πως για το συγκεκριμένο τραγούδι ο κόσμος της λέει πως το λέει τόσο καλά που η φωνή της μοιάζει σαν φωνή νέγρας τραγουδίστριας!!!:bang:

αμα σου πω οτι το τραγουδι αν ειχε καλητερη προφορα εμπαινε στα ΤΟΡ !!!!!!!!

....... λεω εγω τωρα ..... :flipout: :flipout: