Εφικτή Λήψη Δορυφόρων από Κ.Ελλάδα

Re: Απάντηση: Εφικτή Λήψη Δορυφόρων από Κ.Ελλάδα

Θα τα καταφέρεις.
Η 12606 είναι πιο εύκολη για σκόπευση. Το χαμηλό S.R. κάποιοι δέκτες αργούν να το κλειδώσουν.
Το ότι ο δέκτης σου εμφανίζει αυξημένο σήμα δορυφόρου σημαίνει ότι έχεις σκοπεύσει άλλον δορυφόρο. Είναι πιθανό να σκοπεύεις τον Turksat.
το πιο πιθανο ειναι να εχω πιασει τον turksat...

Καλησπερα, με mabo 1.80 ποσους δορυφορους(Ε-W) μπορει να κανει καποιος ληψη απο Βοιωτία ? Επισης ποσα lnb μπορουν να τοποθετιθουν στο κατοπτρο ?Ποσο μπορει να κοστισει η τοποθετηση π.χ πανω απο 14 lnb ?

Απάντηση: Re: Εφικτή Λήψη Δορυφόρων από Κ.Ελλάδα

Καλησπερα, με mabo 1.80 ποσους δορυφορους(Ε-W) μπορει να κανει καποιος ληψη απο Βοιωτία ? Επισης ποσα lnb μπορουν να τοποθετιθουν στο κατοπτρο ?Ποσο μπορει να κοστισει η τοποθετηση π.χ πανω απο 14 lnb ?
Δεν είναι σίγουρο ότι επειδή είναι μεγάλη η κεραία θα έχεις καλή λήψη παράκεντρα.
Εγώ έχω μια Mabo 1.07x1,17m και η απόδοση της παράκεντρα είναι σαν μια ενηντάρα κεραία.

Απάντηση: Re: Εφικτή Λήψη Δορυφόρων από Κ.Ελλάδα

φιλε βαλε μοτερακι. λογικα θα σου κοστισει λιγοτερο. για μενα ειναι η καλυτερη λυση.

Αν βαλω μοτερακι σε τι κατοπτρο να βαλω ετσι ωστε να κανω ληψη παρα πολλων δορυφορων ? Ποσες μοιρες μπορει να περιστραφεί ενα κατοπτρο ?

UHDBoy
Διάβασε στη 2η σελίδα του θέματος...

Αν δεν έχεις κάποιο εμπόδιο να σε περιορίζει ή κανένα τοίχος κτηρίου παραδίπλα τότε ο μόνος περιορισμός ( ) είναι η διάμετρος του κατόπτρου που μπορείς να αποκτήσεις για να κάνεις τις λήψεις σου :p