Το ξερω
Νομιζω πως ο γραμματέας παίρνει 50 ευρω ;;
Αναλογικά (σε σχέση με την ευθύνη ας πούμε και δουλεια) πες μου τι θεωρείς σωστό να παίρνουν οι υπόλοιποι
Σε ό,τι αφορά το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αυτή καθορίστηκε στα 90,00 ευρώ και θα είναι αφορολόγητη, χωρίς κρατήσεις και ακατάσχετη (Ν. 4262/2014)
Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014...iosis-kai-pos-tha-to-eispraxete#ixzz31JhCsh7w
Συμφωνώ στο όνομα του πλεονάσματος, θα έπαιρνε πολλά μόρια η κυβέρνηση από μία τέτοια κίνηση.
Είναι μόνο αυτοί όμως που δεν αμείβονται και ας εργάζονται τις ημέρες των εκλογών?
Θεωρώ πως πρέπει να καταργηθούν αυτά όλα, ένα sms (όχι τόσο απλό βέβαια) και τέλος. Ούτε έξοδα και σπατάλες ούτε αφισορύπανση και πολλά πολλά άλλα όπως κλείσιμο των σχολείων, μετακινήσεις κλπ. Το κλείνω γιατί θα βγώ οφ τόπικ.
Όσους και όποιους να 'χει βάλει μέσα - και τα τελάρα μέσα - το παιδί μανάβης δεν βγαίνει. Οι γραμμένοι του εξωτερικού είναι περίπου 1-1,2 εκ. Πάλι δεν βγαίνουν οι ποσότητες, η "ζυγαριά" θέλει καλιμπράρισμα.
λες και το αρτηριοσκληρωτικό Δημόσιο δεν εξαρκείται σε ένα βιβλίο (καρμπόν εις τετραπλούν, που στην πράξη με το κοινό χαρτί δεν βγαίνει, θέλει ηράκλεια δύναμη στο χέρι).
έπρεπε να απαντήσεις:... - Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο ...
- Δεν μπορώ να αποδεχτώ κάλεσμα για την ειααγγελία με αυτό τον τρόπο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο! Περάστε από δω να μου επιδώσετε την κλήση να σας κεράσω και καφεδάκι - και τσίπουρο άμα λάχει - αφού είμαι large!
Πρέπει να είναι μακράν το χειρότερο καρμπόν που κυκλοφορεί ανά την υφήλιο!! Μήπως να το πατεντάρουν?:Banane0:
Φέτος είχα και ένα καινούργιο...
Ντριν, ντριν..
- Ναι, παρακαλώ?
- Από την Εισαγγελία τηλεφωνώ για το διοριστήριο..
- Ναι, σας ακούω.
- Περάστε να το πάρετε.
- Τι εννοείτε περάστε να το πάρετε? Κάθε φορά το στέλνετε στο Α.Τ. Θα κάνω 160 χλμ Σαββατοκυριακάτικα για μια δουλειά μισού δευτερολέπτου?
- Ναι, και επειδή έχετε μπει αναπληρωματικός θα ξαναέρθετε και την Παρασκευή να δείτε τον Έφορο!
- Τι να τον δω? Αν είναι ωραίος? Τηλέφωνο δεν έχει?
- Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο..εξάλλου, μην διαμαρτύρεστε. Είναι πολύ ωραίο το Ναύπλιο αυτή την εποχή!!
Τι να πω...έχω αρχίσει και το διασκεδάζω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!!
ΥΓ
Σήμερα ήμουν στον Δήμο και ο προϊστάμενος μου έλεγε για μια Δ.Α. από Αθήνα που μόλις έμαθε (τηλεφωνικά...ναι λειτουργεί ακόμα αυτό το μέσο) τους συνδυασμούς και τα νούμερα του λέει:
Να τους χαίρεστε, δεν κατεβαίνω!!![]()
υπάρχει και χειρότερο... από Θεσσαλονίκη Λέσβο (όχι για τις εκλογές, για το διοριστήριο).
Μόνο που στην απλή αριθμητική τα 7,5 εκ. + 2 εκ. = 9.5 εκ και όχι 10 εκ. :HTEHETH63:Με 2,7-2,8 εκατομμύρια οι 150+ έδρες στη βουλή εμπεριέχουν και το μπόνους των 50 εδρών
...
μια χαρά φαίνεται το 7,5 εκατομμύρια για την Ελλάδα και 2 εκατομμύρια επιπλέον απόδημοι.
Απλή αριθμητική ...
Μόνο που στην απλή αριθμητική τα 7,5 εκ. + 2 εκ. = 9.5 εκ και όχι 10 εκ. :HTEHETH63:
Στη σύνθετη αριθμητική των κομμάτων αλλάζουν βέβαια τα πράγματα ...
Άλλο που τα "μια χαρά" 7,5 εκ. είναι "μια χαρά" 6,5 εκ. και τα 2 εκ. είναι κάτω από 1 εκ. Γιατί οι απόδημοι έχουν σύλλογο και τόσο εκτιμούν το πλήθος των απόδημων ψηφοφόρων, κοντά στο 1 εκ.
Επίσης το αν τα 2,8 εκ. ψήφων βγάζουν 150+ έδρες στη Βουλή με bonus ή με malus δεν αλλάζει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ δεδομένο, ότι το "πλεόνασμα" - δέντρα, μνήματα και κολώνες της ΔΕΗ - σχεδόν επαρκούν για αυτόνομη κυβέρνηση.
Με απλή αριθμητική πάντα ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.