Εφορευτική επιτροπή.

Από την άλλη τα κόμματα στέλνουν διάφορους αργόσχολους, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και την εφορευτική;

Αν βάλεις αυτούς να δω τι αποτελέσματα θα πάρεις. Ήμουν γραμματέας (με πληρωμή, αλλιώς δεν θα πήγαινα :P) στις προηγούμενες εκλογές και γινόταν σφαγή αφού κάθε μισό λεπτό στην καταμέτρηση έπιαναν τα ψηφοδέλτια με γνωστό σκοπό (κυρίως πρόσθεση σταυρών εκεί που ήθελαν και ίσως ακύρωση κανενός ψηφοδελτίου του αντιπάλου).

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εφορευτική επιτροπή.

Είμαστε σε δημόσιο φόρουμ βρε Βασίλη αλλιώς θα σας έλεγα και 2-3 γαργαλιστικά από τις φορές που έχω παρεβρεθεί.:guitarist:

Το ποιο καλο χθες ηταν που μια (της εφορευτικης) εστειλε την μητερα της να φερει χαρτι γιατρου για "υποψια εγκυμοσύνης". Η δικαστικος αν και ηξερε οτι ειναι μουφα της ειπε να μην ερθει. Καποια στιγμη ηρθε η κοπελα με μινι και 10ποντη γοβα για να ψηφίσει. Οταν λοιπον ηταν μεσα στο παραβαν της ειπε ο αλλος αναπληρωματικος αν θελει να μπει και αυτος μεσα και να της κανει την υποψια βεβαιότητα :flipout::flipout::flipout:.

Ε και τι έγινε βρε Jim, πέστα, αυτά έχουν αξία !!!!!

Άστο βρε μη μπλέξουμε...-bye-

Από τα "νόμιμα" ευτράπελα είχε πλάκα μια γιαγιούλα που επέμενε να μιλήσουμε με τον παππού στο κινητό, να μας πει τι θέλει να ψηφίσει...

Και ένας που έριξε το φάκελο...άδειο και ήθελε να ξαναρίξει ("αφού όταν τον βρείτε θα καταλάβετε πως είναι ο δικός μου και το ακυρώνετε")!:BDGBGDB55:

Παρόμοιο στις προ-προηγούμενες ένας στην ταραχή του έβαλε ένα γράμμα νι κεφαλαίο (σαν "Ναι") δίπλα στο όνομα και του ξέφυγε και μας το είπε...
Καταλαβαίνετε ότι μόλις το βρήκαμε ξέραμε και τι ψήφισε...

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Άστο βρε μη μπλέξουμε...-bye-

Από τα "νόμιμα" ευτράπελα είχε πλάκα μια γιαγιούλα που επέμενε να μιλήσουμε με τον παππού στο κινητό, να μας πει τι θέλει να ψηφίσει...

Και ένας που έριξε το φάκελο...άδειο και ήθελε να ξαναρίξει ("αφού όταν τον βρείτε θα καταλάβετε πως είναι ο δικός μου και το ακυρώνετε")!:BDGBGDB55:

Παρόμοιο στις προ-προηγούμενες ένας στην ταραχή του έβαλε ένα γράμμα νι κεφαλαίο (σαν "Ναι") δίπλα στο όνομα και του ξέφυγε και μας το είπε...
Καταλαβαίνετε ότι μόλις το βρήκαμε ξέραμε και τι ψήφισε...

Καλα το καλητερο χθες ηταν ενας παππους (1918 ετος γεννησης) που με την βοηθεια της δικαστικου πηγε να ψηφισει και ηθελε να βαλει ψηφο στον εαυτο του. Αλλος εβαλε μεσα στον φακελο προφυλακτικο, αλλος εριξε 3 διαφορετικα κομματα, αλλος το ιδιο κομμα 2 φορες κτλ.

Re: Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

πηγα αναπληρωματικος και εγινα βασικος και αναντικαταστατος. Εφυγα κατα τις 11 το βραδυ.

Πολυ καλη ωρα! Πεντε - εξι φορες που ήμουν εφορευτικη εφευγα μετα τις 12.

Re: Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

.............. Αλλος εβαλε μεσα στον φακελο προφυλακτικο..................

Ελπιζω μη χρησιμοποιημενο........-bye-Απο την αλλη , θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως πολιτικη προβλεψη:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

στα μικρά μέρη έχεις από όλα.

δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι . Σε δημοτικό διαμέρισμα της νομαρχίας Φλωρίνης όπου ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος χθες , όχι μόνο δεν μας έφεραν ούτε ένα καφέ , αλλά αναγκάστηκα να αγοράσω και σακκούλες απορριμάτων για να τοποθετηθούν μέσα στο παραβάν για να πετούν τα άχρηστα ψηφοδέλτια οι ψηφοφόροι .

Σε εμένα ψήφισαν 311 (ήμουν έξω από τα Γιάννενα, έβγαλα και τις φωτογραφίες μου, αμ πώς). Είχα και το σύστημα μετάδοσης με κινητό. 8:30 είχα βγάλει αποτελέσματα και σε υποψηφίους (ταυτόχρονη διαλογή). Χαλαρά πράγματα, στο χωριό έχουν κέφι και τα παιδιά της εφορευτικής. Μία αναπληρωματική ξεκίνησε για να διευκολύνει μία τακτική, και της άρεσε και έμεινε ακόμη και στη διαλογή.

Μετά το 2004 και τη Β´ Αθηνών και τα ψηφοδέλτια των 50 πόντων (με το συμπάθειο), δεν ξανακάνω το λάθος. Χωριό και πάλι χωριό. Τον Ιούνιο ο πρόεδρος είχε σφάξει και αρνιά και ήθελε μεσημεριάτικα να μας ποτίσει και με τσίπουρο (το οποίο ευγενικώς αρνηθήκαμε, όχι όμως και τα αρνιά). Ωραία πράματα.

Σε εμένα ψήφισαν 311 (ήμουν έξω από τα Γιάννενα, έβγαλα και τις φωτογραφίες μου, αμ πώς). Είχα και το σύστημα μετάδοσης με κινητό. 8:30 είχα βγάλει αποτελέσματα και σε υποψηφίους (ταυτόχρονη διαλογή). Χαλαρά πράγματα, στο χωριό έχουν κέφι και τα παιδιά της εφορευτικής. Μία αναπληρωματική ξεκίνησε για να διευκολύνει μία τακτική, και της άρεσε και έμεινε ακόμη και στη διαλογή.

Μετά το 2004 και τη Β´ Αθηνών και τα ψηφοδέλτια των 50 πόντων (με το συμπάθειο), δεν ξανακάνω το λάθος. Χωριό και πάλι χωριό. Τον Ιούνιο ο πρόεδρος είχε σφάξει και αρνιά και ήθελε μεσημεριάτικα να μας ποτίσει και με τσίπουρο (το οποίο ευγενικώς αρνηθήκαμε, όχι όμως και τα αρνιά). Ωραία πράματα.

Κακώς κ. γενικέ μας, κακώς!!! :BDGBGDB55:
Το αθώο αυτό ποτό έπρεπε ευγενικώς να το τιμήσετε (δεν είπαμε να πιείτε και την ...νταμιτζάνα, ντάξ!?(:food-smiley-005: χίκ!!!) :flipout:
-bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Την προηγούμενη εβδομάδα με έψαχνε ένστολος με φακελάκι στο χέρι. Να ανησυχώ; :p

Αν δεν γίνει επίδοση ειδοποίησης απ το όργανο τι γίνεται; Όχι τίποτα άλλο, μάλλον θέλουν να πάω σε χωριό 50 χιλιόμετρα απο δω και δεν έχω όρεξη ούτε να καιω βενζίνες, ούτε να γυρνάω μεσάνυχτα με το κεφάλι καζάνι στους σκατόδρομους που (δεν ) έχουν φτιάξει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Επειδή έχω οριστεί τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής, μπορείτε να μου πείτε εάν η απείθεια ή η αμέλεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων τιμωρείται όντως με τις ποινές που αναφέρονται στη κλήτευση. Όχι ότι δεν έχω σκοπό να πάω, άλλωστε με έχουν "τιμήσει" και παλιότερα, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω. Η σύζυγος σαν αναπληρωματικό μέλος παλαιότερα που δεν προσήλθε δεν είχε καμία συνέπεια. Είναι στο χέρι του ΔΑ αν θα κινήσει τη διαδικασία; Παρακαλώ ας μου απαντήσουν οι νομικοί. Ευχαριστώ.