Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Απάντηση: Re: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

απαντα ευθεως
κανει vertical stretch o dila?θα δωσει τοσα λεφτα ο ανθρωπος για μηχανημα για ταινιες και θα βλεπει σε 16/9.για μενα αυτο ειναι αμαρτια-bye-
Το καλύτερος είναι σχετικό...
η προσωπική εκτίμηση είναι αποδεκτή.. διαφορετικά τα κριτήρια του καθενός.
Αν αναφέρεσαι στις απόψεις των ειδικών.... δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω γιατί παγκοσμίως θεωρείτε ο προβολέας που έφερε την ανατροπή....

απαντα ευθεως
κανει vertical stretch o dila?θα δωσει τοσα λεφτα ο ανθρωπος για μηχανημα για ταινιες και θα βλεπει σε 16/9.για μενα αυτο ειναι αμαρτια-bye-

Δηλαδή; :nounder:

απαντα ευθεως

Τι το θες το vertical stretch? Εχεις αναμορφικο? Και αν ναι, αυτο γινεται ευκολα αν εχεις HTPC ως πηγη.

αν δεν εχεις ομως htpc?
εσεις το dila εχετε?
εγω τον προβολεα δεν τον ανοιγω αν μια ταινια δεν ειναι 2.35/1+
τερμα υποκειμενικο αλλα ετσι ειναι
θεωρω οτι οτιδηποτε αλλο ακομη και σουπερ κουλτουρικο αν δεν ειναι 2.35/1+ δεν αποτελει ταινια και καλητερα να βλεπετε στη bravia.
για το vasdar λεμε ,δεν ξερω αν εχει αναμορφικο αλλα φανταζομαι πως θα παρει.αν παρει jvc μονο τον 100 αλλιως τον 60
τελος

αν δεν εχεις ομως htpc?
εσεις το dila εχετε?
θεωρω οτι οτιδηποτε αλλο ακομη και σουπερ κουλτουρικο αν δεν ειναι 2.35/1+ δεν αποτελει ταινια και καλητερα να βλεπετε στη bravia.
για το vasdar λεμε ,δεν ξερω αν εχει αναμορφικο αλλα φανταζομαι πως θα παρει.αν παρει jvc μονο τον 100 αλλιως τον 60
τελος

Τζώνη τάχεις μπλέξει άσχημα νομίζω....

ποτε μπορεις να ερθεις να δεις σπιτι μου?
και το καινουργιο ραμπο να σου βαλω που ειναι 2.42/1 στη 2.40/1 οθονη θα το ευχαριστηθεις απολυτα.
ο αναμορφικος δεν κοστιζει τπτ.βρισκεις με 800 μεταχειρισμενο πολυ πολυ καλο.

ποτε μπορεις να ερθεις να δεις σπιτι μου?
και το καινουργιο ραμπο να σου βαλω που ειναι 2.42/1 στη 2.40/1 οθονη θα το ευχαριστηθεις απολυτα.
ο αναμορφικος δεν κοστιζει τπτ.βρισκεις με 800 μεταχειρισμενο πολυ πολυ καλο.

Μηπως μπορεις σε παρακαλω πολυ να μας πεις λιγο το σετ σου, απο πηγη φακους προβολεας οθονη κτλ?

Θενκς!

απλα πιστευω πως αν ο vasdar δωσει ενα τετοιο ποσο για προβολεα πρεπει αυτματα να κανει diy οθονη σταθερη καμπυλη 2.40/1 και αναμορφικο.
ετσι ειναι το σωστο.
ας μας πει και ο ιδιος βεβαια.
εγω αυτο θα εκανα

απλα πιστευω πως αν ο vasdar δωσει ενα τετοιο ποσο για προβολεα πρεπει αυτματα να κανει diy οθονη σταθερη καμπυλη 2.40/1 και αναμορφικο.
ετσι ειναι το σωστο.
ας μας πει και ο ιδιος βεβαια.
εγω αυτο θα εκανα

Εσύ το χονταίνεις το πράγμα τώρα.....
icon10.gif
Ένα προβολέα θέλει ο άνθρωπος...

αν δεν εχεις ομως htpc?
εσεις το dila εχετε?
τελος

Δεν καταλαβα τελικα... εχεις ή δεν εχεις αναμορφικο; Γιατι αν ΔΕΝ εχεις δεν χρειαζεσαι vertical stretch!
Αλλα και αν εχεις, ειναι πολλα τα μειονεκτηματα απο την χρηση του αναμορφικου τα οποια με σπρωχνουν προς την αντιθετη πορεια απο εσενα...

Βασίλη, καλησπέρα. Εχω τον Epson TW2000 εδώ και 1 μήνα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου. Μπορεί να είναι καλύτερος ο DILA και ο SONY, όμως προσωπικά στο σπίτι μου δεν κάνω συγκρίσεις. Απλά απολαμβάνω σε "άλλες διαστάσεις" τις ταινίες μου καθώς και διάφορους καλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Επίσης έχω και το κεφάλι μου ήσυχο με τα 3 χρόνια εγγύηση που έχει και στο μηχάνημα αλλά και στη λάμπα από την επίσημη αντιπροσωπεία.
Το Sony VW60 τον είχα δει από κοντά στην έκθεση της Helexpo στην ΑΘήνα και δεν μου έκανε καμία εντύπωση παραπάνω σε σχέση με το άλλο showroom που ήταν ο Epson TW2000. Τον DILA δεν έχει τύχει να τον δω ποτέ από κοντά, αλλά από αυτά που διαβάζω από τους κατόχους του και γενικά από κριτικές πρέπει να είναι καλύτερος. Το θέμα είναι όταν τους δεις να κρίνεις αυτή τη διαφορά στην εικόνα εάν την αξίζει και η διαφορά στην τιμή που ζητάει ο καθένας. -bye-

αυτο που λες εξαρτατε κατα 90% απο τον αναμορφικο
εχω ενα used 5000c.
σε ενα vw60 που το εχω απο κοινου με οικογενιακο προσωπο βγαζει ματια.
λεν για aberation και κτλπ.εγω μονο θετικα ειδα.
αλλα ειμαστε πλεον off topic

εχω ενα used 5000c.

μπααα, μην το λες :flipout::flipout::flipout:

εχω ενα used 5000c.

Δεν ανοιγεις λοιπον ενα θεματακι για να μας πεις τις εντυπωσεις σου;

Re: Απάντηση: Re: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Κι έλεγα κι εγώ... Βρέ τί αγόρασε... :chinscratch: Τί αγόρασε... :chinscratch:

:flipout:
Ελα μου ντέ!!!!!!!!!!!!!!!
Απο αύριο οι ανακοινώσεις.....:worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

Ελα μου ντέ!!!!!!!!!!!!!!!
Απο αύριο οι ανακοινώσεις.....:worshippy:

Επ , τι εχουμε?

Re: Απάντηση: Εφτασε η ωρα για προβολεα!

ναι το γνωρίζουμε Γιάννη, αλλά έχει γειά υπότιτλοι..... -bye-
Οχι απαραίτητα.

Ειδικά τελευταία, εχω πετύχει πολλές ταινίες με τους υπότιτλους μεσα στο 2,35