"'Εφυγε ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ"

......

Κρίμα, κρίμα, κρίμα....

Από τους πιο αγαπητούς.. Κρίμα μεγάλο γιατί έδειχνε ακόμα νεος και έτοιμος για προσφορά στο χώρο του.
Έμειναν πια ελάχιστοι, δυστυχώς.

Με μεγάλο σεβασμό.

Eνας ιδιαίτερα χαρισματικός ηθοποιός που χαράμισε μέρος τού ταλέντου του απο την έλλειψη σκηνοθετικής καθοδήγησης.
Τον είχα δεί στην δεκαετία τού 80 στον ´Καλό Στρατιώτη Σβέϊκ´και ήταν συναρπαστικός.
Αριστοφανικός ηθοποιός κλάσεως.
Κρίμα .Ξέρω οτι ετοίμαζε ενδιαφέροντα πράγματα για τον χειμώνα.Αλλά...........

Μου είναι αδύνατον να το πιστέψω, τον είχα δεί πέρσι με τον Θ. Καρακατσάνη, σε μία απίστευτη κωμωδία.
Ας μην πούμε τα βαρύγδουπα, ότι έχασε ο πολιτισμός έναν εργάτη του, αλλά καλύτερα να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.
Θα μείνει για πάντα αθάνατος.

Το ότι αυτός και άλλοι χαρισματικοί ηθοποιοί αναγκάστηκαν να κάνουν φτηνές παραγωγές δεν τους μειώνει καθόλου.
Αντίθετα μειώνει την πολιτεία που ασχολείται ιδιαίτερα σοβαρά με την τέχνη.

(και φυσικά θυμάται τους καλούς ηθοποιούς στα βαθειά γεράματα, στα καπή ή στους επικήδειους)

Κρίμα κρίμα. Από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Ειλικρινά μένω άναυδος!

Ήταν ωραίος, πολύ ωραίος...
ας είναι καλά εκεί που θα πάει κι ας ξεκουραστεί η ψυχούλα του..

Πραγματικά πολύ κρίμα.............
Πολύ καλός ηθοποιός αλλά πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος
που δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα...
Πάντα με ένα χαμόγελο.....
Θα θυμάμαι πάντα το μοναδικό καρκαριστό του γέλιο...

Μου είναι αδύνατον να το πιστέψω, τον είχα δεί πέρσι με τον Θ. Καρακατσάνη, σε μία απίστευτη κωμωδία.
Ας μην πούμε τα βαρύγδουπα, ότι έχασε ο πολιτισμός έναν εργάτη του, αλλά καλύτερα να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.
Θα μείνει για πάντα αθάνατος.

Σίμο, για τον Πλούτο λες;
Είχα πάει κι εγώ πέρσι, όταν είχε έρθει στο Θέατρο Δάσους.

Καλό ταξίδι, Σωτήρη...

Κρίμα.

Ήταν όχι μόνο από τους πιο ταλαντούχους αλλά και με ήθος και αξιοπρέπεια ηθοποιούς.

Kρίμα γιατί μπορούσε να προσφέρει πολλα ακόμη.Κανονικά αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν με μεγάλες τιμές..

Ένας πολύ συμπαθής ηθοποιός με ταλέντο στο να κάνει τον άλλο να γελάει έφυγε.Καλό του ταξίδι...