EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Και φαντασου τωρα ε...30 σελιδες Thread για τις Νταιανες..Φαντασου τι θα γινει αμα παει για τα Fontaine... :flipout:
Δε στα λεω γω οτι θα με σκασεις?... :flipout:

Βρέ Μάνο θα το πάρεις επιτέλους το κορίτσι?

Μετά τόσο καιρό κοντεύει να γίνει παλιόγρια!:D:D

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Και φαντασου τωρα ε...30 σελιδες Thread για τις Νταιανες..Φαντασου τι θα γινει αμα παει για τα Fontaine... :flipout:
Δε στα λεω γω οτι θα με σκασεις?... :flipout:

Θα ανοίξουμε άλλο νήμα ρε συ!!

(Μπανάκι σίγουρο δηλαδή! :SFGSF8:)

Βρέ Μάνο θα το πάρεις επιτέλους το κορίτσι?

Μετά τόσο καιρό κοντεύει να γίνει παλιόγρια!:D:D

Η Dianne καπετάνιε μου δεν έχει ανάγκη... Είναι νέα, όμορφη και απ´ότι λένε οι γαμπροί εδώ τραγουδάει υπέροχα!
Η μεγαλύτερη αδελφή της βέβαια, έχει κι άλλα χαρίσματα... Πλούσιο esotarικό κόσμο και τέσσερα σπογγομανιτάρια
που μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν! Μου έκλεισε και λίγο το μάτι, καταλαβαίνεις... ;)

Last edited:
Τα "κουμπαριά" έδωσαν σήμερα το "οκ".
Δεν αρχίζω τα "ζήτω" ακόμα, λόγω του πρόσφατου σήριαλ με τη μεταφορική.
Θα παραμείνω συγκρατημένα χ#%ος από τη χαρά μου μέχρι νεοτέρας...
Τα ηχεία πάντως είναι "κλεισμένα"! :call2:

http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=44&Sub_id=72&Prod_id=301

Last edited by a moderator:
Αλλες καταστάσεις...:SFGSFGSF:

Δεν ξέρω αν το'χεις δει απο κοντά, εγώ όταν το είδα ήταν σαν να κοίταγα ferrari...
Παρ'ολίγο θα τα έπερνα και εγώ...αλλά ήθελε πολύ επένδυση σε συνοδά και είπα να μην πάω στo champions league με το καλημέρα.

καλορίζικα!

Ευχαριστώ πολύ Jacob! :ernaehrung004:

Πέρα από εξαιρετικά σχόλια και εντυπώσεις...ουδέν είδα και ουδέν άκουσα!
Ευελπιστώ σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, κι όχι σε άλλες δυσάρεστες, μια που πολλά τραβήξαμε τον τελευταίο καιρό, τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλτατοι συμφορουμίτες.

Νά 'ρθουν με το καλό, να κλείσει το θέμα μου, και να μείνει επιτέλους το νήμα στη διάθεση των φίλων της Dianne ή και της Eggleston γενικότερα...

Last edited:
Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Τα "κουμπαριά" έδωσαν σήμερα το "οκ".
Δεν αρχίζω τα "ζήτω" ακόμα, λόγω του πρόσφατου σήριαλ με τη μεταφορική.
Θα παραμείνω συγκρατημένα χ#%ος από τη χαρά μου μέχρι νεοτέρας...
Τα ηχεία πάντως είναι "κλεισμένα"! :call2:

http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=44&Sub_id=72&Prod_id=301

εχω ενα πραγμα εχω να πω...
σε βλεπω με super συστημα :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

εχω ενα πραγμα εχω να πω...
σε βλεπω με super συστημα :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Η μισή...τροπή δική σου geo!!

Χίλιες (και μια ακόμα σήμερα) ευχαριστίες!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Η μισή...τροπή δική σου geo!!

Χίλιες (και μια ακόμα σήμερα) ευχαριστίες!!

Καλώς να σου έρθουν! Θα τα παλέψει ο Aaron; Μήπως χρειάζεσαι ακόμη έναν;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Καλώς να σου έρθουν! Θα τα παλέψει ο Aaron; Μήπως χρειάζεσαι ακόμη έναν;

ειναι ενδιαφερον να μαθουμε αν θα τα καταφερει ο Aaron...

Παντως θυμαμαι που διαβαζα παλια οτι τα συγκεκριμενα τελικα σταδιο τα λατρευαν οι κατοχοι Magnepan που δεν ειναι και το πιο ευκολο φορτιο στον κοσμο...

Ο εβραιος θα τα αντεξει μιαααα χαρα.. Αφου κατεβαινει μεχρι το 1ωμ πιστευω θα χει μπολικο τσαγανο!!

Εβραϊκά και τα μεγάφωνα....

Με το καλό να σου έρθουν και να τα υπερευχαριστηθείς

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

ειναι ενδιαφερον να μαθουμε αν θα τα καταφερει ο Aaron...

Παντως θυμαμαι που διαβαζα παλια οτι τα συγκεκριμενα τελικα σταδιο τα λατρευαν οι κατοχοι Magnepan που δεν ειναι και το πιο ευκολο φορτιο στον κοσμο...

Μη σκιάζεστε βρε! Μια χαρά φορτίο είναι η κοπελιά! Και εύκολη και ευαίσθητη!
Ο δε Aaron, πέρα των άλλων χαρισμάτων του, φάνηκε εξαιρετικά τσαμπουκαλεμένος και εκρηκτικός με 84άρι ηχείο...

Μια χαρά πιστεύω ότι θα τα πάνε μαζί! :dancing:

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Ο εβραιος θα τα αντεξει μιαααα χαρα.. Αφου κατεβαινει μεχρι το 1ωμ πιστευω θα χει μπολικο τσαγανο!!

Γερμανέζος είναι ο Ααρων Σίφηηη!! :flipout:

Με εκκεντρικότητα μάλλον σχετίζεται η "βάφτισή" του, όχι με καταγωγή.

Τα μανιτάρια των κοριτσιών είναι εβραικά (Morel), και τα κελαηδόνια τους δανέζικα (Dynaudio - νομίζω αυτά... http://www.hifisound.de/oxid/oxid.p...-D---IM-AUSTAUSCH!-NUR-PAARWEISE-SELEKTIERT!/).

Εβραϊκά και τα μεγάφωνα....

Με το καλό να σου έρθουν και να τα υπερευχαριστηθείς

Νά 'σαι καλά φίλε! :ernaehrung004:

Μακάρι, γιατί με τα δικά μου 40άρια ATC δεν είχε ο Aaron τη ρωμαλέα πυγμή που είχαν τα 50rms τάξης Α των Clearaudio Balance pre/amp.

Αλλά ο Aaron έχει αυτή την "Livehaftigkeit" που λένε οι Γερμανοί. Δεν ξέρω αν την αποζητούν τα Eggleston. Πάντως στα Klipsch είναι το βούτυρο στο ψωμί τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Καλώς να σου έρθουν!

Ευχαριστώ tzo! :ernaehrung004:

Θα τα παλέψει ο Aaron;

Θεωρητικά το "σκαλίσαμε" ήδη. Σύντομα (ελπίζω) θα τσεκαριστεί και στην πράξη.

Μήπως χρειάζεσαι ακόμη έναν;

Ό,τι είχα (και δεν είχα) μου το έφαγαν οι Φοντάνες !!

Μακάρι, γιατί με τα δικά μου 40άρια ATC δεν είχε ο Aaron τη ρωμαλέα πυγμή που είχαν τα 50rms τάξης Α των Clearaudio Balance pre/amp.

Τα ATC περιγράφονται από πολλούς ως εξαιρετικά ηχεία αλλά ψιλοαναίσθητα και ρουφήχτρες.
Κρατάω το tip των Clearaudio, αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ με τάξη Α, όσο καλά κι αν παίζει, όσο φθηνότερα κι αν κοστίζει (η δεη εδώ δεν αστειεύεται...).

Αλλά ο Aaron έχει αυτή την "Livehaftigkeit" που λένε οι Γερμανοί. Δεν ξέρω αν την αποζητούν τα Eggleston. Πάντως στα Klipsch είναι το βούτυρο στο ψωμί τους.

Είναι όντως οργιώδης και διεισδυτικός. Καθόλου τυχαίο το πάντρεμα. Είναι και στους ντόπιους κύκλους ιδιαίτερα δημοφιλές.
Μόνο που αν μπουν Klipsch σ' αυτό το σπίτι, πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να βγούμε εμείς απ' αυτό!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτ

Κρατάω το tip των Clearaudio, αν και προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ με τάξη Α, όσο καλά κι αν παίζει, όσο φθηνότερα κι αν κοστίζει (η δεη εδώ δεν αστειεύεται...).

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1147509&postcount=74

λοιπον χτες τα παρελαβα και τα εσστησα στο χωρο μου γυρω στα 50-60 τμ , μιλαω βεβαια για τα dianne, πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες, γεμιζουν το χωρο ικανοποιητικα πολυ καλη αναλυση και ταχυτητα, καλωδια εβαλα τα nordost reddon, ενισχυτη εχω τωρα ton electrocompagniet eci2 , αξιοπρεπης στεκεται αλλα σιγουρα χρειαζονται πιο δυνατο μηχανημα, θα δουμε