ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ DM 500-S

basilis.m

Established Member
15 October 2008
107
Γεια σας! εχω ενα dm 500-s κλωνο και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω εγγραφη προγραματος στο σκληρο του PC! ο dm ειναι συνδεδεμενος στο τοπικο μου δικτιο μεσω του ρουτερ!
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

PLI IMAGE και ngrab δουλεύει άψογα.
Από εκεί κει πέρα υπάρχει και τρόπος να κάνεις pvr τον 500, με την αλλαγή ενός κουμπιού από τον τηλεcontrol.
Οδηγίες υπάρχουν, αλλά δεν είναι δικές μου και δεν γνωρίζω αν πρέπει να το ανεβάσω (έστω και σε rapidshare).

φιλε dimitr2003 αν μπορουσες να το ανεβασεις θα το εκτιμουσα πολυ γιατι με τα βιντεακια δεν μπορω να βγαλω ακρη! αν μπορουσες θα ηθελα και τις οδηγιες για το pvr

Εγώ πάντως σ'ενα 500 κλώνο μου μεgemini 4.2 kai δούλευε μόνο τοNgrab και μιας και το προγραμμα ειναι στα Γερμανικα,οδηγίες χρήσης.........
Καντε Install το Ngrab στο Pc σας.Στο εικονιδιο που θα εμφανιστει στο Taskbar(που λογικα εχει ενα κοκκινο κυκλο) μολις ξεκινησετε την εφαρμογη καντε δεξι κλικ και πατηστε ''Einstellungen''.
Στο μενου που θα δειτε πατηστε ''dbox Einstellungen'' και βαλτε την ip του Dreambox σας.Το Port αφηστε το 4000.
Στη συνεχεια πατηστε ''Dateisystem Einstellungen'' και επιλεξτε το φακελο που θελετε να αποθηκευονται οι ταινιες σας.Πατηστε OK.
Λογικα το εικονιδιο στο Taskbar εχει πλεον πρασινο κυκλο.Λογικά 8α βρίσκέται στα PLUGINS σου (κίτρινο κούμπι) έτσι,πηγαινετε στο μενου του Dreambox και πατηστε Menu-->Setup-->Expert Setup-->Ngrab Streaming Setup.
Εκει βαλτε στο SRV IP : την ip του Pc σας
SRV PORT : 4000
Αν εχετε Μαc κανετε detect Mac Adress αν οχι απλα πατατε Save(πρασινο κουμπι)
Βγαινετε απο το μενου τελειως και πατατε Μπλε κουμπι-->Plugins-->Start Ngrab
Λογικα στο μερος του δισκου που ορισατε εχει ξεκινησει η εγγραφη(κατα τη διαρκεια της εγγραφης το κυκλακι στο Taskbar ειναι κοκκινο).
Αν τωρα πατε στο μενου του Dream και παλι και επιλεξετε Timer-->Add
θα μπορεσετε να προγραμματισετε και μια εγγραφη,οπως και το τι θα κανει

Απάντηση: Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ DM 500-S

Εγώ πάντως σ'ενα 500 κλώνο μου μεgemini 4.2 kai δούλευε μόνο τοNgrab και μιας και το προγραμμα ειναι στα Γερμανικα,οδηγίες χρήσης.........
Καντε Install το Ngrab στο Pc σας.Στο εικονιδιο που θα εμφανιστει στο Taskbar(που λογικα εχει ενα κοκκινο κυκλο) μολις ξεκινησετε την εφαρμογη καντε δεξι κλικ και πατηστε ''Einstellungen''.
Στο μενου που θα δειτε πατηστε ''dbox Einstellungen'' και βαλτε την ip του Dreambox σας.Το Port αφηστε το 4000.
Στη συνεχεια πατηστε ''Dateisystem Einstellungen'' και επιλεξτε το φακελο που θελετε να αποθηκευονται οι ταινιες σας.Πατηστε OK.
Λογικα το εικονιδιο στο Taskbar εχει πλεον πρασινο κυκλο.Λογικά 8α βρίσκέται στα PLUGINS σου (κίτρινο κούμπι) έτσι,πηγαινετε στο μενου του Dreambox και πατηστε Menu-->Setup-->Expert Setup-->Ngrab Streaming Setup.
Εκει βαλτε στο SRV IP : την ip του Pc σας
SRV PORT : 4000
Αν εχετε Μαc κανετε detect Mac Adress αν οχι απλα πατατε Save(πρασινο κουμπι)
Βγαινετε απο το μενου τελειως και πατατε Μπλε κουμπι-->Plugins-->Start Ngrab
Λογικα στο μερος του δισκου που ορισατε εχει ξεκινησει η εγγραφη(κατα τη διαρκεια της εγγραφης το κυκλακι στο Taskbar ειναι κοκκινο).
Αν τωρα πατε στο μενου του Dream και παλι και επιλεξετε Timer-->Add
θα μπορεσετε να προγραμματισετε και μια εγγραφη,οπως και το τι θα κανει
´
σ'ευχαριστω πολυ μολις το εκανα και δουλεψε! ξερεις μηπως πως θα μπορεσω να το κανω και pvr?

καλημέρα.....παίδες...

έχω το εξής πρόβλημα...ενώ έχω εγκατάσταση το ngrab κ έχω κάνει πολλές φορές εγγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα...σήμερα που προσπαθώ μόλις πατάω δεξί κλικ και einstellung μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα λάθους:

"Run-time error "68". Device unavailable"

τι πρόβλημα υπάρχει δεν μπορώ να καταλάβω....υπάρχει καμιά ιδέα ?

Γεια σας! εχω ενα dm 500-s κλωνο και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω εγγραφη προγραματος στο σκληρο του PC! ο dm ειναι συνδεδεμενος στο τοπικο μου δικτιο μεσω του ρουτερ!
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

http://www.videolan.org/vlc/

webif1_stream.jpg