´Εγώ πάντως σ'ενα 500 κλώνο μου μεgemini 4.2 kai δούλευε μόνο τοNgrab και μιας και το προγραμμα ειναι στα Γερμανικα,οδηγίες χρήσης.........
Καντε Install το Ngrab στο Pc σας.Στο εικονιδιο που θα εμφανιστει στο Taskbar(που λογικα εχει ενα κοκκινο κυκλο) μολις ξεκινησετε την εφαρμογη καντε δεξι κλικ και πατηστε ''Einstellungen''.
Στο μενου που θα δειτε πατηστε ''dbox Einstellungen'' και βαλτε την ip του Dreambox σας.Το Port αφηστε το 4000.
Στη συνεχεια πατηστε ''Dateisystem Einstellungen'' και επιλεξτε το φακελο που θελετε να αποθηκευονται οι ταινιες σας.Πατηστε OK.
Λογικα το εικονιδιο στο Taskbar εχει πλεον πρασινο κυκλο.Λογικά 8α βρίσκέται στα PLUGINS σου (κίτρινο κούμπι) έτσι,πηγαινετε στο μενου του Dreambox και πατηστε Menu-->Setup-->Expert Setup-->Ngrab Streaming Setup.
Εκει βαλτε στο SRV IP : την ip του Pc σας
SRV PORT : 4000
Αν εχετε Μαc κανετε detect Mac Adress αν οχι απλα πατατε Save(πρασινο κουμπι)
Βγαινετε απο το μενου τελειως και πατατε Μπλε κουμπι-->Plugins-->Start Ngrab
Λογικα στο μερος του δισκου που ορισατε εχει ξεκινησει η εγγραφη(κατα τη διαρκεια της εγγραφης το κυκλακι στο Taskbar ειναι κοκκινο).
Αν τωρα πατε στο μενου του Dream και παλι και επιλεξετε Timer-->Add
θα μπορεσετε να προγραμματισετε και μια εγγραφη,οπως και το τι θα κανει
ξερετε μηπως πως δουλευει το dvr? δεν μπορω να βγαλω ακρη
Επιπλέον για όποιον θέλει να κάνει εγγραφή σε έναν σκληρό δίσκο ethernet, πάνω σε ένα router, χωρίς την χρήση υπολογιστή, ορίστε οι οδηγίες!!!!
http://rapidshare.com/files/213655812/DM500PVR_no_PC.pdf
Θα πας εκεί που τον αγόρασες να σου τον ξεκλειδώσουν.δεν μπορω να μπω στο dream δεν δεχεται τα user k pass
Γεια σας! εχω ενα dm 500-s κλωνο και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω εγγραφη προγραματος στο σκληρο του PC! ο dm ειναι συνδεδεμενος στο τοπικο μου δικτιο μεσω του ρουτερ!
ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.