εγγύηση dream

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αντιπρόσωπο τις dreambox satsonix μου διαβεβαίωσε ότι καλύπτει εγγύηση στο hardware για τα μηχανήματα τις αντιπροσωπείας, ανεξάρτητα με το τι image έχει στη flash , σε αντίθεση με κάποιους παραεισαγογεις , που βρίσκουν κάθε τι δικαιολογία για να μην παρέχουν εγγύηση.
Άρα λοιπόν όση πήραμε δέκτες από την satsonix μπορούμε να έχουμε στην flash oozoon Και στο usb όποιο άλλο image:BDGBGDB55:

και πως θα ξέρουμε αν ο δέκτης μας έχει περάσει από εισαγωγή της αντιπροσωπείας ή όχι ? αφήστε που το θέμα software σε εγγυήσεις δεν έχει σχέση με το hardware πρόβλημα !!!! (άσχετα που στην πράξη έχει και πολύ μάλιστα !!)

ποια ειναι τα καταστιματα του αντιπρωσοπου για να ξερουμε πολυ σωστη παρατιριση η ειναι 1? η να παρουμε τηλεφωνο τον αντιπρωσοπο ?

παράδειγμα εγώ αγόρασα με απόδειξη τον δέκτη και είναι κανονικός όχι κλώνος από νόμιμο κατάστημα. που ξέρω εγώ αν είναι ή όχι εισαγωγής δικής του ?

πως μπορώ να το μάθω ?

μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να δώσω το s/n του δέκτη και να μου πουν ?

γιατί αν καλύπτουν έτσι μόνο όσες πούλησαν αυτοί τότε αφήνουν ξεκρέμαστους τους μεταπωλητές τους !!!!!

Αφού μιλάμε για μηχανήματα αντιπροσωπείας , εννοούνται και αυτά που πουλήθηκαν από μεταπωλητές τις αντιπροσωπείας. ’Αγγελε αν δεν είσαι σίγουρος ότι το μηχάνημα σου είναι τις αντιπροσωπείας , μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να δόσεις το serial number του δέκτη και να σου πουν αν είναι από δίκια τους εισαγωγή.

αυτό περίμενα να ακούσω. αν και θα μπορούσαν να έχουν στο site τους η οποιαδήποτε αντιπροσωπεία ένα search να βάζει το s/n και να το βλέπεις.

Απλό και ούτε τηλεφωνήματα. :)

...εμένα να ρωτήσετε για την πολιτική της DM, για τις εγγυήσεις και τα αγορασμένα "κουτιά" έστω και απο μεταπωλητή.

Μόνο αν το στείλεις Γερμανία καθάρισες..................

Εγω θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο θεμα.Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να παθει κατι ο δεκτης απο λογισμικο?Γιατι αν υπαρχει αυτη η περιπτωση λυπαμαι που το λεω αλλα θα ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα απο 'επισημο' λογισμικο που δεν αφορα 'κλωνους' να συμβαινει κατι τετοιο.Υπαρχει τοσος ανταγωνισμος στους προγραμματιστες των image που στην ταχυτητα να βελτιωσουν κατι παιζουν με την πιθανοτητα τελικα να του προκαλεσουν βλαβη?

Εγω θα ηθελα να σταθω σε ενα αλλο θεμα.Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να παθει κατι ο δεκτης απο λογισμικο?Γιατι αν υπαρχει αυτη η περιπτωση λυπαμαι που το λεω αλλα θα ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα απο 'επισημο' λογισμικο που δεν αφορα 'κλωνους' να συμβαινει κατι τετοιο.Υπαρχει τοσος ανταγωνισμος στους προγραμματιστες των image που στην ταχυτητα να βελτιωσουν κατι παιζουν με την πιθανοτητα τελικα να του προκαλεσουν βλαβη?
καλησπέρα γιαννίκο αλλα εδώ έχω μια άλλη άποψη
είχα ολόκληρο πόλεμο με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες hardware και software (δεν νομίζω ότι πρέπει να πω όνομα αν και θα τους άξιζε)που δεν ήθελε να φτιάξει το laptop εντός εγγύσεις για τη είχε πάνω linux και όχι το επίσημο λογισμικό που το είχα αγοράσει λες και υπάρχει αυτή η δυνατότητα
επίσης δες λίγο στο forum του HTC τι γίνετε με εισαγωγές και firmware
η εδώ αντιπροσωπεία με πλήρη υποστήριξη από μαμά HTC δεν υποστηρίζει ότι είναι εισαγωγείς και με όχι επίσημο firmware
το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους δεκτες (από τι ξέρω τουλάχιστον )
αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα στο hardware το έκανε το linux η είναι πόλεμος της microsoft ?
το πρόβλημα στο HTC είναι το firmware η πολιτική τις εταιρίας για να πουλήσει το επόμενο μοντέλο ?

Re: Απάντηση: εγγύηση dream

...εμένα να ρωτήσετε για την πολιτική της DM, για τις εγγυήσεις και τα αγορασμένα "κουτιά" έστω και απο μεταπωλητή.

Μόνο αν το στείλεις Γερμανία καθάρισες..................
Απο περιεργεια...ποσο παει το μαλι...γερμανιας;

Απάντηση: Re: εγγύηση dream

Φιλέ μου και αυτό που μάθαμε πάλι καλό είναι όποτε πλέον βάζουμε όποιο image θέλουμε και αν μας κόλληση δεν θα έχουμε πρόβλημα

Αυτο τι σημαινει?Αν δεν καταλαβα καλα,αν θες εξηγησε μου.

καλησπέρα γιαννίκο αλλα εδώ έχω μια άλλη άποψη
είχα ολόκληρο πόλεμο με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες hardware και software (δεν νομίζω ότι πρέπει να πω όνομα αν και θα τους άξιζε)που δεν ήθελε να φτιάξει το laptop εντός εγγύσεις για τη είχε πάνω linux και όχι το επίσημο λογισμικό που το είχα αγοράσει λες και υπάρχει αυτή η δυνατότητα
επίσης δες λίγο στο forum του HTC τι γίνετε με εισαγωγές και firmware
η εδώ αντιπροσωπεία με πλήρη υποστήριξη από μαμά HTC δεν υποστηρίζει ότι είναι εισαγωγείς και με όχι επίσημο firmware
το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους δεκτες (από τι ξέρω τουλάχιστον )
αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα στο hardware το έκανε το linux η είναι πόλεμος της microsoft ?
το πρόβλημα στο HTC είναι το firmware η πολιτική τις εταιρίας για να πουλήσει το επόμενο μοντέλο ?

Και εσυ φιλε εξηγησε γιατι δεν ξερω απο HTC.

Ποιος σου εγγυάται οτι δεν μπορεί να κολλήσει έναν ιο και να τον στείλει για τσαγάκι ?

HTC = PPC (pocket PC,touch screen mobile,no1 se PPC,windows mobile,android by google mobile )
HTC

Tο HTC ξερω τι ειναι.Για τον Dream που δεν συμφωνεις μαζι μου δεν καταλαβαινω.Ας το HTC και πες μου για τον Dream.

Και εσυ φιλε εξηγησε γιατι δεν ξερω απο HTC.

Tο HTC ξερω τι ειναι.Για τον Dream που δεν συμφωνεις μαζι μου δεν καταλαβαινω.Ας το HTC και πες μου για τον Dream.

συγγνώμη παιδεία για το off topic αλλα διακρίνω μια χωρίς λόγο αντιπαράθεση η μου φαίνεται ?