εγω βεβαια πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330640 αλλα ακομη να το κανω να δουλεψει,ουτε dvd δεν ειδα ποσο μαλλον να κανω εγγραφη
leo06 το ιδιο εχω και εγω πιο το προβλημα σε σενα και δεν παιζη?
kermel modules=isofd(fo cd/dvd)yes
cdfs(foe cd/dvd)=yes
udf(for cd/dvd)=yes
κανε και αυτα και πεσ μου αν εισαι οκ
Τα έχει ως επιλογές το Gemini (στο blue panel)που ειναι ολα αυτα?
Τα έχει ως επιλογές το Gemini (στο blue panel)
Λυπάμαι που το λέω (ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το ξεστόμιζα αυτό...!!!) αλλά στην παρούσα φάση το nabilo έχει μείνει αρκετά πίσω από το Gemini.κοιτα να δεις που θα βαλω παλη gemini,τωρα εχω bh 0.7
ακριβως οπως τα λεει ο αλεξ το ναμπιλο τι το εχετε μεσα βρε παιδια χαλια ειναι εχει Gemini πλεον εχει στρωσειΤα έχει ως επιλογές το Gemini (στο blue panel)
ακριβως οπως τα λεει ο αλεξ το ναμπιλο τι το εχετε μεσα βρε παιδια χαλια ειναι εχει Gemini πλεον εχει στρωσει![]()
Λυπάμαι που το λέω (ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το ξεστόμιζα αυτό...!!!) αλλά στην παρούσα φάση το nabilo έχει μείνει αρκετά πίσω από το Gemini.
Ελπίζω σύντομα να δούμε ανανεωμένο image από τη nabilo team. Για να σταματήσουν και οι κρίσεις συνειδήσεως που με πιάνουν κάθε φορά που βλέπω το "GP2" bootlogo...
Έχουν ήδη αλλάξει πολλά από τότε που έγραψα αυτό το post.Το Gemini ειναι απαγορευμενο σε πολλα φορουμ και δικαιως.Eγω δεν θα το εβαζα και σε δεκτη με 100Ε.Εμπαργκο κανονικα σε αυτους.Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις.
Έχουν ήδη αλλάξει πολλά από τότε που έγραψα αυτό το post.
Η Nabilo team έβγαλε το 0.8 και (το κυριότερο) η NewNigma team το 2.3.2.
Τα πράγματα μπήκαν ποια ξανά στη θέση τους...
Οι κρίσεις συνειδήσεως που με έπιαναν σταμάτησαν...
Κατά τη γνώμη μου, αναζητείται ξανά δεύτερος για το Newnigma...
Μα εδώ είναι το θέμα, μιας και το thread αναφέρεται σε dm800 και 8000.Eγω δεν μιλαω για το ποιο ειναι καλυτερο.Οταν οι αλλοι εχουν το μυαλο τους στο time bomb τοτε τι να τους κανεις.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.