Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

με bh 0.7 εκανα εγγραφη αλλα οταν επιλεγω dvd player μου ανοιγει το directory με τους φακελους αλλα οχι το dvd

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

κοιτα να δεις που θα βαλω παλη gemini,τωρα εχω bh 0.7
Λυπάμαι που το λέω (ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το ξεστόμιζα αυτό...!!!) αλλά στην παρούσα φάση το nabilo έχει μείνει αρκετά πίσω από το Gemini.
Ελπίζω σύντομα να δούμε ανανεωμένο image από τη nabilo team. Για να σταματήσουν και οι κρίσεις συνειδήσεως που με πιάνουν κάθε φορά που βλέπω το "GP2" bootlogo...

Re: Απάντηση: Re: Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

Τα έχει ως επιλογές το Gemini (στο blue panel)
ακριβως οπως τα λεει ο αλεξ το ναμπιλο τι το εχετε μεσα βρε παιδια χαλια ειναι εχει Gemini πλεον εχει στρωσει -bye-

Re: Απάντηση: Re: Εγκατάσταση USB Dvd Player σε DM800&8000

ακριβως οπως τα λεει ο αλεξ το ναμπιλο τι το εχετε μεσα βρε παιδια χαλια ειναι εχει Gemini πλεον εχει στρωσει -bye-

μπορεις σε παρακαλω να το δοκημασεις και με nabilo,γιατι δεν εχω καταφερει να το κανω να παξει με nabilo 0.8,καθε φορα που επιλεγω το dvd player μου βγαζει την λιστα με τα μεσα αποθηκευσης

Λυπάμαι που το λέω (ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το ξεστόμιζα αυτό...!!!) αλλά στην παρούσα φάση το nabilo έχει μείνει αρκετά πίσω από το Gemini.
Ελπίζω σύντομα να δούμε ανανεωμένο image από τη nabilo team. Για να σταματήσουν και οι κρίσεις συνειδήσεως που με πιάνουν κάθε φορά που βλέπω το "GP2" bootlogo...

Το Gemini ειναι απαγορευμενο σε πολλα φορουμ και δικαιως.Eγω δεν θα το εβαζα και σε δεκτη με 100Ε.Εμπαργκο κανονικα σε αυτους.Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις.

Το Gemini ειναι απαγορευμενο σε πολλα φορουμ και δικαιως.Eγω δεν θα το εβαζα και σε δεκτη με 100Ε.Εμπαργκο κανονικα σε αυτους.Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις.
Έχουν ήδη αλλάξει πολλά από τότε που έγραψα αυτό το post.
Η Nabilo team έβγαλε το 0.8 και (το κυριότερο) η NewNigma team το 2.3.2.
Τα πράγματα μπήκαν ποια ξανά στη θέση τους...
Οι κρίσεις συνειδήσεως που με έπιαναν σταμάτησαν...
Κατά τη γνώμη μου, αναζητείται ξανά δεύτερος για το Newnigma...

Έχουν ήδη αλλάξει πολλά από τότε που έγραψα αυτό το post.
Η Nabilo team έβγαλε το 0.8 και (το κυριότερο) η NewNigma team το 2.3.2.
Τα πράγματα μπήκαν ποια ξανά στη θέση τους...
Οι κρίσεις συνειδήσεως που με έπιαναν σταμάτησαν...
Κατά τη γνώμη μου, αναζητείται ξανά δεύτερος για το Newnigma...

Eγω δεν μιλαω για το ποιο ειναι καλυτερο.Οταν οι αλλοι εχουν το μυαλο τους στο time bomb τοτε τι να τους κανεις.....

Eγω δεν μιλαω για το ποιο ειναι καλυτερο.Οταν οι αλλοι εχουν το μυαλο τους στο time bomb τοτε τι να τους κανεις.....
Μα εδώ είναι το θέμα, μιας και το thread αναφέρεται σε dm800 και 8000.
Τώρα ποια δεν μιλάμε για time bombs. Μιλάμε για άμεσο αποκλεισμό των κλώνων από τις νεώτερες εκδόσεις λογισμικού. Και δεν είναι μυστικό αλλά γνωστό σε όλους. Και το χειρότερο, το έχουν ενσωματώσει πια ΟΛΕΣ οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού.
Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να μισούμε τώρα πια και την "πολυαγαπημένη" NabiloSat team αλλά και τη νέα "δύναμη" Newnigma team, καθώς και όλους τους άλλους γιατί ενσωματώνουν το secondstage 70 και απαιτούν τη χρήση του σε περιβάλλοντα multiboot. Δε νομίζω ότι μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι.
Άρα, το κριτήριο που απομένει τώρα πια είναι ποιος είναι ο καλύτερος. Για μικρό διάστημα το Gemini "κουνήθηκε" αλλά όπως είχαμε ξαναπεί ήταν θέμα χρόνου η αντεπίθεση των υπολοίπων. Όπως και έγινε...

Διαγράφηκαν οι κοκορομαχίες και τα λοιπά εκτός θέματος μηνύματα.
Μείνετε στην ουσία του thread.

Ορισμένοι κουβαλάτε εμπάθειες από άλλα φόρουμ. Αυτό μειώνει την δημόσια εικόνα σας.

Στο επόμενο κρούσμα με τους ίδιους εμπλεκόμενους θα επιβληθεί στέρηση πρόσβασης.
Σεβαστείτε το χώρο που σας φιλοξενεί καθώς και το ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον.