Εγώ αυτόν θέλω γιατί θα είχε βγάλει τα Πετρέλαια παρέα με τον Πούτιν και δεν θα μας είχε πουλήσει ισόβια στους τοκογλύφους σαν τον Τζέφρι.
http://www.youtube.com/watch?v=bVdn_2lsEJ4
Από τον Φιντέλ Κάστρο στο δαίμονα Ούγκο Τσάβες
Ο Τσάβες ζεσταίνει τους φτωχούς της Ελλάδας
φίλε... θα σε στύλο ενα μήνα διακοπές στην Βενεζουέλα για να δεις τι σειμενει Chavez, και οχι να ακους μόνο την προπαγάνδα του.... ο κόσμος εκει δεν εχει να φαει ουτε ενα γεύμα την ημέρα. ανεργία 56% και δεν τολμάς ουτε να βγεις απο το σπίτι γιατι η μεγαλύτερη πιθανότητα ειναι να μην γυρίσεις σπίτι σου. ο κόσμος εκεί υποφέρει και αυτος μοιράζει τα πλούτη του κράτους.
Εγώ θα ήθελα αυτή για πρωθυπουργό.
![]()
Θα παίρνονται οι αποφάσεις με κλήρωση, δεν μπορεί, στατιστικά κάποιες θα είναι και σωστές...
Όχι ρε συ, δεν τη θέλω για μέναD), υπάρχει σκεπτικό, άκου:
Είναι μήπως αυτός που έπαιρνε σαφή θέση υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία και υποστήριζε τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων κατά της Ελλάδας;;
Λέω.....μήηηπως είναι αυτός...
Δεν τον ξέρω τον τύπο και ούτε με ενδιαφέρουν οι απόψεις του πριν χρόνια, όπως προείπατε.
ΑΥΤΑ όμως που αναφέρει ΤΩΡΑ, έχουν βάση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Να ακούσω απαντήσεις από εσάς που τον ξέρετε και από την καλή και από την ανάποδη.
Είναι μήπως αυτός που έπαιρνε σαφή θέση υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία και υποστήριζε τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων κατά της Ελλάδας;;
Λέω.....μήηηπως είναι αυτός...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.