Εγω θελω αυτον για πρωθυπουργό

Είναι μήπως αυτός που έπαιρνε σαφή θέση υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία και υποστήριζε τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων κατά της Ελλάδας;;
Λέω.....μήηηπως είναι αυτός...

Δεν τον ξέρω τον τύπο και ούτε με ενδιαφέρουν οι απόψεις του πριν χρόνια, όπως προείπατε.
ΑΥΤΑ όμως που αναφέρει ΤΩΡΑ, έχουν βάση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Να ακούσω απαντήσεις από εσάς που τον ξέρετε και από την καλή και από την ανάποδη.

Bάση έχουν.
Όπως βάση έχει και το ποιός τα λέει.
Τα τί έχει πεί έχει καταγραφεί και οι δηλώσεις του τον χαρακτηρίζουν.

Εγώ αυτόν θέλω γιατί θα είχε βγάλει τα Πετρέλαια παρέα με τον Πούτιν και δεν θα μας είχε πουλήσει ισόβια στους τοκογλύφους σαν τον Τζέφρι.

http://www.youtube.com/watch?v=bVdn_2lsEJ4

Από τον Φιντέλ Κάστρο στο δαίμονα Ούγκο Τσάβες

Ο Τσάβες ζεσταίνει τους φτωχούς της Ελλάδας

φίλε... θα σε στύλο ενα μήνα διακοπές στην Βενεζουέλα για να δεις τι σειμενει Chavez, και οχι να ακους μόνο την προπαγάνδα του.... ο κόσμος εκει δεν εχει να φαει ουτε ενα γεύμα την ημέρα. ανεργία 56% και δεν τολμάς ουτε να βγεις απο το σπίτι γιατι η μεγαλύτερη πιθανότητα ειναι να μην γυρίσεις σπίτι σου. ο κόσμος εκεί υποφέρει και αυτος μοιράζει τα πλούτη του κράτους.

Εγώ θα ήθελα αυτή για πρωθυπουργό.

adriana%2B%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BB%2B2.jpg

Θα παίρνονται οι αποφάσεις με κλήρωση, δεν μπορεί, στατιστικά κάποιες θα είναι και σωστές...

φίλε... θα σε στύλο ενα μήνα διακοπές στην Βενεζουέλα για να δεις τι σειμενει Chavez, και οχι να ακους μόνο την προπαγάνδα του.... ο κόσμος εκει δεν εχει να φαει ουτε ενα γεύμα την ημέρα. ανεργία 56% και δεν τολμάς ουτε να βγεις απο το σπίτι γιατι η μεγαλύτερη πιθανότητα ειναι να μην γυρίσεις σπίτι σου. ο κόσμος εκεί υποφέρει και αυτος μοιράζει τα πλούτη του κράτους.

Εγκληματικότητα στο Καράκας αλλά και πείνα στη χώρα υπήρχαν και πρίν τον Τσάβες και μάλιστα σε πολύ χειρότερο βαθμό.
Οι εκλογές γίνονται με διεθνείς παρατηρητές και δεν αμφισβητήθηκαν όπως οι εκλογές στη Φλώριδα που έβγαλαν με νοθεία τον Μπούς.
Και το βασικότερο το Τσάβες τον βγάζουν αυτοί που δεν έχουν να φάνε και όχι οι χορτάτοι σαν εσένα...

Όχι ρε συ, δεν τη θέλω για μένα (:D), υπάρχει σκεπτικό, άκου:

Αφενός στατιστικά θα κάνει και κάτι σωστό.
Ακόμα κι αν δεν κάνει, το ίδιο συμβαίνει και τώρα αλλά βλέπουμε τη φάτσα του ΓΑΠ.

Re: Απάντηση: Εγω θελω αυτον για πρωθυπουργό

Είναι μήπως αυτός που έπαιρνε σαφή θέση υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία και υποστήριζε τις αλυτρωτικές θέσεις των Σκοπίων κατά της Ελλάδας;;

Kαλά θυμάσαι....

Δεν τον ξέρω τον τύπο και ούτε με ενδιαφέρουν οι απόψεις του πριν χρόνια, όπως προείπατε.
ΑΥΤΑ όμως που αναφέρει ΤΩΡΑ, έχουν βάση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Να ακούσω απαντήσεις από εσάς που τον ξέρετε και από την καλή και από την ανάποδη.

Οσο βάση εχει και αυτο που ειπε ο Στρος Καν οτι αν ηταν Ελληνας θα ηταν στις διαδηλωσεις εναντια στο ΔΝΤ.

Καταπληκτικός ο Κον Μπετίτ.

Και το θλιβερό είναι ότι δεν έχουμε έναν, μα ούτε έναν, Έλληνα ευρωβουλευτή να τα πει αυτά τα πράγματα. Περιμένουμε να μας υπερασπιστούν ξένοι.

Και βέβαια βρίσκουμε κάτι κακό να πούμε και γι αυτούς τους ελάχιστους που θα προσπαθήσουν να μας υπερασπιστούν. Γιατί; Γιατί δεν είχαν πάντοτε και σε όλα τη γνώμη που έχουμε εμείς!!! Αν είναι δυνατόν ...

Τελικά μήπως είμαστε άξιοι της μοίρας μας;

Kανονικό τσιράκι..
Γελοιοποίησε τήν συμμετοχή του στον Μάη τού 68..
Υπέρ κάθε εισβολής,υπέρμαχος τού Μπούς και παπαγαλάκι τών Ισχυρών..
Καί νά πεί κάτι υπέρ τής Ελλάδας κάτι άλλο θάχει στό νού του.