ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nαι να ειπωθουν εδω...τι πμ...εστω παραδειγματα συγκεκριμενα..ας μην γραφτουν τα nick απαραιτητα...

Re: Απάντηση: ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεταφερω λοιπον παραπονα
σχετικα με την κατηγορια hi end καποιοι μπαινουν γραφουν και οι αλλοι απλα τους γραφουν η βγαζουν ολο τον ξερολισμο τους πανω τους
στην κατηγορια αγγελιες καποιοι καλυπτουν τα νωτα τους με την ασχετοσυνη καποιων
πχ πουλαω προβολεα του 1000 σε ασχετο 400 ευρω ο τυπος καποια στιγμη ζητα να τον πουλησει 300 ευρω μην γνωριζοντας την αξια του προβολεα τους
μπαινει καποιος και λεει οτι δεν ειναι ετσι και ο πρωτος κοιτα να καλυψει την κλοπη του
πως πουλας ενα προιον που πριν 4 χρονια ειχε ενα χιλιαρικο και σε αυτον που τον δινεις του λες οτι ειχε 2 χιλιαρικα .Μετα ο τυπος οταν τον βαζει για πουλημα ζητα 800 νομιζοντας οτι αυτο που αγορασε ειχε 2000 καποτε
αλλο
επιθεση σε ατομα απο ξερολες στην κατηγορια pc και οχι μονο
ας γινει και καποιος αλλος κακος να δουμε και αλλα
αλλιως συνεχιζω

Τωρα που ειπες για hi-end...γελαω γιατι σκεφτομαι μια εικονα απο καπου αλλου οπου πραγματικα εχει ξεσπασει ο τριτος παγκοσμιος υπερπυρηνικος πολεμος....χαχαχαχ...

Τωρα για τις αγγελιες...θελει προσοχη...αφου τα εχουμε πει..γιαυτο μερικοι συννενοουνται με pm μονο...αλλα ...o καθενας με τα επιχειρηματα του και το μπουζουκι του...

τεσπα ας μην τουλαχιστον χαλαμε το thread του ανθρωπου παντως ειναι γεγονος οτι σε μια τοση μεγαλη διδυκτιακη κοινοτητα συμβαινουν και θα συμβουν κοντρες ειρωνιες αποχωρησεις

ας προσπαθησουμε να τα περιορισουμε

τεσπα ας μην τουλαχιστον χαλαμε το thread του ανθρωπου παντως ειναι γεγονος οτι σε μια τοση μεγαλη διδυκτιακη κοινοτητα συμβαινουν και θα συμβουν κοντρες ειρωνιες αποχωρησεις

ας προσπαθησουμε να τα περιορισουμε

Τι να χαλασουμε βρε larry...αυτο ειναι το θεμα του thread...υπαρχουν παραπονα για τη συμπεριφορα καποιων...

μάλλον είναι δεδομένο οτι κάποιες κατηγορίες πάντα είχαν και πάντα θα έχουν "χοντρές" αντιπαραθέσεις σε σημείο που να πρέπει να επεμβαίνουν οι διαχειριστάδες(sic) μας!

αυτό γίνεται βέβαια και στην καφέ πολλές φορές αλλά εκεί τα θέματα είναι πιο αόριστα.
στους χαϊεντάδες π.χ το σφαγείο είναι δεδομένο σχεδόν πάντα!
δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε θέμα εκεί και να μην γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι της καλέργαινας(επίσης sic)!

μάλλον είναι κάποια θέματα που επειδή οι απόψεις μερικών θεωρούνται αλάνθαστες και επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι απόλυτοι και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους(όπως κατηγορούνται οτι κάνουν οι ΑΕΚτζήδες π.χ) τα ζόρια και οι φασαρίες δείχνουν ως δεδομένο επακόλουθο κάθε φορά που ανοίγει καινούργιο θέμα εκεί.

Απο την άλλη πάλι όμως, μια παρέα είμαστε βρε παιδιά, κι επειδή ΔΕΝ αξίζει να χαλάμε την ζαχαρένια μας για το ποιος την έχει πιο μεγάλη-γιατί κάπως έτσι γίνεται κάθε φορά-νομίζω οτι δεν αξίζει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τέτοια θέματα.

Φίλε argi, δεν ξέρω συγκεκριμένα τι σε χάλασε και άνοιξες αυτό το θέμα, αυτό που θα σε παρότρυνα να κάνεις είναι να μην δίνεις σημασία σε όλα αυτά και να μην χαλιέσαι τόσο...

μια ζωή την έχουμε, δεν αξίζει να την ζορίζουμε φίλε μου:ernaehrung004:

εγω ως γνωστο ζω στο κοσμο μου δεν μασαω απο πετροβολισμους απλα
θα ηθελα να ηταν εδω και καποιοι που δεν ειναι ονοματα δεν λεω αν θελουν, που δεν το βλεπω ας μπουν και ας δηλωσουν παρων αυτο και μονο μου φτανει
δεν ειναι ωραιο καποιοι να αυτοεξοριζονται απο την συμπεριφορα καποιων αλλων δεν μιλαω προσωπικα γιατι εγω ειμαι ακομα δω και θα ειμαι. Απλα δεν θελω να γινουμε λιγοτεροι χωρις να ξερουμε το λογο

δεν ειναι ωραιο να σου λενε
ο ταδε χρωσταει λεφτα στην καρτα του τι ηθελε να παρει καινουργια τηλεοραση
και σενα τι σε νοιαζει μωρε δανεικα σου ζητησε
αλλος να μου λεει σταματησα να γραφω απο τη στιγμη που μου ηρθαν βροχη pms με βρισιες
ρε μεγαλε υδραυλικος εισαι και τον πλακωσες στις βρισιες βγες και καντο στα ισια
αλλος να μου λεει ο ταδε κοναμαει χοντρα και μας κλαιγεται
απο την τσεπη σου τα περνει
αλλος νομιζει πως εχει τα χερια του θεου
σκουπισου μεγαλε
λοικοφιλιες δικε μου χαχαχα και μολις γυρισεις το κεφαλι σου αλλου σε δαγκωνουν στο λαιμο
ledesma #2
καποιοι δεν βαζουν τονους (εμενα δεν με αγγιζει για οτι γραφουν) για αλλους το λεω και βγαζουν τη χολη τους
ποσα μου εχουν πει και σιωπη
ας ζωγραφησει και κανενας αλλος τωρα

Last edited:

δεν ειναι ωραιο να σου λενε
ο ταδε χρωσταει λεφτα στην καρτα του τι ηθελε να παρει καινουργια τηλεοραση
και σενα τι σε νοιαζει μωρε δανεικα σου ζητησε
αλλος να μου λεει σταματησα να γραφω απο τη στιγμη που μου ηρθαν βροχη pms με βρισιες
ρε μεγαλε υδραυλικος εισαι και τον πλακωσες στις βρισιες βγες και καντο στα ισια
αλλος να μου λεει ο ταδε κοναμαει χοντρα και μας κλαιγεται
απο την τσεπη σου τα περνει
αλλος νομιζει πως εχει τα χερια του θεου
σκουπισου μεγαλε
λοικοφιλιες δικε μου χαχαχα και μολις γυρισεις το κεφαλι σου αλλου σε δαγκωνουν στο λαιμο
ledesma #2
καποιοι δεν βαζουν τονους (εμενα δεν με αγγιζει για οτι γραφουν) για αλλους το λεω και βγαζουν τη χολη τους
ποσα μου εχουν πει και σιωπη
ας ζωγραφησει και κανενας αλλος τωρα

Φιλε για να εχεις γνωση η για να σου λενε αλλοι...για την πιστωτικη καρτα του ταδε για το ποσα λεφτα βγαζει..για το αν καποιος δεχεται πμ με βρισιες (γιατι αραγε )...σημαινει οτι δεν εισαι ο μεσος απλος χρηστης του φορουμ...η βγαινεις και λες ονοματα-εσυ οι οποιοι αλλοι εχουν προσβληθει η παρεξηγηθει η δεν ξερω τι αλλη ενεργεια μπορει να γινει.....

Εμενα παντως κατι δεν μου καθεται καλα......

Αν θες παντως γενικοτερες αοριστες ευλογιες ...δεν μπορουμε να σου δωσουμε...οπως στη ζωη υπαρχουν λυκοφιλιες πισωμαχαιρωματα...ετσι θα υπαρχουν και στο φορουμ...με ανθρωπινες συμπεριφορες δεν εχουμε να κανουμε και με εδω..? Εκτος αν περιμενεις ολοι να διαβασουν τους κανονες του φορουμ ,να πατησουν το κουμπι,και να γινουν χαχαχου χαμογελαστα αγνα αμολυντα ανθρωπακια

bye...ωρα για ποτακια...η εθνικαρα εσκισε...οι προβληματισμοι μενουν για αυριο...οι γυναικες περιμενουν...οποτε τσιου

so ναμαι παλι
νομιζω ειναι ευκολονοητο πως δεν μπορω να πω ονοματα αλλων αν θελουν μπαινουν και δηλωνουν παρων. Αν δεν θελουν για να αποδειξω τι λεω δεν θα βγαλω εγω τα παραπονα των αλλων στην φορα απλα επειδη δεν το τολμα καποιος ας ειμαι εγω ο σπαστικος της υποθεσης

καποιοι δεν ειναι πια εδω λογο κακης συμπεριφορας απο καποιους που εκμεταλευονται πολλα και διαφορα
αν συνεχιστει αυτο στο τελος θα μεινουν μονο οι τοιχοι
ξερολες του κοσμοι οξω
κριμα

αυριο ελπιζω να αλλαξουν πολλα πραγματα
τι εννοω? υπομονη μεχρι τοτε

Αρχιζεις και με...τρομαζεις..αχαχα...τι συγκλονιστικο θα γινει αυριο ? Δε σε κοροιδευω αλλα ειλικρινα δεν φανταζομαι τι ειναι αυτο που θα μπορουσε να αλλαξει...η τι ειναι αυτο το τοσο δραστικο που θα βοηθουσε αμεσα (αυριο)..

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου το νόημα αυτού του thread...

Argi μάλλον γνωρίζεις πολλά ή βλέπεις πολλές κατασκοπευτικές ταινίες...

Σε όλες τις κοινωνίες (μικρές και μεγάλες) υπάρχουν διαφόρων ειδών άνθρωποι. Προσπάθησε απλά να συμβιώνεις μαζί τους χωρίς να προκαλείς (εκτός κι αν έχεις γίνει στόχος κάποιων, οπότε βγαίνεις και καταγγέλεις επώνυμα). Όλα τ' άλλα είναι για να γράφονται και να διαβάζονται μηνύματα με υπόθεση Τόλμης κια Γοητείας...

(η προσωπική και μόνο άποψή μου...)