θα σε κανω divert
μεταφερω λοιπον παραπονα
σχετικα με την κατηγορια hi end καποιοι μπαινουν γραφουν και οι αλλοι απλα τους γραφουν η βγαζουν ολο τον ξερολισμο τους πανω τους
στην κατηγορια αγγελιες καποιοι καλυπτουν τα νωτα τους με την ασχετοσυνη καποιων
πχ πουλαω προβολεα του 1000 σε ασχετο 400 ευρω ο τυπος καποια στιγμη ζητα να τον πουλησει 300 ευρω μην γνωριζοντας την αξια του προβολεα τους
μπαινει καποιος και λεει οτι δεν ειναι ετσι και ο πρωτος κοιτα να καλυψει την κλοπη του
πως πουλας ενα προιον που πριν 4 χρονια ειχε ενα χιλιαρικο και σε αυτον που τον δινεις του λες οτι ειχε 2 χιλιαρικα .Μετα ο τυπος οταν τον βαζει για πουλημα ζητα 800 νομιζοντας οτι αυτο που αγορασε ειχε 2000 καποτε
αλλο
επιθεση σε ατομα απο ξερολες στην κατηγορια pc και οχι μονο
ας γινει και καποιος αλλος κακος να δουμε και αλλα
αλλιως συνεχιζω
τεσπα ας μην τουλαχιστον χαλαμε το thread του ανθρωπου παντως ειναι γεγονος οτι σε μια τοση μεγαλη διδυκτιακη κοινοτητα συμβαινουν και θα συμβουν κοντρες ειρωνιες αποχωρησεις
ας προσπαθησουμε να τα περιορισουμε
δεν ειναι ωραιο να σου λενε
ο ταδε χρωσταει λεφτα στην καρτα του τι ηθελε να παρει καινουργια τηλεοραση
και σενα τι σε νοιαζει μωρε δανεικα σου ζητησε
αλλος να μου λεει σταματησα να γραφω απο τη στιγμη που μου ηρθαν βροχη pms με βρισιες
ρε μεγαλε υδραυλικος εισαι και τον πλακωσες στις βρισιες βγες και καντο στα ισια
αλλος να μου λεει ο ταδε κοναμαει χοντρα και μας κλαιγεται
απο την τσεπη σου τα περνει
αλλος νομιζει πως εχει τα χερια του θεου
σκουπισου μεγαλε
λοικοφιλιες δικε μου χαχαχα και μολις γυρισεις το κεφαλι σου αλλου σε δαγκωνουν στο λαιμο
ledesma #2
καποιοι δεν βαζουν τονους (εμενα δεν με αγγιζει για οτι γραφουν) για αλλους το λεω και βγαζουν τη χολη τους
ποσα μου εχουν πει και σιωπη
ας ζωγραφησει και κανενας αλλος τωρα
αυριο ελπιζω να αλλαξουν πολλα πραγματα
τι εννοω? υπομονη μεχρι τοτε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.