ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καποιοι δεν ειναι πια εδω λογο κακης συμπεριφορας απο καποιους που εκμεταλευονται πολλα και διαφορα
αν συνεχιστει αυτο στο τελος θα μεινουν μονο οι τοιχοι
ξερολες του κοσμοι οξω
κριμα

Φίλε argi, μην το βλέπεις έτσι, ίσως να έχει συμβεί, αλλά δεν αφορά την μεγάλη παρέα των ενεργών μελών.

Το να φύγει κάποιος είναι προσωπική επλογή. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κανείς να τον πείσει να γυρίσει, αλλά ούτε και ποιά η σκοπιμότητα μιάς τέτοιας προσπάθειας... Ηδη σε κάποιο άλλο thread άλλοι σημειώνουν ότι παραγίναμε πολλοί... Αν κάποιος δεν θέλει να γράφει, θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα το κάνει...

Argi δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αλλά απο την λίγη εμπειρία μου εδώ αλλά και επειδή συνειδητά κατά καιρούς έχω φύγει απο άλλα sites θέλω να σου πω οτι και το να αποχωρεί απο κάπου κάποιος επειδή τον ενοχλούν μεμονωμένες περιπτώσεις αποτελεί μία εξίσου ένδειξη εγωιστικής συμπεριφοράς γιατί ναι μεν σπάζεσαι για κάποιους αλλά ταυτόχρονα αγνοείς και στερείς την παρουσία σου σε ανθρώπους που σε γουστάρουν και τους γουστάρεις.Δηλαδή ναι μεν μπορεί να υπάρχουν πάντα κάποιοι που σε ενοχλούν....και πως να τους απομονώσεις εξάλλου αφού για τον καθένα είναι διαφορετικοί..αλλά και άλλοι τόσοι που μιλάς μαζί τους και τα πάτε καλά.
Αν αποχωρησεις απο ένα δικτυακό τόπο επειδή συνολικά κρίνεις αρνητικά τους στόχους και την λειτουργία του site, ή επειδή συνολικά διακρίνεις χαμηλό επίπεδο ή άλλο τέλος πάντων επίπεδο απο αυτό που εσύ επιθυμείς στα μέλη του, τότε καλώς.Αλλά το να πράξεις κάτι τέτοιο επειδή κάποιοι όπως λες είναι "ξερόλες" είναι λίγο περίεργο, στην τελική μην τους διαβάζεις..Αν αποχωρείς εξαιτίας τους είναι σαν να λες ή εγώ η αυτός,οπότε μάλλον κάπως την έχεις δει και εσύ

εχεις δικιο αλλα δεν σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο ,και ισως να μην εχουμε δει κατι που εστω και ενας να εχει δικιο δεν ειναι σωστο
βεβαια και αλλα πραγματα που γινονται δεν ειναι σωστα αλλα αν καποια μπορουμε να τα αλλαζουμε πιστευω πως ειναι καλυτερο για ολους

Και μη σου κάνει εντύπωση που φεύγει κόσμος , εγώ πχ όταν αποκτήσω τα καλύτερα δυνατά μηχανήματα για τα λεφτά που θα δαπανήσω , δεν θα ξαναμπώ στο Avclub.
Αφού θα ξέρω πως αν συνεχίσω , σε τρεις μήνες με τις αποκαλύψεις που κάνουνε όλοι εδώ , θα λέω τι δεν περίμενα λίγο ακόμα για αυτήν την tv , η τον προτζέκτορα , η τον ενισχυτή , η δεν ξέρω και γω τι και μετά :frusty::frusty::frusty: