Egreat EG-M31Β vs. HTPC

Status
Not open for further replies.
Καλώς σας βρήκα!
Δε με λέτε,
αν βγάλω από το HTPC μου το σκληρό (1TB SATA 2) που έχει μέσα ταινίες και τον βάλω στο Egreat θα τις παίζει ή θέλει διαφορετικό φορμάρισμα;
Λέω να μην αγοράσω τώρα άλλο δίσκο.-bye-

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31Β vs. HTPC

Καλώς σας βρήκα!
Δε με λέτε,
αν βγάλω από το HTPC μου το σκληρό (1TB SATA 2) που έχει μέσα ταινίες και τον βάλω στο Egreat θα τις παίζει ή θέλει διαφορετικό φορμάρισμα;

Πρέπει πρώτα να του κάνεις την αρχική εγκατάσταση στο e-great & μετά θα σου δουλέψει νεράκι, το format δεν το γλυτώνεις -bye-

Χμ, θέλει λίγη δουλειά αλλά δεν πειράζει θα το φτιάξουμε.
Όταν το πάρω τα ξαναλέμε για αναλυτικές οδηγίες.

Χμ, θέλει λίγη δουλειά αλλά δεν πειράζει θα το φτιάξουμε.
Όταν το πάρω τα ξαναλέμε για αναλυτικές οδηγίες.

Να έχεις και ένα usb flash disk γιατί είναι απαραίτητο

Καλώς σας βρήκα!
Δε με λέτε,

Το format χρειάζετε για κάποιες από τις δικτυακές του λειτουργίες, αν εσύ θέλεις μόνο να δεις τις ταινίες που έχει μέσα τον καρφώνεις και τέλος.

Παιδες εδω εχει συγκριτικο μεταξυ ποπκορν και e-great ---> http://www.mpcclub.com/modules/Reviews/reviews/NMT-CLASH.pdf

Για το e-great αναφερει οτι , παραλιγο να εiχε και bluetooth . Αλλα αυτο που με προβληματισε ειναι το θεμα της πλαστικης κατασκευης του. Απο ζεστη , αφου δεν ειναι αλουμινιο , τι γινεται ?? Γενικα ειναι τελικα , καλυτερο η στα ιδια πλαισια με το ποπκορν??

H διαφορα των 1.3 - 1.3a:

Large number of additions and clarifications for CEC commands. One addition is CEC command allowing for volume control of an AV receiver.

(http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI)

Στο HD Audio bitstream δεν υπάρχει διαφορα.

Αυτό εννοούσα κι εγώ: Για τον απλό καθημερινό χρήστη όπως είμαστε οι πιο πολλοί δεν έχει διαφορά καλά καλά και το HDMI1.1 με το 1.3...

χερει κανεις αν εχει βγει firmaware update για να περναει ο ηχος απο ταινιες με dts απο το hdmi ετσι ςστε να μιν χρειαζεται να συνδεσεις το egreat με dts ενισχυτη ηχου ?:guitarist:

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31Β vs. HTPC

χερει κανεις αν εχει βγει firmaware update για να περναει ο ηχος απο ταινιες με dts απο το hdmi ετσι ςστε να μιν χρειαζεται να συνδεσεις το egreat με dts ενισχυτη ηχου ?:guitarist:
Δυστυχώς όχι ακόμη.

Status
Not open for further replies.