Egreat EG-M31B

digital raw

Πήγαινε από το menou εκεί που έχει το online firmware update (το οποίο δεν δουλεύει).

ουπς... για να κάνουμε update δηλαδή μόνο με usb stick? δεν δουλεύει ο αυτόματος τρόπος από το μηχανάκι κατευθείαν;

Η sata έχει ουσιαστική διαφορά σε ταχύτητα από τη usb? Θεωρητικά ξέρω αλλά επί του πρακτέου..Σκεφτόμουν να πάρω αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808556 ,λόγω και της esata.

Στην πράξη παρατηρώ ταχύτητες διπλάσιες από USB. π.χ. αρχείο 4,5 GB σε 2 λεπτά αντί για 5 που μου έκανε με USB

Πόσο μεγάλο sata καλώδιο μπορώ να βρω? Είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά ψάχνω σε ιντερνετομάγαζα και δε βρίσκω πάνω από 2 μέτρα. Ο υπολογιστής έχει περίπου 5 μέτρα απόσταση από το μηχάνημα και βαριέμαι να το μετακινώ. Επίσης το μήκος του καλωδίου παίζει ρόλο για την ταχύτητα μεταφοράς?

Γνωρίζει κανεις αν το e-shop σταμάτησε την εισαγωγή του e-great EG-M31B ? Δεν εμφανίζεται πλέον στο site παρά μόνο τα δύο άλλα μοντέλα

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Γνωρίζει κανεις αν το e-shop σταμάτησε την εισαγωγή του e-great EG-M31B ? Δεν εμφανίζεται πλέον στο site παρά μόνο τα δύο άλλα μοντέλα
Δες εδώ.

Μια βοηθεια θα ήθελα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το myihome από το cd αλλά μου βγάζει μυνημα This program can only be installed on versions of windows designed for the following processor architectures

x64.

Εχω vista. Τι κάνω λάθος;

Πήρα πρόσφατα μια ασύρματη καρτα δικτυου (TPLink), τη συνδεσα στο Μ31Β και εχω εντυπωσιαστεί με youtube και τα αλλα καναλια. Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος τρόπος να προσθεσεις δικά σου RSS sites? px. engadget?

Επίσης μήπως ξέρει κανείς, έχω ενεργοποιήσει τον torrent server, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση "Ξεκινά" (ή καπως ετσι με γκριζα γραμματα το status) και δεν παίζει. Χρειαζεται να ανοιξω καμια πορτα στο ρουτερ ή port forwarding? Το uPnp ειναι ενεργοποιημένο.

Release notes:
http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=28

DTS: http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21523#161873

Regarding the DTS Downmix, i receive this email from their suppport,

"hi,dear sir,
we have just got the contract and signed.
those files will be sent to American DTS head office for sign back.

when we have got the signed back contract,we will apply the code from sigmadesign,
then make the new FW which can support DTS.
Hope we can finish this job by the end of May.
"

Μήπως έχει στήσει κανείς σενάριο όπου στο Egreat να έχει αποθηκευμένες ματρόσκες και να τις παίζει από PS3?

Ο default media player του PS3 μέσω UPNP-AV παίζει μόνο Divx.

Υπάρχει κανένα linux-οειδές media center που να κάθεται σε PS3 και να παίζει -σε γενικές γραμμές- ότι και το egreat?

Έχω egreat στο σαλόνι και PS3 στο γραφείο και έλεγα μήπως μπορούσα να τραβάω και να παίζω ταινίες και εκεί.

Καμία ιδέα?

...Παρολο που λεει στα release notes οτι οι εφαρμογες παραμενουν οι ιδιες (090125) εχουν βαλει καινουργιο αρχειο για download: EG-M31B-NMT-20090201

Το οποίο δεν μπορεί να εγκατασταθεί, γιατί έχει κάποιο σφάλμα!

Υπόψη η Egreat έχει φτιάξει δικό της φόρουμ υποστήριξης...

Ναι το fw εγκατάσταθηκε κανονικά και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά.