Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
...και μια ερωτησούλα αν ξερει κανεις.... Αγορασα πριν απο μερικες μερες μια φωτογραφική μηχανή που τραβάει HD Videos σε μορφή mov. Μου τα αναπαράγει κανονικά το egreat απλά δεν ακούγεται ο ήχος! Στο info μου δειχνει μια παύλα στις πληροφοριες του ηχου... τι μπορεί να συμβαίνει ?
δε με λέτε ρε παληκάρια.Ο πιο απλός τρόπος να ακούσει κανείς ήχο απο mkv αρχειο (δηλαδη απο DTS να γινει downmix)ειναι να συνδεσει την οπτικη εξοδο του egreat με εναν ενισχυτη και να το βγαλει απο τα ηχεια του.Ο συγκεκριμενος ενισυχτης θα πρέπει να εχει καποιος προδιαγραφές.Πακετακια ηχου 2.1 με τον ενισχυτη μαζι όπως πχ της samsung που εχουν και optical in μπορουν να κανουν αυτην τη δουλεια...ή θέλει πάνω απο 2 ή 2.1 σετ ηχείων?Σας ευχαριστω
εχω φορμαρει τον εσωτερικο δισκο σε ntfs μπορω να εγκαταστησω τις ΝΜΤ εφαρμογες?
Όχι. Θέλει ext-2 ή ext-3.
Μιας και το έφερε η κουβέντα...
του έβαλα έναν 2.5" / 80Gb / 5400rpm αντί ενός 3.5" / 500GB / 7200rpm που είχε μέχρι τώρα, και όταν πήγα να τον φορμάρω από "μέσα" για να του περάσω τα ΝΜΤ tools, μου έδινε επιλογή μόνο για ext3... Και όχι για ext2 (το οποίο το βλέπουν τα win με εγκατάσταση κάποιου driver). Και αναγκαστικά το έκανα ext3. Αν έχει σημασία, πριν ήταν FAT32 ο συγκεκριμένος 2.5άρης δίσκος. Οχι ότι και να μην το βλέπουν τα win του htpc θα πεθάνουμε κιόλλας, αφού το ubuntu το βλέπει κανονικότατα και με ext3... Και σωστότερα μάλιστα. Παρόλα αυτά μήπως ξέρουμε γιατί "ξέχασε" την επιλογή για φορμάτ σε ext2? Μήπως έχει να κάνει με το ότι τώρα του έχω "φορέσει" το τελευταίο φιρμ?
Στο τελευταίο version του firmware υποστηρίζουν μόνο ext3. Υποτίθεται ότι long term ειναι πιο σταθερό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.