Egreat EG-M31B

είδα ότι λέει αυτό:

Release Date : 5 April 2011
IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-403 firmware first before updating to this firmware
Firmware Version : 01-17-110314-15-POP-403
NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403

το κάνατε ?

είδα ότι λέει αυτό:

IMPORTANT: Please update to 01-17-101217-15-POP-403 firmware first before updating to this firmware

το κάνατε ?

ναι έκανα κανονικά ότι έλεγε!

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Help....

Ο m31b δεν μου διαβάζει ξαφνικά τον εσωτερικό σκληρό. To pc μου τον διαβάζει μέσο partition magic.
Usbstick, αλλά και σκληρούς από δίκτυο διαβάζει κανονικά o m31b.
Έβαλα άλλους 2 σκληρούς φορμαρισμένους NTFS αλλά επίσης δεν τους διαβάζει έτσι ώστε να τους φορμάρω με ext3.

Τα παίξε??? αν έχει τύχει σε άλλον, κάθε βοήθεια δεκτή.

Edit...του ξαναπέρασα το λογισμικό ,έκανα επαναφορά ρυθμησεων αλλά τίποτα.

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

είδα ότι λέει αυτό:

το κάνατε ?
Θέλω να αναβαθμίσω ένα Μ31Β και οι ερωτήσεις είναι οι εξής:

- Ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση της Egreat για αυτό το μηχανάκι?

Λόγω του ότι δεν παίζει κάποιες πρόσφατες ματρόσκες, ο κάτοχος του θέλει να το αναβαθμίσει με το λογισμικό του Popcorn.

Αν είναι εύκολο δώστε λινκ για τα δύο παραπάνω λογισμικά ώστε να το μετατρέψω.
Αν θυμάμαι καλά δεν είναι εύκολη η επιστροφή στο μανίσιο αλλά έτσι κι αλλιώς η Egreat το έχει εγκαταλείψει..

>Και θυμίστε μου λίγο την διαδικασία αναβάθμισης σε λογισμικό popcorn.
γίνεται με την κλασική μέθοδο δηλαδή στικάκι, linda κλπ?

Noμιζω στο νημα του m34 ειχα ποσταρει την αναβαθμιση.
Με ενα απλο googlαρισμα θα το βρεις.Μην βαλεις απευθειας fw απο popcorn.

edit: Δες εδω τι ειχε γραφτει τοτε...
Δες και αυτο

Last edited:
Thanks!
Η αναβάθμιση έγινε ήδη το μεσημέρι με τη διαδικασία ..του κατεπείγοντος και σύμφωνα με τις οδηγίες του ποστ #718 του παρόντος νήματος και ήταν απόλυτα επιτυχής.

Το Μ31Β παίζει πλέον αυτά που δεν έπαιζε καθώς φορούσε firmware του 2009.
Ο κάτοχος του έφυγε με χαμόγελα μέχρι τ' αυτιά, καθώς δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και το μηχανάκι τον καλύπτει απόλυτα..

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

Ευχαριστώ όλους για τις οδηγίες και τις γνώμες σας. Σήμερα αναβάμισα και εγώ το δικό μου Egreat M31b στην τελευταία έκδοση του popcorn και όλα πήγα καλά. Παίζει τουλάχιστον ότι έπαιζε μέχρι τώρα. Για επιπλέον δεν μπορώ να πω μιας και δεν έχω κρατήσει τα bad (έχουν μετατραπεί ήδη).

Νάστε καλά.

Αν και είναι πλέον αδύναμο το τσιπάκι που φοράει (Sigma 8635) για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις κάνει μια χαρά τη δουλειά του. (αναπαραγωγή bluray, "βαριές" ματρόσκες κλπ.)
Το χάρηκα πολύ για ενάμισι χρόνο περίπου και το μόνο που με ενόχλησε απίστευτα είναι το θορυβώδες ανεμιστηράκι του..

καλησπέρα σε όλους τους φίλους
μόλις πριν από λίγο έκανα και το δικό μου m31b popcorn και μπορώ να πω ότι είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος
με το uptate γιατί ότι και εάν δοκίμασα από ταινία την έπαιξε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
να πω ότι ακολούθησα την διαδικασία από το post του φίλου #718 και το έβαλα και το τελευταίο που έχει βγάλει η popcorn
Code:
Firmware Version: 01-17-110314-15-POP-403-000

very good.Έκανα επίσης τις αναβαθμίσεις σε popcorn και ενώ δεν μου έπαιζε πολλά αρχεία (ειδικά mkv) τώρΑ τρέχει τα πάντα.Κι ότι έλεγα για καινούριο media player.Μάλλον έχει ζωή ακόμη.............Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που ασχολούνται και μας δίνουν γνώση.............

Πριν 2 ημέρες το άνοιξα και είχε κάνει reset σε εργοστασιακές ρθυμίσεις από μόνο του.

Το ξαναρύθμισα και όλα καλά τώρα.

Περίεργο.