Egreat EG-M31B

μια ερώτηση για M31A (ρωτάω εδώ γιατί όλα τα topic για το Α είναι locked)

το έχω από το 2008 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι πρόσφατα που έβαλα να παίξω κάποια μεγάλα mkv (μέγεθος 10+ GB) και δεν τα έπαιζε (ούτε από εσωτερικό δίσκο , ούτε από 100άρι LAN)

το περίεργο είναι ότι για ένα από αυτά τα mkv υπήρχε κι ένα sample αρχείο (με ίδια bitrate κλπ) το οποίο έπαιζε άψογα.

τι μπορεί να φταίει και ενώ παίζει το sample δεν παίζει το κανονικό mkv?

Κάνε μια δοκιμή να κάνεις remux το επίμαχο αρχείο με το mkvmerge, αφού πρώτα στο file -> options τικάρεις την επιλογή "Disable header removal compression for audio and video tracks by deafault".

Κάνε μια δοκιμή να κάνεις remux το επίμαχο αρχείο με το mkvmerge, αφού πρώτα στο file -> options τικάρεις την επιλογή "Disable header removal compression for audio and video tracks by deafault".

respect! μαγική επιλογή! ευχαριστώ πολύ!

και πάνω που χάρηκα προέκυψε άλλο πρόβλημα!

προσπαθώ να βάλω υπότιτλους σε μια HSBS 3D ταινία (της οποίας ήταν το mkv που λέγαμε πιο πάνω) και ακολουθώ τα όσα περιγράφονται στο 2ο σκέλος από αυτό το post δηλαδή με srt23dass και το mkvmerge

οι υπότιτλοι όμως στο M31A εμφανίζονται μεν 2 φορές αλλά οι 2 φορές είναι κάτω και κέντρο της οθόνης (έχω επιλέξει SBS στο srt23dass για να προλάβω την ερώτηση) και με τα κανονικά γράμματα των υποτίτλων (ίδια με άλλες ταινίες δλδ) και όχι με τις επιλογές που έκανα στο srt23dass (κίτρινο χρώμα, size , κλπ)

υπάρχει καμιά ιδέα σχετικά με αυτό?

να προσθέσω ότι σε vlc το mkv που προέκυψε από το mkvmerge παίζει σωστά, δηλαδή δείχνει σωστά 2 φορές τους υπότιτλους μια κάτω αριστερά και μια κάτω δεξιά με κίτρινο χρώμα, σωστό size κλπ ανάλογα τις επιλογές που έκανα στο srt23dass

Καλησπέρα!!! Πολύ χρήσιμο thread, το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για την αναβάθμιση του EG-M31B στο Firmware Version: 01-17-110314-15-POP-403-000. Το κακό είναι οτι το έχω πάνω από ένα χρόνο, και μου κάνει κάτι νερά με μεγάλα ματροσκα, στο δικτυο..... και γενικά είναι λίγο παλίο το firmware.
Κολλήσαμε λοιπόν σε αυτό Firmware Version: 01-17-110314-15-POP-403-000, δεν υπάρχει κάποια λύση αναβάθμισης?? ή ηρθε ο καιρός να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό και όχι το sofwtare?

Καλησπέρα!!! Πολύ χρήσιμο thread, το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για την αναβάθμιση του EG-M31B στο Firmware Version: 01-17-110314-15-POP-403-000. Το κακό είναι οτι το έχω πάνω από ένα χρόνο, και μου κάνει κάτι νερά με μεγάλα ματροσκα, στο δικτυο..... και γενικά είναι λίγο παλίο το firmware.
Κολλήσαμε λοιπόν σε αυτό Firmware Version: 01-17-110314-15-POP-403-000, δεν υπάρχει κάποια λύση αναβάθμισης?? ή ηρθε ο καιρός να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό και όχι το sofwtare?

Και εγώ την ίδια απορία έχω για το POPCORN A-110...

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να ρωτήσω σε όσους έχουν κάνει την μετατροπή σε Popcorn, χρειάστηκε να φορμαριστέι ο εσωτερικός δίσκος; Το ρωτάω γιατί τον έχω σχεδόν γεμάτο και δεν θέλω να τα αντιγράφω μέσα-έξω και πάλι μέσα όλα τα αρχεία για να μην χαθούν!!

Ας μου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει χωρίς να χαθούν τα αρχεία, για να προχωρήσω και εγώ στην μετατροπή του 31Β σε Α110.

Επίσης το τηλεκοντρόλ λειτουργεί όπως και πριν; (με όλα τα κουμπιά στις σωστές θέσεις και λειτουργίες;)

Σας ευχαριστώ όλους......

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Δεν θέλει format ο σκληρος και το τηλεκοντρόλ δεν αλλάζει σε τίποτα. Προχωρα άφοβα

Αξίζει τον κόπο; Θα δώ βελτιώσεις; Θα μπορώ να βλέπω και YouTube ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Συγγνωμην για την καθυστερηση.
Βελτιωση ως προς το πιο σταθερο περιβαλλον, μα για youtube δεν ξερω, αφ´ενος δεν ασχοληθηκα, και αφ´ετερου δεν μπορω να δοκιμασω (απεχει καμια 50αρια χλμ!)

Re: Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Συγγνωμην για την καθυστερηση.
Βελτιωση ως προς το πιο σταθερο περιβαλλον, μα για youtube δεν ξερω, αφ´ενος δεν ασχοληθηκα, και αφ´ετερου δεν μπορω να δοκιμασω (απεχει καμια 50αρια χλμ!)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δοκιμάσεις και το YouTube όταν μπορέσεις (ή κάποιος άλλος φίλος εδώ μέσα) με ενημερώνετε....

Ευχαριστώ και πάλι.

Ξεκίνησα να κάνω την αλλαγή σε pop...σύμφωνα με το thread718 και αφού ήταν όλα καλά βλακωδώς προφανώς του έβαλα σύνδεση και το έβαλα να κάνει διαδυκτιακά την τελευταία αναβάθμιση και τώρα μου βγάζει "χωρίς σήμα".....καμιά συμβουλή;

Φίλτατε Μάριε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν κάνει τίποτα, το άνοιξα και έψαξα και για reset. Μάλλον θα χρειαστώ το αρχικό αρχείο να κάνω downgrade και έπειτα να περάσω τα 2 αρχεία για την μετατροπή. Μήπως τo έχει κάποιος να μου τα στείλει διότι δεν το βρίσκω.

πατα το Tv Mode και μετα το 1...ειναι η πρωταρχικη ρυθμιση για την εξοδο της εικονας...για δοκιμασε το...ειπαμε Tv Mode και μετα το 1...

Το δοκίμασα και tvmode και μετά. 1 ή 0 για auto και με hdmi και με composite, αλλά τίποτα....καμμιά άλλη ιδέα;

εχω την τελευταια εκδοση του Pop corn ...αλλα ειναι παναργη στα παντα...μιπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω downgrade?

εμενα παλι με πολυ παλιο firmware δεν παιζει βαριες ματροσκες mkv remux δηλαδη , υπαρχει καποιο update που να το κανει να λειτουργει χωρις κολυματα ?
καποιο link please???????
θελει στικακι ?
συνχωρεστε με μην ανατρεξω σε 83 σελιδες!