Egreat EG-M31B

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

θα ηθελα να ρωτησω αμα γινεται εγκατασταση εσωτερικου slimline blue-ray στον egreat ,και αμα αυτο ειναι και writer ,να γραφει απο τον σκληρο σε δικάκια blue-ray.
Ευχαριστω.-bye-

Αυτό το είδες;

http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=163

Μάλλον θα σου κάνει δουελιά...

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για αυτό ας μας διαφωτίσει βρε παιδιά!

:grandpa:

Για το θέμα του DTS Downmix to Stereo, αναφέρθηκε σε άλλο φόρουμ ότι μετά από επικοινωνία με την Egreat, διαβεβαιώνουν ότι "εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση" αλλά τα δικαιώματα δεν έχουν ακόμη επιτευχθεί. Διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει στο firmware του Φεβρουαρίου.

Οπότε ας προχωρήσουμε σε προσωρινό software DTS to AC3, και όταν η Egreat το περάσει, πράττουμε αναλόγως...

καλημερα σε ολους ειμαι λιγο ασχετος και χρειαζομαι την βοηθεια σας,1 πως περναω το τελευταιο firmware και εαν υπαρχει σε rapidshare 2 εχω παλιο ενισχυτη με 1 εξοδο οπτικης ινας που εχω πανω το ps3,πως θα γινει να συνδεσω και το Egreat για να εχω dd και για αυτο? η tv μου εχει επισης εξοδο για οπτικη ινα αν αυτο βοηθαει.ευχαριστω

Θα κατεβάσεις από εδώ:
http://www.egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=55

το αρχείο: EG-M31B Firmware (1023)

Αφού αποσυμπιέσεις τον .rar φάκελο θα αντιγράψεις σε ένα usb stick το αρχείο .bin που είναι το λειτουργικό και το linda.htm.
Ακολούθως κουμπώνεις το στικ στο egreat και από την επιλογή text (το τέταρτο εικονίδιο με το έγγραφο) επιλέγεις το linda.htm με τη βοήθεια του οποίου θα κάνεις την αναβάθμιση.

2. Με τη χρήση ενός αντάπτορα μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. Δες αυτή τη λύση:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=35241&doy=18m1&C=SO&U=strat15

l34ak.jpg

Καλή χρονιά και από μένα, καινουργιος χρηστης του Μ-31Β και του AVCLUB.

Πριν αλλα και μετά την αγορά, περασα αρκετή ωρα διαβάζοντας τα σχετικά Threads και η βοήθεια σας είναι ανεκτήμιτη !!! Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο firmware update (1023) και transmission 1.42 (παω για 1.5 beta).
Παρόλλ' αυτα έχω μερικές απορίες (κυρίως λόγω άγνοιας επι Linux):

1) Οταν παιζω ΜΡ3 με τιτλο ή λοιπά στοιχεία σε Ελληνικούς χαρακτήρες, ενω φαινονται στο directory κανονικά, στον player οχι.
2) To transmission φαίνεται στα ΝΜΤ services; o Τorrent client πρεπει να είναι ενεργοποιημενος ή οχι; σε τι χρησιμέυει ο Usenet client;
3) Σε STBY mode το transmission δουλεύει κανονικά;
4) Ποιά η ασφάλεια των δεδομένων στον σκληρο του ΝΜΤ όταν είναι στο internet;
5) Δεν μου παίζει .avi που εχω τραβιξει με φωτογραφική,τι μπορεί να φταίει;
6) Εχω το PHILIPS Router του CONN-X τι ρυθμήσεις πρεπει να κάνω για να βελτιώσω το transmission και την ασφάλεια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα κατεβάσεις από εδώ:
http://www.egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=55

το αρχείο: EG-M31B Firmware (1023)

Αφού αποσυμπιέσεις τον .rar φάκελο θα αντιγράψεις σε ένα usb stick το αρχείο .bin που είναι το λειτουργικό και το linda.htm.
Ακολούθως κουμπώνεις το στικ στο egreat και από την επιλογή text (το τέταρτο εικονίδιο με το έγγραφο) επιλέγεις το linda.htm με τη βοήθεια του οποίου θα κάνεις την αναβάθμιση.

2. Με τη χρήση ενός αντάπτορα μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. Δες αυτή τη λύση:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=35241&doy=18m1&C=SO&U=strat15

l34ak.jpg
ευχαριστω:a0210:

2) To transmission φαίνεται στα ΝΜΤ services;
Όχι 3) Σε STBY mode το transmission δουλεύει κανονικά;
NAI
4) Ποιά η ασφάλεια των δεδομένων στον σκληρο του ΝΜΤ όταν είναι στο internet;
Κανονικά, αν δεν έχεις κάνει port forwarding στο modem σου, δεν θα φαίνεται τίποτα από έξω, οπότε είσαι ασφαλής.
5) Δεν μου παίζει .avi που εχω τραβιξει με φωτογραφική,τι μπορεί να φταίει;
Μπορεί να είναι κάποιο περίεργο format που δεν το υποστηρίζει.
6) Εχω το PHILIPS Router του CONN-X τι ρυθμήσεις πρεπει να κάνω για να βελτιώσω το transmission και την ασφάλεια;
Πρέπει να κάνεις port-forwarding την πόρτα του transmission αν θέλεις να έχεις incoming connections ώστε να κάνεις seeding.

To Transmission είναι κάπως ασταθές.Αν για κάποιο λόγο σβύσεις το Egreat την ώρα που δουεύει χρειάζεται ξανά εγκατάσταση

To Transmission είναι κάπως ασταθές.Αν για κάποιο λόγο σβύσεις το Egreat την ώρα που δουεύει χρειάζεται ξανά εγκατάσταση

Αυτό δεν ισχύει.
Απλά χρειάζεται να κάνει verify τα αρχεία που κατέβαζε, κάτι που μπορεί να πάρει πολύ ώρα λόγο μικρής CPU!

BTW, βγήκε transmission 1.50 Beta 2 αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως υποτίθεται ότι βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα. Επίσης βγήκε το remote GUI 0.94beta με ελαφρές βελτιώσεις στο interface

Last edited:
Σε εμένα παίζει κανονικά και τις DTS και τις DTS-HD με αυτή την επιλογή.

Ο ενισχυτής σου υποστηρίζει DTS-HD ?

Θέλει ενεργοποίηση του ήχου μέσω hdmi και σύνδεση με τον ενισχυτή με hdmi και όχι οπτική (η οπτική δεν "φτάνει" για HD ήχο).

Το EGREAT εχει επιλογη στο μενου του ηχου να στελνει ηχο και απο την HDMI σωστα?
Ενω το εχω ενεργοποιημενο δεν μου δινει ηχο...
Η τηλεοραση μου εχει εξοδο Toslink (οπτικη) ετσι οτι ηχο στελνουν οι HDMI του DVD και του δορυφορικου δεκτη τους στελνω απο την τηλεοραση στον ενισχυτη για επεξεργασια χωρις να χρειαζεται να συνδεω και καλωδια ηχου απο αυτες τις συσκευες στον ενισχυτη.
Εχω τσεκαρει οτι λειτουργουν σωστα γιατι και απο το DVD οταν παιζει DTS βλεπω οτι ο ενισχυτης μεσω της τηλεορασης το παιρνει κανονικα και γραφει στην οθονη DTS και απο το δορυφορικο στα HD καναλια με Dolby Digital ηχο δειχνει κανονικα DD αλλα οταν παιζει το EGREAT κανενα αρχειο MKV με dts ηχο δεν ακουγεται τιποτα για την ακριβεια ο ενισχυτης λεει No Digital Data αρα δεν παιρνει σημα απο την τηλεοραση η οποια αντιστοιχα δεν παιρνει απο το EGREAT.
Απο την ψηφιακη παντως κατευθειαν δινει κανονικα ηχο και μαλιστα με το τελευταιο firmware ενα αρχειακι με DTS-HD το αναπαραγει ως DTS κανονικα. Εννοειται βεβαια οτι ολα τα ειδη ηχου στις ρυθμισεις ειναι επιλεγμενα Digital Raw Εκτος του DTS που εχω βαλει DTS-HD.
Καμια ιδεα τι συμβαινει???
Thanx

Αυτό δεν ισχύει.
Απλά χρειάζεται να κάνει verify τα αρχεία που κατέβαζε, κάτι που μπορεί να πάρει πολύ ώρα λόγο μικρής CPU!

BTW, βγήκε transmission 1.50 Beta 2 αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Πάντως υποτίθεται ότι βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα. Επίσης βγήκε το remote GUI 0.94beta με ελαφρές βελτιώσεις στο interface

Πουν μπορεί να βρει κανείς την version 1.50 ???

Τελικα ξερει κανεις ποιο ειναι το τελευτεο firmware tou Egreat M31B ? ειναι το 1023 η το 0818?μου φανηκε οτι ειναι το 0818 αλλα δεν λεει ημερομηνια,κ τελικα με το τελευτεο firmware φτιαχτηκε ο dts ηχος? μπορουμε να κανουμε upgrade tou firmware χωρις εσωτερικο δισκο? κ πως ακριβως το κανουμε αυτο?:alberteinstein: