Egreat EG-M31B

Επειδή φίσκαρα τον εσωτερικό δίσκο και βαριέμαι το γράψε σβήσε, σκέφτομαι την αγορά εξωτερικού με χωρητικότητα 1ΤΒ. Καμιά καλή πρόταση? Πρέπει απαραίτητα να έχει τροφοδοσία ή αρκεί το USB?

ας βάλω κιι εδώ τις απορίε μου, αν ξέρει κανείς να μου τις απαντήσει.

α) μπορεί να συνδεθεί με blue ray? (νομίζω πως έχει γραφεί όχι)
β) παίρνει wifi adaptor (νομίζω πως έχει γραφεί ναι)
γ) μπορεί κάποιος να σερφάρει στο internet με display tv / projector ανάλογα όπου έχει συνδεθεί.

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

ας βάλω κιι εδώ τις απορίε μου, αν ξέρει κανείς να μου τις απαντήσει.

α) μπορεί να συνδεθεί με blue ray? (νομίζω πως έχει γραφεί όχι)
β) παίρνει wifi adaptor (νομίζω πως έχει γραφεί ναι)
γ) μπορεί κάποιος να σερφάρει στο internet με display tv / projector ανάλογα όπου έχει συνδεθεί.

Ευχαριστώ
α) Μπορεί,αλλά παίζει μόνο cd/dvd

β)Ναι

γ)Μπορεί,αλλά με πολύ περιορισμένες δυνατότητες(πρακτικά όχι).

αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό

Πότε είπαν οι κινέζοι ότι βγαίνει το καινούργιο firmware;
Άντε γιατί βαρέθηκα και σκέφτομαι να βάλω το firmware του popcorn...

Πότε είπαν οι κινέζοι ότι βγαίνει το καινούργιο firmware;
Άντε γιατί βαρέθηκα και σκέφτομαι να βάλω το firmware του popcorn...

Το νέο firmware κάπου έχω διαβάσει ότι θα βγει το Φεβρουάριο, αλλά χώρις dts downmix, οπότε μάλλον πας για popcorn

αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό

Dokimase partition magic, acronis disk director kai loipa tools.

Βγήκε καινούργιο firmware ή κάνω λάθος???

Κοιτώντας το site του support και το cacheαρισμένο από 9/2 συμπεραίνω ότι όντως κάτι καινούργιο, ονόματι V1024 έχει βγει.

Sorry, αλλά νόμιζα ότι τα version numbers έχουν να κάνουν με release dates (0818 -> 18 Αυγ, 1023 -> 23 Οκτ κτλ κτλ). Επίσης νόμιζα ότι ένα καινούργιο release θα καταλάμβανε μια καινούργια γραμμή στον πίνακα με τα releases. Δε θα καπάκωνε το V1023.

Τι παίζει τελικά με αυτόν τον κινέζο...?

παιδια είναι το ίδιο firmware,απλά πρέσθεσαν μερικές εχτρα γλώσσες μέσα.καμία άλλη αλλαγή.

Είπα να το πάρω και εγώ, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα... (διάβασα όλο το παρόν τόπικ, αλλά δνε βρήκα κάτι αντίστοιχο)

1) οι βίδες που έχει μέσα στο σακουλάκι για το καπάκι του, δεν ταιριάζουν (!!). "Κολυμπάνε" μέσα στα σπειρώματα, και αν το γυρίσω ανάποδα πέφτουν. "Λύθηκε" χρησιμοποιώντας αλλες βίδες από αυτές που έχω για χρήση σε υπολογιστή.

2) Οι λειτουργίες των πλήκτρων του τηλεκοντρόλ μου, ΔΕΝ ανταποκρίνονται στα σχήματα και σε αυτά που αναγράφονται πάνω στα πλήκτρα, αλλά σε άλλες, οι οποίες φαίνονται στο αγγλικό μάνουαλ και είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ (ή διαφορετικά τοποθετημένες, δλδ σε άλλα πλήκτρα) από το δικό μου (!!!!)

Δλδ στο μάνιουαλ οι πρώτες δύο σειρές γράφουν:

1: file mode : setup : standby : menu
2: eject : tv mode : tittle : angle

αυτά κάνει και το δικό μου... έλα που όμως πάνω του το τηλεκοντρόλ γράφει τα εξής:

1: eject : tv mode : setup : file
2: movie : music : photo : DTV

Αυτό ισχύει για όλα τα πλήκτρα, και όχι μόνο για τις πρώτες δύο σειρές. Τί γίνεται? Οταν μάλιστα έχασα την σωστή ανάλυση, το "tv mode" προφανώς αφού ήταν αλλού δεν έπαιζε (αφού πάταγα άλλο πλήκτρο) και έχασα πόση ώρα μέχρι τελικά να το ρίξω στο προβόλι που δέχεται τα πάντα, για να ξαναδώ μενού...

Δεδομένου της φτηνοκατασκευής, της διπλής προσπάθειας να φορμάρει τον δίσκο και να περάσει τις εφαρμογές (έβγαζε fail και στα δύο την πρώτη φορά), της έλλειψης μπαταριών (γυφτιά...), του ανεμιστήρα του που κάνει περισσότερο θόρυβο από ολόκληρο το htpc μου, καθώς και των προβλημάτων που γράφω παραπάνω, μπορώ να πω ότι με έχει εκνευρίσει εντυπωσιακά πολύ για τις λίγες ώρες που το έχω... :slapface:

Προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά με το μηχάνημα που σου δώσανε.

Στο δικό μου ταίριαζαν μια χαρά οι βίδες, είχε μπαταρίες, έκανε μια χαρά φορμάτ, και αν θυμάμαι καλά το τηλεχειριστήριο ήταν μια χαρά.

Τι firmware φοράει το δικό σου;

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

Είπα να το πάρω και εγώ, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα... (διάβασα όλο το παρόν τόπικ, αλλά δνε βρήκα κάτι αντίστοιχο)

1) οι βίδες που έχει μέσα στο σακουλάκι για το καπάκι του, δεν ταιριάζουν (!!). "Κολυμπάνε" μέσα στα σπειρώματα, και αν το γυρίσω ανάποδα πέφτουν. "Λύθηκε" χρησιμοποιώντας αλλες βίδες από αυτές που έχω για χρήση σε υπολογιστή.

2) Οι λειτουργίες των πλήκτρων του τηλεκοντρόλ μου, ΔΕΝ ανταποκρίνονται στα σχήματα και σε αυτά που αναγράφονται πάνω στα πλήκτρα, αλλά σε άλλες, οι οποίες φαίνονται στο αγγλικό μάνουαλ και είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ (ή διαφορετικά τοποθετημένες, δλδ σε άλλα πλήκτρα) από το δικό μου (!!!!)

Δλδ στο μάνιουαλ οι πρώτες δύο σειρές γράφουν:

1: file mode : setup : standby : menu
2: eject : tv mode : tittle : angle

αυτά κάνει και το δικό μου... έλα που όμως πάνω του το τηλεκοντρόλ γράφει τα εξής:

1: eject : tv mode : setup : file
2: movie : music : photo : DTV

Αυτό ισχύει για όλα τα πλήκτρα, και όχι μόνο για τις πρώτες δύο σειρές. Τί γίνεται? Οταν μάλιστα έχασα την σωστή ανάλυση, το "tv mode" προφανώς αφού ήταν αλλού δεν έπαιζε (αφού πάταγα άλλο πλήκτρο) και έχασα πόση ώρα μέχρι τελικά να το ρίξω στο προβόλι που δέχεται τα πάντα, για να ξαναδώ μενού...

Δεδομένου της φτηνοκατασκευής, της διπλής προσπάθειας να φορμάρει τον δίσκο και να περάσει τις εφαρμογές (έβγαζε fail και στα δύο την πρώτη φορά), της έλλειψης μπαταριών (γυφτιά...), του ανεμιστήρα του που κάνει περισσότερο θόρυβο από ολόκληρο το htpc μου, καθώς και των προβλημάτων που γράφω παραπάνω, μπορώ να πω ότι με έχει εκνευρίσει εντυπωσιακά πολύ για τις λίγες ώρες που το έχω... :slapface:

μηπως αγαπητε κυριε ειχατε καμια συναντηση με τον επιτημο ; φτου φτου σκορδα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

μηπως αγαπητε κυριε ειχατε καμια συναντηση με τον επιτημο ; φτου φτου σκορδα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

To σκέφτηκα και αυτό... γενικότερα στις αγορές μου τον έχω σπόνσορα (στην επιτυχία των αγορών), αλλά αυτήν την φορά τα προβλήματα είναι παρανοϊκά! Μα να μην ταιριάζουν οι βίδες? Και να έχω ΙΔΙΟ τηλεκοντρόλ εμφανισιακά, αλλά να αναγράφει αλλού γι' αλλού τις λειτουργίες?

Προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά με το μηχάνημα που σου δώσανε.

Στο δικό μου ταίριαζαν μια χαρά οι βίδες, είχε μπαταρίες, έκανε μια χαρά φορμάτ, και αν θυμάμαι καλά το τηλεχειριστήριο ήταν μια χαρά.

Τι firmware φοράει το δικό σου;

Δημήτρη αρχικά είχε του Αυγούστου (0818 από ότι είδα και στην σελίδα τους, αυτό πρέπει να ήταν το νούμερο) και του έβαλα το 1024...
Δευτέρα πρωί πρωί θα έχουμε τηλεφωνήματα... Εχω την εντύπωση ότι λογικότερο θα ήταν να ζητήσω να αντικατασταθεί όλο το πακέτο, και όχι μόνο το τηλεκοντρόλ... Ποιος ξέρει τι άλλο θα βγάλει στην πορεία αυτό...

Εντωμεταξύ, νομίζω ότι έχω αυτουνού το τηλεκοντρόλ: (EG-M33H-DVBT)
Γιατί αυτό το μοντέλο της υποστηρίζει λειτουργίες DVB-T, record κλπ που έχω τέτοια κουμπιά...

Last edited:
Λυκούργο είχε τύχει σε συνφορουμίστες να πάρουν για καινούργιο, κομάτι που είχε γίνει αντικατάσταση από άλλους χρήστες. Οι περιπτώσεις ήταν λίγες μεν αλλά η δικιά σου φαντάζει τέτοια δε.
Ο ανεμιστήρας του όταν έχει σκόνη από τη χρήση όντως κάνει αρκετό θόρυβο, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι out of the box.

Όλα σε σένα θα τύχουνε, μην τους πάρεις καν τηλέφωνο πήγαινε αύριο και να απαιτήσεις να στο αλλάξουν :slapface:

Λυκούργο είχε τύχει σε συνφορουμίστες να πάρουν για καινούργιο, κομάτι που είχε γίνει αντικατάσταση από άλλους χρήστες. Οι περιπτώσεις ήταν λίγες μεν αλλά η δικιά σου φαντάζει τέτοια δε.
Ο ανεμιστήρας του όταν έχει σκόνη από τη χρήση όντως κάνει αρκετό θόρυβο, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι out of the box.

Όλα σε σένα θα τύχουνε, μην τους πάρεις καν τηλέφωνο πήγαινε αύριο και να απαιτήσεις να στο αλλάξουν :slapface:

Παρόλο που το δικό μου δεν φαινόταν για χρησιμοποιημένο (π.χ. για τις δύο μέρες που το είχα εγώ, ήταν εμφανής η χρήση του), το επέστρεψα σήμερα στο κατάστημα Ελληνικού... -bye-

Παρόλο που το δικό μου δεν φαινόταν για χρησιμοποιημένο (π.χ. για τις δύο μέρες που το είχα εγώ, ήταν εμφανής η χρήση του), το επέστρεψα σήμερα στο κατάστημα Ελληνικού... -bye-

23/2 -> 6/3, και ακόμα δεν έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του. Εγώ είμαι -200ε, και χωρίς μηχανάκι (και με νέα τιβί που αγοράστηκε για να συνδιαστεί με αυτό, αφού τηλεόραση εγώ δεν βλέπω). Και αφού είναι κάτι που δεν φτιάχνεται (το ότι έχει άλλο τηλεκοντρόλ), είναι προφανές ότι θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση...

:violent-smiley-030: e-shop :rifle:

Προς τους συντονιστές.

Τι νόημα έχει να αναπτύσσονται δύο συζητήσεις περί 31Β; Η πρώτη προφανώς είχε ξεκινήσει με το 31Α και εξελίχθηκε στο 31Β και αυτή εδώ έχει ξεκινήσει αμιγώς με το 31Β.
Μήπως κάπως πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί στα νέα μέλη (όπως η αφεντιά μου) μόνο μπέρδεμα, δημιουργούν;

Προς τους συντονιστές.

Τι νόημα έχει να αναπτύσσονται δύο συζητήσεις περί 31Β; Η πρώτη προφανώς είχε ξεκινήσει με το 31Α και εξελίχθηκε στο 31Β και αυτή εδώ έχει ξεκινήσει αμιγώς με το 31Β.
Μήπως κάπως πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί στα νέα μέλη (όπως η αφεντιά μου) μόνο μπέρδεμα, δημιουργούν;

δεν ειναι τιποτα 1000+και καμια διακοσαρια στο αλλο κανα τριωρο διαβασματακι και θα λυθουν ολες οι αποριες σου:grandpa: