α) Μπορεί,αλλά παίζει μόνο cd/dvdας βάλω κιι εδώ τις απορίε μου, αν ξέρει κανείς να μου τις απαντήσει.
α) μπορεί να συνδεθεί με blue ray? (νομίζω πως έχει γραφεί όχι)
β) παίρνει wifi adaptor (νομίζω πως έχει γραφεί ναι)
γ) μπορεί κάποιος να σερφάρει στο internet με display tv / projector ανάλογα όπου έχει συνδεθεί.
Ευχαριστώ
Πότε είπαν οι κινέζοι ότι βγαίνει το καινούργιο firmware;
Άντε γιατί βαρέθηκα και σκέφτομαι να βάλω το firmware του popcorn...
αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό
Είπα να το πάρω και εγώ, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα... (διάβασα όλο το παρόν τόπικ, αλλά δνε βρήκα κάτι αντίστοιχο)
1) οι βίδες που έχει μέσα στο σακουλάκι για το καπάκι του, δεν ταιριάζουν (!!). "Κολυμπάνε" μέσα στα σπειρώματα, και αν το γυρίσω ανάποδα πέφτουν. "Λύθηκε" χρησιμοποιώντας αλλες βίδες από αυτές που έχω για χρήση σε υπολογιστή.
2) Οι λειτουργίες των πλήκτρων του τηλεκοντρόλ μου, ΔΕΝ ανταποκρίνονται στα σχήματα και σε αυτά που αναγράφονται πάνω στα πλήκτρα, αλλά σε άλλες, οι οποίες φαίνονται στο αγγλικό μάνουαλ και είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ (ή διαφορετικά τοποθετημένες, δλδ σε άλλα πλήκτρα) από το δικό μου (!!!!)
Δλδ στο μάνιουαλ οι πρώτες δύο σειρές γράφουν:
1: file mode : setup : standby : menu
2: eject : tv mode : tittle : angle
αυτά κάνει και το δικό μου... έλα που όμως πάνω του το τηλεκοντρόλ γράφει τα εξής:
1: eject : tv mode : setup : file
2: movie : music : photo : DTV
Αυτό ισχύει για όλα τα πλήκτρα, και όχι μόνο για τις πρώτες δύο σειρές. Τί γίνεται? Οταν μάλιστα έχασα την σωστή ανάλυση, το "tv mode" προφανώς αφού ήταν αλλού δεν έπαιζε (αφού πάταγα άλλο πλήκτρο) και έχασα πόση ώρα μέχρι τελικά να το ρίξω στο προβόλι που δέχεται τα πάντα, για να ξαναδώ μενού...
Δεδομένου της φτηνοκατασκευής, της διπλής προσπάθειας να φορμάρει τον δίσκο και να περάσει τις εφαρμογές (έβγαζε fail και στα δύο την πρώτη φορά), της έλλειψης μπαταριών (γυφτιά...), του ανεμιστήρα του που κάνει περισσότερο θόρυβο από ολόκληρο το htpc μου, καθώς και των προβλημάτων που γράφω παραπάνω, μπορώ να πω ότι με έχει εκνευρίσει εντυπωσιακά πολύ για τις λίγες ώρες που το έχω... :slapface:
μηπως αγαπητε κυριε ειχατε καμια συναντηση με τον επιτημο ; φτου φτου σκορδα![]()
Προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά με το μηχάνημα που σου δώσανε.
Στο δικό μου ταίριαζαν μια χαρά οι βίδες, είχε μπαταρίες, έκανε μια χαρά φορμάτ, και αν θυμάμαι καλά το τηλεχειριστήριο ήταν μια χαρά.
Τι firmware φοράει το δικό σου;
Λυκούργο είχε τύχει σε συνφορουμίστες να πάρουν για καινούργιο, κομάτι που είχε γίνει αντικατάσταση από άλλους χρήστες. Οι περιπτώσεις ήταν λίγες μεν αλλά η δικιά σου φαντάζει τέτοια δε.
Ο ανεμιστήρας του όταν έχει σκόνη από τη χρήση όντως κάνει αρκετό θόρυβο, αλλά δεν συμπεριφέρεται έτσι out of the box.
Όλα σε σένα θα τύχουνε, μην τους πάρεις καν τηλέφωνο πήγαινε αύριο και να απαιτήσεις να στο αλλάξουν :slapface:
Παρόλο που το δικό μου δεν φαινόταν για χρησιμοποιημένο (π.χ. για τις δύο μέρες που το είχα εγώ, ήταν εμφανής η χρήση του), το επέστρεψα σήμερα στο κατάστημα Ελληνικού...![]()
Προς τους συντονιστές.
Τι νόημα έχει να αναπτύσσονται δύο συζητήσεις περί 31Β; Η πρώτη προφανώς είχε ξεκινήσει με το 31Α και εξελίχθηκε στο 31Β και αυτή εδώ έχει ξεκινήσει αμιγώς με το 31Β.
Μήπως κάπως πρέπει να ξεκαθαρίσει γιατί στα νέα μέλη (όπως η αφεντιά μου) μόνο μπέρδεμα, δημιουργούν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.