Πρέπει το srt να έχει ακρίβώς το ίδιο όνομα με το mkv.
Καταρχήν όπως είπε κι ο φίλος theopan θα πρέπει ταινία και υπότιτλος να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.
Σε περίπτωση που το mkv έχει και ενσωματωμένους άλλους υπότιτλους αναγνωρίζονται αυτοί πρώτα by default απ´το μηχάνημα. Πολύ απλά με το τηλεκοντρόλ πας προς τα κάτω και επιλέγεις το δικό σου αρχείο, συνήθως γράφει srt και όχι greek.
Αυτό δηλαδή δεν είναι πρόβλημα.
Εναλλακτικά μπορείς με το mkvmerge να αφαιρέσεις τους ενσωματωμένους subs απ'το mkv οπότε αναγκαστικά θα αναγνωρίζει κατευθείαν τους εξωτερικούς. Αν και δεν υπάρχει λόγος γι'αυτή τη διαδικασία.
πατα το πρασινοThanks φίλε, ήδη το εγκατέστησα μια χαρά είναι.
Και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς.
Έχω συνδέσει εξωτερικό USB DVD Drive στον player, αλλά δε λειτουργεί το pause κατά την αναπαραγωγή DVD, πρέπει δηλαδή να πατάω το stop και μετά να το ξανανοίγω. Τουλάχιστον κάνει resume και δεν αρχίζει πάλι απ´την αρχή τη ταινία!
παιδια καλησπερα εχω το μηχανημα και εγω αλλα δεν μπορεσα να βαλω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ (ενσυρματο) ενω στο ruter ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα κανονικα μου λεει οτι δεν εχει βρει την ip (tτο εχω βαλει στο αυτοματο) εχω το firmaware του acryan
καμια βοηθεια θα ηταν καλη
Καλησπέρα
Τα ιδια και σε εμένα, μετά απο τόσα χρόνια που είχε την 1.0.1.1 και έχοντας δει χιλιάδες ταινίες και σειρές αποφάσισα να περάσω άλλο firmware,το 1.0.4.14
Και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά έκανα reinstall με αποτέλεσμα να μην ξανανοίξει ,δοκίμασα και reset με συνδετήρα όπως γράφει ο tigreos στην σελ.82 αλλά χωρίς αποτέλεσμα
Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.